26

Анонимен

преди 4 години

Е какво е останало от Персия нищо това което ще остане и от България нищо ако не се обедим и възпротивим на т.нар ЕС който ни използва само за да краде кадрите ни обучени в едно друго общество и да сме му слуги .ЕС е създаден за ония които сме побеждавали и пленили/Балдуин/-това те няма да ни простят и затова ни тикат към унищожение не към просперитет.Просперитетът си го правим ние ако не можем тогава БАЙ

25

Анонимен

преди 4 години

Световната мафия се е загрижила за имиджа си...

24

Анонимен

преди 4 години

Да се оправят с братовчедите си.Никой не им е виновен.И тях ли да мислим.

23

мдаа

преди 4 години

Не знам каква история е учила Светлана -Карен , но тя не е никаква еврейка.По времето на Кирил и Методи юдаизма се отваря за проповядване на други народи и техни проповедници отиват при хазарите по покана на хагана.Поканен е и представител на Ватикана-Константин Кирил ,както и представители на исляма и се организира диспут ,за да реши хагана каква религия да приеме народа му.Тук уж Константин Кирил удържа победа в диспута ,но хазарите приемат юдаизма .Ето такава е въпросната Светлана-хазарка.

22

Анонимен

преди 4 години

"Знаете ли колко е трудно ние пращаме нашите момчета и момичета в армията те са едва 17-18-годишни и им даваме оръжие, защото трябва да се защитим."----------Ами, да престанат да "наливат масло в огъня"!!!

21

ПроСоТо

преди 4 години

тия ще станат "светлината на света" когато нашата "Звезда на Ишлаама"-лицето Бохур Бахар,по-известно с прекора си "Бойко Борисов",спре да лъже и да плещи глупости....А тава стана ясно кога ще стане-"Когато Хемус бъде напълно завършена",тоест---НИКОГА!..Или поне докато не цъфнат налъмите...

20

ПроСоТо

преди 4 години

"Светлината",която би трябвало да са евреите на света ,като идея и словосъчетание,се появява много по-късно...Първоначалния "текст" и БИТУВАНЕ се легализират още докато Моше е бил на планината:-Стадото долу е претопило златните накити ,направили са си от златото Телец,и са започнали да му се кланят....Та до сега..Така че светлина не могат да бъдат!..Това е в гена им..."Тенекето бакър не става"..-девиз на техните братчеди..

19

Анонимен

преди 4 години

Докато има и един палестинец в Израел, мир няма да има.

18

Анонимен

преди 4 години

единственото, което си заслужава да светне там е бoйнa глaвa

17

Щерю

преди 4 години

- И каква по- точно светлина трябва да сте, щом отхвърляте Исус Христос - Светлината на света?!? Тъмнина...

16

Гробокопач

преди 4 години

До УченИменно такива арабески-еничари доведоха до възкръсването на Халифата, не само като понятие, но и като държава;))) И при нас, еничарите, никога не са били долюбвани. Еничарството никога не е служило за добър пример, а винаги за лош. Либералната демокрация го направи от лош - добър, за да подрони устоите на националните държави.

15

Учен

преди 4 години

Който не вярва....да ходи и види с очите си ! Израел е 8 мил. 1 .7 мил. са АРАБИ с израелско гражданство....ИНТЕГРИРАНИ....живеещи по законите на Израел ...имат си партия в техното НС....и СЛУЖАТ в ИЗРАЕЛСКАТА АРМИЯ !!! Израел е СУПЕР СИЛА и в региона и в света ...с който се съобразява и РАША ...и ТУРЦИЯ. И превърнаха пустинята в РАЙ....а " ЗАПАДНИЯТ БРЯГ " населен с палестинци ..араби е обграден със стена ..и там е *** ...***...кал...ужас ...все едно ЖЪЛТИТЕ Павета ...и " ФАКУЛТЕТО "

14

Гробокопач

преди 4 години

Проблемът на евреите е огромен! Защо? Защото първото дете на Авраам е от наложницата египтянка е Измаил и той полага началото на арабите. С една дума, арабите са първите, богоизбраните;))), а евреите са "секъндхенд", втора ръка. Затова няма как да имат основните права върху Близкият Изток. При все, че, Близкият Изток е Български, нито арабски, нито еврейски. просто там тия *** се намножават и го завземат. Затова сега се опитват по подобен сценарий да грабнат и днешна България.

13

Анонимен

преди 4 години

Защо да седим и да слугуваме на тикви и физкултурници?

12

Чавдар Михов

преди 4 години

"Арабските племена са живели тук от библейските времена, друга част идват по време на ОСМАНСКИТЕ нашествия от 7-8 век и в техните разбирания това е тяхна земя, продължава Керън."Скъпа Анисия, четете историята, ако Ви мързи, поне питайте някой, който е чел. Османската династия е основана през 13-ти век, Османската империя - един век по-късно, а най-ранните османските нашествия в земите на днешен Израел са през 15-ти век.

11

рапон

преди 4 години

Какви евреи? Това са чисти казари от казарският каганат, първи приятели на юда, най-многочислената армия от наемници, прогонени от всички държави, в които се заселят...

10

Анонимен

преди 4 години

Докато някой цитира библията като едва ли не документ, описващ исторически събития (по-конкретно някакъв бог, който обещава нещо на някаква група хора, което само те твърдят), ще има конфликти. И палестинците, и евреите могат да живеят заедно, но не искат, защото измислените им богове постоянно им шептят в психясалите мозъци, че едните са избрани, а другите трябва да убият неверниците. Това са психологически отклонения, не просто "тате каза, че това е мое".

9

аналог

преди 4 години

Все едно, понеже центърът на Стара Велика България на Кубрат, преди 1500 години, бил в днешна Украйна, да отидем там сега, да се настаним и ако на местните не им хареса, да ги обявим за терористи.

8

Анонимен

преди 4 години

Евреите никога не са имали родна земя. Винаги са живяли в чужди земи на чужди народи в гета. Даже и в България. След като Тръгват от Египет по времето преди Христа отиват на Палестинска територия. Докато ООН през 1948 година не им казва ето това е ваша територия и Евреите започват окупация на Палестинска земя. До ден днешен не са спрели с издевателската си политика а пък ние Европейците не сме могли да ги разберем щото сме мноо прости. Ало моме ти си учила история както Дявола Евангелието.

7

Анонимен

преди 4 години

Кой не ги познава скъпо ще ги плати!