14

Ахмед Мерчев

преди 4 години

До АхмедНе "Роботрона", а Кибертрона. В момента разчиства едни мини с металотърсач от моите, които са и най-добрите металотърсачи. Също така съм го записал на шофьорски курс, за да кара Алиено Арканума на Льо Ман.

13

Георге

преди 4 години

Пак ли ще гласуваш за кмет. За коя партия.Ами може би Герб. Защо не си сигурен ли. Да!Защо гласуваш пак за тях. Нали вече си гласувал. Пак ли оставаш измамен. Колко твои познати не живеят в България. Много са. И защо? Кой е виновен че те не живеят в родината си. Ами обстановката.Кой трябва да отговаря за обстановката в България. Мисля че политиците и след товамоя начин на живот. Ти си умен човек, но работата ти беше прекратена поради политиките в тази дьржава. Виждаш ли за напред надежда?

12

Анонимен

преди 4 години

Браво! Сега колхозните допотопи подготвят отговор - излизането на Самовар 3.0, колегите им от дсБанАн готвят поредния модел Чушкопек 4.0 и още преди пускането им на пазара, те вече се смятат за хитове.

11

Анонимен

преди 4 години

Не върви, щом колата му не е от хашиш или кока, какво ми я хвали - кола като всяка друга.

10

Анти ГЕРБ

преди 4 години

Хърватия е основана 1991, по територия е половината от България, в ЕС влиза 2013 г, за разлика от нас -2007г. И какво като България е на повече от 1300 г. Тук се правят само партии, политика, корупция, мафиотски структури, грабежи, убийства и всякакви други простотии. Някой да се сеща за нещо градивно, някаква индустрия? Освен Баце разбира се.

9

Анонимен

преди 4 години

И защо да е "Хърватският Илон Мъск"? Да не би и той да е откраднал чужда компания и да трупа лаври като Мъск? За тези дето не знаят, ТЕСЛА е основана от двама човека които разработват проекта базиран на по-стари разработки на Лотос и още една фирма. Понеже нямат пари за да построят завод, поканват Мъск като инвеститор. Онзи в последствие ги гони от фирмата и налива милиони в ПР за да може журналястите и други некомпетентни хора да си мислят, че Мъск е направил ТислЪта.

8

Чукачев

преди 4 години

Защо не направят кола така, че да си променя цвета? Мисля, че е възможно

7

ТеслаТа поеми

преди 4 години

Браво на хърватите. Такива като този Римац ще променят правилата на играта в автомобилостроенето. Както писах преди няколко години, автомобилния бизнес в следващите 10год ще преживее шок, конкуренцията ше стане много голяма, ще се появят нови играчи, а старите мастодонти, които не успеят да се адаптират - ще изчезнат.

6

Шоп

преди 4 години

Казва се Мате Римац.Матей, демек.Като коне с капаци сте.

5

мъскито

преди 4 години

Е как 1914 коня, да нема неква грешка - иначе браво.

4

Ахмед

преди 4 години

какво стана с Роботрона ли беше. Робота почна ли да помага в домакинството?

3

Анонимен

преди 4 години

Браво на момчето!

2

Ахмед Мерчев

преди 4 години

До АнонименАз съм българсият Мъск, аз съм и българският Римац. Колите и на двамата не струват в сравнение с моите Alieno Arcanum, които са далеч по-бързи, по-мощни, с по-голям пробег, по-технологични и по-автономни, благодарение на множество Alieno интелигентни системи, които вграждам в моите коли на територията на община Слащен, в село Туховища.

1

Анонимен

преди 4 години

Бой по наркомана илън мъск, пушещ трева!