45

човек

преди 4 години

До: номер 46Това просто не е вярно!В западните медии отдавна се коментират оплакванията на Япония срещу военни от американската базс там. Пиянски opгии, изнacилвания и убийства се случват от много години.Но ти не можеш да разбереш основните разлики между свободните медии и руските.В Русия ги има същите проблеми, но те се прикриват!

44

ме

преди 4 години

Кога ще разберете, че на все по-малко хора им пука за комунизма? След някоя и друга година няма да има живи комунисти. Всички отиват в нафталина..

43

до 42

преди 4 години

Хм,референдум ималол ли е или ти си референдума?В Япония има протести против американските бази и искат да се изнесат оттам,но ....нито една демократична и независима медия у нас не пише за това ,както и западната преса също,защо ли ?)

42

рускиня до 42

преди 4 години

движение "Янки- go home" - това не го спомняш?

41

рускиня до 43

преди 4 години

увредени мозъци изгаряли хора в пещи и то с благословия на техните съюзници българи.

40

хаха

преди 4 години

НЕ мога дори да си представя какво си мисли увредения комунистически мозък , мислейки че всичко това е несправедливо..Ми просто фалирахте , това е , вярвайки в собствената си идеология и утопия ...

39

Анонимен

преди 4 години

Другите останаха, защото и самата Германия ги иска. И гражданите й. Я питайте местните в Рамщайн дали искат да се махна американската база? Не, защото покрай хилядите американци и дейностите в базата се генерира огромна трудова заетос и икономическа активност сред местните. Пък ако щете СССР загуби, Западът спечели. Това е. Смешно е държава, която едва се крепеше и разчиташе на помощ от САЩ през 90-те харчи милиони за издръжка на военни бази навън

38

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Съдейки по фотосите ,тънещата в разруха база има по добър вид от много улици в демократична София.Но защо и паметника на Ленин не е махнат.Даже не е креативно боядисан.Няма и графити, а има толкова място за творческа изява

37

Анонимен

преди 4 години

Мястото има потенциал за туризъм.

36

отегчен

преди 4 години

"Но другите останаха. Защо?.................................Ми, щото излъгаха Горбачов както "роми" тел.измамници, лъжат някоя българска пенсионерка.

35

Анонимен

преди 4 години

Какво стана със 17? Защо не отговаря?

34

Анонимен

преди 4 години

Дежурните турско-атлантически плювачи по Русия с дежурните мантри. Грях да ви е на душите за всичките ви грозни хули.

33

Чудил се Альоша

преди 4 години

Защо с шут в *** го изпращат у дома.30 години минаха и още не могат да се премахнат руските мизерства от източна Германия.Че дори и децата им вонът на пикня или хероин.Дори сирийците се отвращават от руските смрадливци.В Берлин за пет евро , ще се сбият кой да ти почисти мъжеството .А сега почнаха за сирийци да се представят , че много ги бият щом разберат руския им произход.

32

Анонимен

преди 4 години

Колко руснаци познаваш та чак да ги мразиш?Все едно казваш много мразя марсианци.Ти мразиш русофилите. И те разбирам. Гнусни са. Изпратили са си децата в САЩ, а искат да продадат България на руснаците.

31

Анонимен

преди 4 години

до 179. Каква професионална литература имаше? Как беше защитена интелектуалната собственост?10. Какви са резултатите на образователната ни система преди и сега?11. Къде се почиваше и при какви условия?12. Каква беше данъчната тежест преди и сега и как се използваха данъците ни?Давай, нека видим колко знаеш за миналото ни.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Добре, нека видим, но първо:1. Колко ти харчеше руската барака на 100 км?2. Имаше ли ток постоянно, или имаше режим на тока?3. Колко често се правеше ремонт на водопреносната мрежа?4. Колко от "топлото" отиваше в нищото заради плачевна изолация. Колко се топлеха на въглища?5. Кой гарантираше за щетите по колата ти и с какво? Резервни части?6. Колко хора бяха със здрави зъби и как се работеше по кабинетите?7. Какви лекарства имаше на пазара?8.Колко бяха лекарските заплати

29

Анонимен

преди 4 години

ТУК ВЪРЛУВАТ ***!

28

Анонимен

преди 4 години

До Тоалетен бананоядДа, границите се отвориха, но не да "бегаме". Българите са Европейци,тъй че ние сме си на наша територия. Досега не съм чул някой да "бега" от София, когато пътува за Варна например.

27

Анонимен

преди 4 години

До ЕС и НАТОПак същите приказки като всеки божи ден тук, а? Ами, пак същите отговори: хората се съсипаха и продължават да се съсипват докато изринат свинщините на комунистите, но скоро ще се промени това поне сред по-младите поколения, защото отлепихме от дъното и вече хората могат да се грижат по-добре за здравето си. А, и, между другото, знам че пак ще цъкаш червената иконка. Това нищо не променя и няма и да промени

26

Анонимен

преди 4 години

Комунистите и русофилите мразят България!