155

До Чемодана

преди 4 години

Русофобската въшка помни ли какво нассиране беше с U-2 при Свердловск, как янките отричаха, лъжеха, мажеха, докато руснаците им изкараха Френсис Гари Пауърс? Свалиха го с С-75, а го следиха с радари.А А.С.Попов наистина е предал първия радиосигнал от лабораторията си в Университета на кораб в Нева.Русия е велика и руснаците са народ, който е избрал оръдията през маслото. Разбрали са, че ако нямат оръдията, няма кой да яде маслото. Дъ да му е яко, на който им посегне!Слава на сестра ни Русия!

154

Боби

преди 4 години

Чета коментари и се чудя да плача ли да се смея ли?ФАКТИ1. Само крилатите ракети/дронове ползват профил Ниско(маршрут)/Ниско(цел)/Ниско(връщане) за това се виждат от радарите на макс 40км - ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ САМОЛЕТИ ПРИ ПОДОБЕН ПРОФИЛ ИМАТ НИЩОЖЕН РАДИУС НА ДЕЙСТВИЕ, но се откриват и те на 40км от радара2. 95% от радарите са в т.н. "САНТИМЕТРОВ" диапазон на радиовълните - всеки радар в "Метровия" или "Милиметровия" ги вижда ПРЕКРАСНО(но неточно за метровия +/-500м и близо за милиметровия)

153

Гост до#97

преди 4 години

Имаше такъв казва се Доналд Кук а екипажа му разглеждане от много блиско разстояние с какво е въоръжен "ръждясалия" СУ 27

152

Анонимен

преди 4 години

Русия слага свръхмощни радари по южните си границиС тях ще откриват американските Ф-22 Раптор и Ф-35 Лайтнинг-2--------Да, и аз така съм чувал, че като си отвори бомбените люкове, радарът на момента го вижда. Лошото е, че ги отваря, когато вече е над тебе.

151

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 178Шшшшт.Не ни издавай.

150

Анонимен

преди 4 години

Руснаците и американците нищо не знаят.Тук сме най големите разбирачи.

149

Анонимен

преди 4 години

До българин500 км са по права въздушна линия ..... момче. От база до база. Не знам кой ти е "казал", но освен да се филмирате друго не можете. Айде пий още една ракия и си лягай, че утре те чака нова тежка смяна в някой склад.

148

Анонимен

преди 4 години

Дронове фащат ли?А дори и да ги засекат, как ще ги неутрализират - с "антидронове"...

147

V

преди 4 години

Аз бих направил друго. Всъщност има начин стелт технологията от предимство да се направи недостатък .А тоя вариант според мен трябва да е с две приемни и една приемопредавателна антена за да се скрие зад хълм камиона.Освен това, това нещо ще хване ф35 от 200 км ,но не може от 200 км да го свали .За раптора зависи в ква позиция е спрямо радара ама като пиближава ще е по малко .Има и по практичен начин .

146

13

преди 4 години

*** и руснаците да решат къде да се изтрепят, ще се изнесем за известно време от там, и след това да спрат да ни занимават, кой какви глупости разположил да плаши. Мисля, че всички ще са съгласни. А който победи, да няма право да ни занимава с глупостите си, че ни е освободил от другите, и да не очаква похвали. Който се занимава със соросо и руснаци е луд, но толкова голяма лудница няма, затова се налага да се срещнат и който остане.

145

Анонимен

преди 4 години

Много странен е този сороски сайт! Винаги поне половината коментари изчезват.А дежурните плювачи на Русия и хвалители на USA и ГЕРБ каквото и да напишат, никой не ги трие. Явно това е политикаат на редакцията....

144

Анонимен

преди 4 години

до 167 Няма заплаха от Турска страна или провокация към Русия.Та да се задействат подобни системи.Но има ли.Ще бъдат взети мерки! Бъди сигурен в това!

143

българин

преди 4 години

до 168...Какви 500 км бе момче? Говорим за някакви 10 или 15 километра преди руската граница.А в Сирия казаха тогава какъв беше радиуса но не ми е било фикс идея да го запомня -:) Просто каже ли се че е забранена зона нататък.Значи "изненадите" са за "любопитните американци" а не за теб или мен. -:) Аре лягай си че утре си на училище!-;)

142

путин

преди 4 години

Александър Попов очевидно е открил радиото

141

ognyanz

преди 4 години

Трупането на оръжия в Черноморския регион е в интерес на САЩ, но определено не е в наш интерес. Ние нямаме за какво на правим провокации срещу Русия, и няма какво да делим с тях.

140

Анонимен

преди 4 години

До българинОт Латакия до Инджирлик са 500 км. С изтребител са има няма 20 мин.Хахаха

139

Анонимен

преди 4 години

До българинХаха. Инджирлик е на един хвърлей място от "руските координати".

138

ГРУшник

преди 4 години

за любознателните - могат да потърсят в *** пространството са радиолокатори Небо , Небо-СВ / СВУ , Небо-М , Ниобий / -СВ , а също и Восток .

137

българин

преди 4 години

до 163..Такива радиолокационни системи имаше и в Сирия момчето ми! Руснаците ги показаха.За това Американските самолети.бяха доста далечко от кординатите на руснаците! -:)

136

МУХАХАХАХАХАХАХА

преди 4 години

Руският радар - най-големият радар!