8

ДО 7

преди 4 години

Умен си , ама ?Няма Фарове , няма Мигач , няма Аптечка , Няма Номер ?Ти карал ли си след такова нещо ?Човека яхнал го кара като Пиян на Колело , Не се знае на къде ще кръшне .

7

Пешо

преди 4 години

А у нас "умниците" не признават електрическата тротинетка за МПС! Защо, след като отговаря на всички изисквания! Това не е детско автомобилче на батерия! Това е опасно, бързодвижещо се средство с двигател в градска среда. Безопасното му управление изисква сериозни познания и умения т.е. книжка!

6

House M.D.

преди 4 години

"...Тъй като и в Германия хората изоставят тротинетките си където им скимне, по време на фестивалЪТ, създателите на приложението били принудени да забранят на потребителите си да освобождават тротинетките докато са в района на Октоберфест."Сериозно ли? ФестивалЪТ?!?!?!

5

Анонимен

преди 4 години

То и по българският закон тротинетките са МПС. В България тротинеткаджиите създават същите проблеми на хората, както навсякъде по света.

4

Анонимен

преди 4 години

Дойчо може да има пари, ама вземат ли му книжката за алкохол, парите няма да му помогнат. Вкарва се в едни приключния и няма да му е до фест, щотото и пари няма да има.

3

Анонимен

преди 4 години

Американски боен самолет Ф 16 се е разбил в Германия. Сигурно пилотът е препил с бира?

2

Анонимен

преди 4 години

Дойчо има пари и за фест и за глоба. И му е лесно. Тука е друга работата.

1

Анонимен

преди 4 години

"В Германия електрическите тротинетки бяха легализирани през юни. Те се класифицират като моторно превозно средство."***: Аз го усещам като велосипед... Как ше е МПС...Ханс: Има двигател, начи е МПС.Средна заплата на *** - 500 евра, средна заплата на Ханс - 2600 евра. Кой ли е по-умен...