48

gay

преди 4 години

До ас 35,,айде моля ви се, филма е слаб не защото е зле направен, а защото е мнооого далеч от идеята за героя около който се развива,,брат..тва е идеята... Цитатче : <span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: FiraSans; font-size: 19px; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 400; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-de

47

Анонимен

преди 4 години

Филянкишията &#128526;

46

bai_jordan

преди 4 години

Никога не съм харесвал филмите за Батман, като изключим може би Черният рицар! Снощи гледах Жокера и страшно много ми хареса и нямам абсолютно никакви забележки!!! Като започнем от сценарии, режисура и завършим с невероятната актьорска игра на Хоакин Финикс. Смея да твърдя, че именно той трябва да вземе оскар за най-добра мъжка роля.

45

Анонимен

преди 4 години

Та Ван Орден ни вкара в беля и сега напускал.Нещо като американците в Сирия.

44

Анонимен

преди 4 години

Вчера гледах един такъв жокер по бТВ,Ван Орден след като натика в ЕС каза ,че напускали .

43

Анонимен

преди 4 години

Кво да го гледам , ние станахме същите .

42

До 41:

преди 4 години

Благодаря за учтивия тон.За твое огромно съжаление всеки има право да си дава мнението тук. Виждам какво е отражението на такива филми върху хората със слаб характер.Всичко добро и успехи в живота.

41

-

преди 4 години

До До 39:Всички сюжети са предъвкани. На никой не му пука с какво напълно се съгласяваш без да си видял. Ти си една мекица и за това даваш отпор едва ли не. Твоето мнение не е важно.

40

До 39:

преди 4 години

Не съм гледал филма и няма да го гледам.Напълно се съгласявам, че актьорската игра, камери, снимки, декори, ефекти и т.н. са най-добрите в жанра. Холивуд са майстори в това и най-добрите, безспорно.Но тези повтарящи се сюжети с насилие, едни и същи герои, макр погледнати под различен ъгъл ми идват байгън.Като те кефи насилието гледай си такива филми, на мен са ми омръзнали отдавна тези предъвкани сюжети, макар да казваш, че сега имало дълбочина на харктера.

39

Обективен

преди 4 години

Филмът е феноменален. Жокерът винаги е бил умопомрачен садистичен психопат, но никога не е бил представян по-такъв суров и въздействащ начин. Просто няма никакви задръжки, затова е Rated R и е забранен за лица под 16 години. Ако сте фенове на "Шофьор на такси", ще останете повече от впечатлени. Актьорска игра, режисура, музика, кинематография - всичко е пипнато до най-малкия детайл. А най-силно е посланието - тези чудовища не падат от небето, те са продукт на обществото, в което съществуват.

38

преди 4 години

Филмът е добър, не може да се отрече, определено въздейства. Филмът не е и за всеки - много полярни мнения, все пак не всеки харесва да гледа тежко кино, пълно с насилие. Актьорската игра е брилянтна.Най-голямото му качество, е че гледайки този филм, забравяш днешното общество на либерално настроени и засегнати хора. Забравяш за me2 и черните , дето са все в центъра не по заслуги. И това е стойностното. Искат да покажат насилие - не трябва да се съобразяват, пък кой ще се обиди и засегне.

37

Анонимен

преди 4 години

До 34Прав си - няма такава тъпня

36

Анонимен

преди 4 години

Защо си правитв труда да коментирате филм, който не сте гледали...Брилянтна актьорска игра, супер развитие на персонаж- за мен това е единствения филм за супергерои, който не е бил мега интантилен и наивен, а напротив- брутално реалистичен. Един билет струва 10 лева, първо гледайте, после плямпайте.

35

ас

преди 4 години

пас... какво следва ? да направят филм за том и джери как през целия филм котката размишлява по екзистенциалните въпроси на съществуването си като преоткрива произлизаща причина за агресията си спрямо дребните същества и открива олицетворението на неспособността си да комуникира и осъществява връзки с обществото в лицето на мишката ? айде моля ви се, филма е слаб не защото е зле направен, а защото е мнооого далеч от идеята за героя около който се развива

34

Жокер

преди 4 години

Батинка как ги сравняваш като нямат нищо общо ? Все едно да сравняваш ябълка с домат. Филмът е уникален!

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСя ... знам че като е бил първия батман си бил на ... 25 и мнооо си са кефел, ама ся га си на почти 60, не ти е толкоз яко и сичкуту нову е мнотану и гадну *** ча па толкос ...

32

До 28:

преди 4 години

Обикновените американци, за които говориш нямат нищо общо със световните олигарси, които са се настанили на американския континент и тормозят останалия свят с войни и интриги. То в интерес на истината обикновения американски народ си е за съжаление, а не за омраза.

31

До 28

преди 4 години

Пич отиди до Америка попътувай, пък тогава я мрази!!! Брей

30

Отврат заглавие

преди 4 години

Подвеждащо и дава тон на форумните руски *** като ХА ХА ХА

29

Анонимен

преди 4 години

Егати карикатурата е тоя джоукър, Джак Никълсън е ненадминат.