34

F5

преди 4 години

Множествената склероза, артрита и атеросклерозата, водеща до инсулти и инфаркти, гадини ги правят, ако не антибиотик, значи антигъбично или антипаразитно. И заразяват, слагайки чипове в чешмите и пакетираната храна я заразяват!

33

F5

преди 4 години

Там, където продават ключове за жилища, имат невидими камери, заслепявайте ги, използваайки синя светлина. И в чешмите слагат чипове!

32

Да

преди 4 години

При хабитуалния хомосексуализъм *** се изглажда по сособен начин и съдебни лекари знаят и разбирата. Така че може да се нарече тест за хомосексуализъм.Призоваваме Джамбазки да се тества.

31

Анонимен

преди 4 години

Пияндури и наркомани са 60% от политиците,а Сидеров е вечно пиян и назобан с някакви таблетки!

30

F5

преди 4 години

Не знам кой ми цъка минуси, че в морето пускат токове, но е вярно, от хубавата, неразвалена с ток вода не се настива и не мухлясва, тя е животворяща!

29

sofeto

преди 4 години

От "тези двечките" симпатяги единственото реално обещание което са дали за гр. София е че щели да забранят "гей-парада"!

28

F5

преди 4 години

Пускат ток в морето и в Дунава да не може водата да ни размагнити и да я развалят, но откъде? Че тя водата си знае работата къде да размагнитва, престъпниците пак ще могат да ги хващат, що за простотия е това да развалят тази животворяща вода?!

27

Йосиф Висарионович

преди 4 години

Ченгеджийската групировка МВРО, която петни чистото име на организацията на Т. Александров, Г. Делчев и И. Михайлов, да спре да *** българския народ и Шкембе войвода от Русе да си признае за шуробаджанащината и за далаверите, които навъртяха за 2 години власт. Волен макар и да е луд в случая е много прав!!!

26

F5

преди 4 години

Фалшифицират изборите, въртят вътрешни часовници на видеокамери и правят монтажи, партия Атака реално имат много гласове ако са честни изборите, това турците са го правили и преди, тиккватта няма гласове. И не само в бг е така да манипулират изборите.

25

F5

преди 4 години

От партия Атака знаят ли, че това навън са визуални макети на хора и коли, и че хората ги няма?По лудниците, в социални домове набедени за луди, по затворите натопени и отвлечени в чужбина от фалшивата полиция. Малките и средните да не се разбунтуват срещу големите, но и големите си правят мръсно един на друг, всички са в кюпа.

24

Факт

преди 4 години

Нали Яне Янев беше минал медицински преглед дали е гей щото се съдеше с някакъв,тогава беше съветник на ББ!хаха

23

Анонимен

преди 4 години

Както винаги, патриотите залагат на агресивното поведение, цирковете, махленските драчения, изобщо залагат на първосигналното, първобитното в човека. Хляб и зрелища. Хляб няма, останаха зрелищата. Артисти винаги е имали и ще има. Притеснителното е, че българите им симпатизират и подражават.

22

Гошy FucкUDnes.bg

преди 4 години

Ха-ха-хахахахаха. Сидерко е чисто луд. За сефте чувам такава потресаваща простотия, че по *** може да се познае дали си гей :))) Ами Сидерко, ако имаш запек и изсeрeш някакво дебело *** 6 цола значи вече си гей, а? Eгaти и логиката. *** е мускул като всеки друг и не се разширява, както психичноболния Сидерко си мисли :)))

21

Анонимен

преди 4 години

Силистренският прокурор е убиецът от Варна по случая Дейтън, убол се е много надълбоко по крака на шилото, бачка като наемен убиец, излиза и в чужбина да убива, проваля холивудски филми, имал е римоут контрол върху чата в София и други са чатили от общежитието под същия ник.

20

Зозо

преди 4 години

Гейтест 2: Сидеров води Деничка на теста. Тя събува гащичките и се надупва. Ако Джамбаза й се изрипа два, три пъти кой ще е геят? :)))))))))))))))))))))))))))))

19

Анонимен

преди 4 години

Преди да влезем в казармата ни правеха изследвания, включително дали не сме гейове.Караха ни да се надупим,за да види лекарят дали сфинктерът не е разширен.Така че има логика в искането на Сидеров.

18

Зозо

преди 4 години

Гейтест: Сидеров събува гащетата и се надупва. Ако Джамбаза му го изтряска кой ще е геят? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

17

Анонимен

преди 4 години

Тези всичките са просто обида за всеки който плаща данъци!!!

16

Анонимен

преди 4 години

Не може само гейовете да намазват.Крайно време е да се разреши ползването на лека дрога.

15

Анонимен

преди 4 години

Падението е голямо или на тях просто това им е нивото. Кандидати за кмет на Европейска столица, жалка работа.