21

смутни съмнения

преди 4 години

Паспортът е готов, да разбирам ли, че и решението на съда е предварително известно и преварително решено? Иначе защо е готов паспорт, за който не се звнае дали ще потрябва? Щом не се знае какво ще реши съдът, защо е готов паспортът?

20

Анонимен

преди 4 години

Паспортът отдавна бе готов...нищо ново!Гледайте"Ничия земя"с Джок.Там е неговота гледна точка,на която аз вярвам!Колко още да лежи?!Ако беше човек на Боко нямаше и да е влизал в затвора за това...

19

Анонимен

преди 4 години

Много се изговори и изписа, но никой никъде не каза как е избран точно този състав на съда! Спазен ли е случайният принцип или няКОЙ го е определил по друг принцип? По-скоро е второто, щом двама от тримата съдии имат топла връзка с БХК. Дори това да е случайно, защо толкова добри юристи като тях не са подали отвод? Важно е някой да освети тази част от процеса! Кой и как определи съдийския състав?

18

Само питам

преди 4 години

Защо хабите пари и време за дело, след като сте решили, че ще му давате паспорта?

17

Анонимен

преди 4 години

Пол ще си отиде.Монов остава тук за да си плати за доносничеството и съсипването на живота на българите. Мнооооого, още има да плащате!!!Мнооого!!!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Този човек го осъдиха по бързата процедура заради родителите на нападателят му.Браво на австралиецът че не се е огънал когато са му скочили една камара среднощни пияни ***.Българачетата са си помислили че като са повече,ще уплашат всеки на когото скочат.Обаче в тоталитарната държава всичко се крепи на факторът ,,страх'',смелите българи ги ликвидираха след ,,Девети Септември'' ***,и в България почти не се срещат смели българи.Смелият е страшище за мутрите.Пол Фрийман е смел Мъж.Реверанс

15

До 13

преди 4 години

А ти защо криеш, че си храненик на Сорос и американското посолство?На всичкото отгоре, си пропуснал една от опорните точки - сетил си се за обичайната отривка - ДС, но пропусна да споменеш за Комунизма и комунистите.Ще ти удържат част от хонорара лизачо, заради лошо изпълнение

14

Анонимен

преди 4 години

Паспортът му готов, ама сега изчакват да му дадат и орден Стара планина с лента.Да се знае по света в каква *** държава всеки чужденец може да си прави каквото му скимне и то безнаказано.

13

Анонимен

преди 4 години

Защо криете, че бандата на Монов е нападнала Пол с камъни?!!!Монови са доносници на ДС!Защо лъжете?!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Свобода за Пол! Убийството е при неизбежна отбрана. Убийците са от ДС!

11

Анонимен

преди 4 години

Нападали са бандата на Монов.Пол само се е защитавал. И аз да съм, и аз ще извадя нож.

10

БСП са убийците

преди 4 години

Полфрийман е герой, отървал ни е от мародерстващо синче ба доносник от ДС. Червената шайка го държи нелегално заложник.

9

Анонимен

преди 4 години

Da si saminava islejal e 12 g a i se e saschtitaval ot tia deto sa go napadnali bes nischto njana da isvadi noj ima po ujasni ubiistva eto i dnes ubiistvo ubiistvo na 16 g momi4e na peschahodna pateka tovae ubiistvo kato te te napadat trabva da se saschtitavat horata prosto beschtastie 4e loscho go e naragal bog da prosti studenta. Studenti be napadaite 4ujdinzite v vg

8

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да знам сега истината .Кой кого напада ? Верно ли 16 срещу един ? Мен и един да ме нападне ,ще го фрасна с ключовете в очите , а ако пукне кой ще е виновен?

7

Анонимен

преди 4 години

последно това искане на прокуратурата законно ли е?

6

Анонимен

преди 4 години

"Австралия била наясно, че и в момента всичко се развива според българското законодателство", ключовата дума тук е "българското", законодателството ни е българско и правосъдието е същото, депутатите са ни българи и прокурори и съдии и те. Само следете как ще ни осъдят за назаконно лишаване от свобода.

5

Да бъда откровен

преди 4 години

България НЕ Е правова държава , НЕ Е била и НЯМА и да бъде ! Това го разбраха семейство Монови , разбра го и Полфрийман !

4

Анонимен

преди 4 години

Щом паспорта му е готов,значи,че вече е решено преди делото,да си отпътува с него.Герб клекнаха пред БХК и Америка за България.То ако не беше така изобщо нямаше да го има това разиграване на цирка с преразглеждането на делото му и последвалото решение за освобождаване предсрочно.Аз даже се съмнявам дали изобщо щеше да лежи в затвора,ако жертвата му не беше син на депутат и фактор в БСП.Ако жертвата му беше простосмъртен тоя убиец изобщо нямаше и да помирише затвора и отдавна щеше да е забравен.

3

Анонимен

преди 4 години

Ех Барни,ех,Ръбъл прокуратурата само повдига обвинения,а съдът решава.У нас е наопъки.Ще се на.ерете да турите Гешефт на поста,за да спасите шиши и компания от фалирането на ктб...

2

Анонимен

преди 4 години

"Австралия била наясно, че и в момента всичко се развива според българското законодателство..."Нищо подобно, от няколко дни в техните ел. издания се цитира външната им министърка и "притеснението и" че точно нещата не вървят по българското законодателство.Ще патим по някое време заради тия ръбъли, като тоя на фотото.