29

Скептик

преди 4 години

Този Тасев не убеждаваше ли преди 29 години, че изобщо не ни трябват нови мощности. Е вече забогатя и може да каже истината. Жалко че повечето "експерти" са продажници.

28

Анонимен

преди 4 години

АЕЦ е най-доброто, което е измислено.

27

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е.

26

Анонимен

преди 4 години

До Русия е несигурнаВиж краварите взимат ти парите и ти обещават за куково лято ф ки това е стабилност и сигурност.

25

Анонимен

преди 4 години

Ако бяха дошли германците да строят фабрика с какво щяха да работят с ток от магарешки фъш кии ли ?

24

Анонимен

преди 4 години

До 26 Какви 20 млрд те гонят. Нали затова има конкурс за стратегичекси инвеститор, който ще финансира построяването на централата. Толкова сте зле, че даже и това не сте разбрали

23

Анонимен

преди 4 години

Полуграмотните каскети вият срещу светлината, те искат БГ да потъне в тъмнина. Така ги учат продажните им вождове на американска и турка ясла

22

Анонимен

преди 4 години

До 24Обещаваш ли, че тока от Белебе ще е 2ст? Ти ли ще изплащаш 20милиарда заем?

21

Не на БЕЛЕНЕ

преди 4 години

Народът каза окончателно НЕ на Белене като в преобладаващото си мнозинство умишлено не гласува на референдума ни преди около 4 години и го направи невалиден. Народът каза окончателно НЕ и на Южен поток. Тази теми завинаги са приключила за България. Руските под.логи в България обаче продължават да точат лиги за да крадат и се облизват с надежда... Жалко само за изядените милиарди за Белене и Южен поток от комунистическите правителства. С част от тези пари агент Гоце подари хотел за 8 милиона на 20 годишния си син.

20

Анонимен

преди 4 години

До 17 Не е вярно, че немците са затворили атомните си електроцентрали. Тяхното правителство беше взело решение да ги затвори до 2021 г., но след това се взе решение затварянето на АЕЦ в Германия да се отложи за 2030 г. Навсякъде около нас строят атомни електроцентрали - в Турция АЕЦ Акую, В Унгария, Словакия, Чехия, Беларус, а румънците построиха вече две. АЕЦ Козлодуй работи повече от 40 години без проблеми и дава евтин ток, без който не можем - там токът струва 2 ст киловатчаса. АЕЦ Белене не увеличава риска, след като около нас има много атомни електроцентрали. Така че не плашете гаргит

19

Анонимен

преди 4 години

2 аеца на 3 милиона население, честито увеличение на цените.

18

Русия е несигурна

преди 4 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

17

Белене-атомна бомба

преди 4 години

Да построим АЕЦ Белене значи да поставим потенциална свръхмощна руска атомна бомба в България. Видяхте какво стана в Чернобил. В Германия вече затвориха всичките си атомни централи след експлозията в японската АЕЦ Токушима и след референдум.

16

БЕЛЕНЕ - НЕ !

преди 4 години

В доклада на БАН за атомната централа Белене бе посочено, че българската енергетика няма нужда от никакво ново Белене до 2035 г. Не трябва да забравяме, че АЕЦ Белене със закупеното руско оборудване ни бе натрапено и платено с парите на народа от проруската партия БСП. Така в атомната централа Белене бяха погребани и откраднати над 4 милиарда лева досега. Руските под.логи обаче искат нова АЕЦ за да могат да крадат отново милиарди от бедния български народ. Ще допуснем ли отново това ?!?

15

Агент Гоце - крадлив

преди 4 години

С ограбеното от Белене, Южен поток и Големия шлем агент Гоце може да изхранва още поне 100 години цялата си фамилия без да си мръдне пръста като я обезпечи и с хотели разбира се, като подари на най-малкия си син току що навършил пълнолетие СПА хотел за 8 милиона лева в Кюстендил. Младежите в БСП и АБВ дали си дават сметка, че са наследници на Гоце...

14

Анонимен

преди 4 години

За какво са ви тези енергийни мощности - Тесли ли ще купувате?

13

Анонимен

преди 4 години

я тия експерти да кажат нещо за директива 2020, или по добре да си платим глобата от евро средствата...

12

Нане

преди 4 години

Аве то 1 януари 2020 година е скоро май?!Ако има щрак, като 2009 година, просто не ми се мисли...

11

Анонимен

преди 4 години

Меркел обеща да ни спре и тецове. Хайл Ангела!

10

Анонимен

преди 4 години

Преоткриха колелото - България се нуждаела от нови енергийни мощности. То това се знаеше преди 50 години и не случайно се започна строежа на АЕЦ Белене преди 40 години - около 1980 година.