9

БЕЛ

преди 4 години

До Анонимен 6От къде идва израза пиян на мотика, щото аз пиян на фитнес не знам да е имало.

8

Истина

преди 4 години

Има 3 неща които държавата трябва да направи за да се възродят селата. Ток, вода и канализация. Колкото и да е странно за някои, тези неща масово липсват, чак когато това е осигурено се мисли за път... след това хората сами ще намерят пътя към селото.

7

Зрител

преди 4 години

Без лоши чувства, но водещата има нужда от логопед. Натрапчивото съскането е силно отчетливо и недопустимо за водещ.

6

Анонимен

преди 4 години

Най добрият Фитнес е Мотиката и правата лопата така нареченият Бел аз така се Фитнетизирам. Цял ден в градината копам, правя лехи, садя, плевя поливам бера варя компоти пълня бидони с туршия. Хем правя полезени неща хем се Фитнетизирам. А този с фитнеса с какво е полезен сАнаболните мускули ли.

5

Шопо

преди 4 години

Гладен тарикат ! Остаря и не му дойде ум в главата...

4

Анонимен

преди 4 години

Много борци, много пропагандатори в България!Само като се сетя, че е лежал в затвор в Турция за пренасяне на ефедрин през граница и ми се губи връзката в качеството си на какъв ни го навират в очите по телевизиите.Къде ли няма търговци спасители...

3

Анонимен

преди 4 години

От фитнеса полза няма освен за професионалните спортисти.За обиновените хора на село по добре да свършат някаква реална работа и да изкарат някой лев. Истинския селянин няма време за фитнеси. Той започва работа в 5 сутринта и приключва в 8 вечерта. Животните и земята искат постоянна грижа.

2

Анонимен

преди 4 години

Какво селата ли?Борисов първо трябва да прекара канализация за Фекалните отточни води както в Германия по селата че хората акат още като през Византия на външни тоалетни с яма 5 м. дълбочина иначе магистралите не вършат работа ама мое се ака и на магистрала

1

Бау

преди 4 години

Тоз па... Фитнес на село... Там хората спортуват с .. лопата.