51

Анонимен

преди 4 години

До Кюрдите , а неКюрдите не направиха обсолютно нищо през войната освен да окупират сирийска територия след изтеглянето на ИДИЛ. Ясно е че не следиш войната. Сирийската армия наближаваше река Ефрат и идилците здраво ядяха *** и тогава американците решиха да изтеглят идилците и да настанят кюрдите така че да спрът настъплението на сирийците. Така и стана.

50

Анонимен

преди 4 години

До ***"САЩ не се "изтегля" от Сирия... А предислоцира (премества) войници."САЩ никога не прави отстъпление. Правят кръгом и после напред.

49

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТурски части има в сирия отдавна.

48

Mister Cro

преди 4 години

Ако офанзивата на турската армия е операция, която е съгласувана с Дамаск, Турция и Иран, то силите на кюрдите ще бъдат буквално премазани за много кратко време. Най-доброто решение е предложеното от опозицията в Турция, а именно да се постигне решение чрез преговори на Турция със законното сирийско правителство, заедно с отказ на кюрдите да цепят Сирия като американски марионетки, като получат по конституционен път местната власт в техните общини!

47

съвет за Съвета

преди 4 години

Дреме ми за Манолова и Фандъкова! София не е България,оабаче столицата изсмуква всички ресурси на държавата! А нас, в провинцията, кучета ни яли!

46

анонимен

преди 4 години

Браво на Тръмп! Ердоган ще яде попара най-после!

45

Съвет

преди 4 години

Да оставим турците на мира и да видим какво ще правим с Манолова и Нинова.Упорито напъват отново да съсипят България. Ще им позволим ли ?

44

Пенсионер

преди 4 години

До Кюрдите , а не 45 ИДИЛ били премахнати.. От кога бе ? Четири пъти ги премахват , а те се нападат.

43

Ти да видиш..

преди 4 години

Няма Путин , няма проблем. Тоя размири света.

42

учен

преди 4 години

Брей да му се не види ! Тоя Тръмп...освен Бизнесмен е и голям дипломат ! Директна оферта към Ердо - Давам ти 30 км по протежение на границата - ти признаваш новият Кюрдистан на исток от Ефрат и сев Ирак

41

Анонимен

преди 4 години

Много скоро анадолските coдoмити ще бягат обратно с наакани *** и подпалени *** на букаи, но сега им е весело.Анадолският нужник ще даде начало на три нови държави след разпада си.

40

дедо Ванго, деда му

преди 4 години

Анадолските плъxoвe са изпълзели от дупките си и са налазили коментарите, но бай Дончо още не е туитнал нещо да прекатури анадолския кaтyн...

39

Кюрдите , а не

преди 4 години

САЩ или Русия премахнаха Идил.И сега Турция без авиация срещу тях , ще гризне дръвцето

38

Анонимен

преди 4 години

Туркия кпадне - Ванга---Това е от "Под игото", бе.

37

Туркия Кпадне -Ванга

преди 4 години

Ерсдухан иска да превеме петролните находища на Сирия -чужда държава и да ги граби. САЩ обаче като му пратят няколко взода Блякъотър да изтрепят тия самозваните башибозуци тръгнали да влизат в Сирия ,а след това и ПКК като ги запука чрез асиметрична война и накрая и Ислямска Държава Ерсдухан ще излезне осургюн до уши с няколко хиляди ковчези пълни с трупове на млади турчета.От времето на Ататюрк дето е бил светски настроен Европеец от тогава до днес по дивак не е управлявал Туркия ке падне.

36

Анонимен

преди 4 години

"Силите за защита на народа /СЗН/ бяха авангардът на офанзивата на международна коалиция, позволила военна победа над групировката "Ислямска държава" /ИД/." +===================Дeбилoидите от Франс прес май не помнят, че едва когато Путин нарита зaдницитe на брадатковците нещата се оправиха! И наглocakсите без малко да се сдобият с нов заместител на Ал Кайда! И после руснаците изопачавал историята...

35

Анонимен

преди 4 години

Трампета с изявлението си направи това което тайпи се мъчи от години, а именно че икономиката не е в криза е под разрушително влияние на някой и да обедини управляващи и опозиция.

34

Бай Х

преди 4 години

Драги българи на това му се вика висша политика, от която вие нищо не разбирате. Ако разбирахте нямаше да сте в това положение. За това продължавайте да правите това, в което сте най- добри- " да цъкате на клавиатурата".

33

Анонимен

преди 4 години

Статията е несериозен опит за анализ.Турция иска парче от Сирия, където да засели тези про турски сили , които подлъга да хванат оръжие срещу Асад. И въпреки, че ги представлява във формата за политическо примирение, явно са омазани с престъпления срещу сънародници (Сир.), за това обратен път за тези бежанци няма.В последствие, се обособява разделение на Сирия, което ще изхвърли Турция от партньорството и с Русия и Иран. Сащ ще действат чрез кюрдите, Русия чрез САА.Честито на комшиите.

32

шматка

преди 4 години

До ПОДАРЪКА на ТРЪМПСАЩ нищо не подаряват.Изиграха си картите ПАК перфектно.Създахоха конфликт на границата на Турция и си заминават.Турция ще навлезе и ще започне война която ще се превърне в партизанска и ще продължи мнооого време.Сирийските кюрди чрез турските ще я прехвърлят на турска територия.Атентати и терор.А чичо Сам доволно ще потрива ръце отатък Локвата....а и ще продава пушки и на едните и на другите