20

Анонимен

преди 4 години

Munistar Valche da sa maskira na niakoi gospodin Ovcharov, Magareshki, Koniarski, Kravarov, Petleshkov, Kokosharov ili Kozarov, da napravi vseki den po 10x... +...xxx... vnezapni proverki v klasni stai s aktion videocamera go pro za registrirane na prisastvie i otchetnoct v munisterstvoto na prostvetata...taka da vliza na vnezapni proverki za registrirane na truvata nalichna sila v rebege i v prezidentstvoto, parlamenta, durugite munisterstva...koi e tuk...koi go niama...i v vedomost zaplati?!

19

Опровергайте

преди 4 години

Карбовски: Не е фалшива новина! Наистина извеждат деца от училище,заставам с името си зад това! Не вярвайте на приказките на Бойко!Случаят е от дни и се развива в село Балша, Софийско. Три деца са взети две малки са взети от дома им от ръцете на майката. Третото дете Цветелина е било на училище и е взето оттам по думите на родителите и свидетели.Също по техните думи децата са взети по анонимен сигнал.

18

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който е под 16 г. и не е неподвижен с тежка инвалидност, нито страда от прекалено тежко психично заболяване, по време на учебната година Е ДЛЪЖЕН да ходи на училище, според Конституцията на Република България.Този етнос над закона ли е?Законите вкараха и СОП-аджийчетата в клас, индийчетата се оказаха над закона. Докога така?

17

До даскал Пандо

преди 4 години

Ако това, което описваш, се беше случило по времето на онзи чичко, нямаше да се наложи милиционери да довеждат пияндурата, за да се успокоят въоръжените му съплеменници. Просто няколко войника щяха да довлекат няколко тежки картечници.Случката щеше да вразуми останалите индийци и да станат кротки като агънца.

16

До 10 и Аззз 13

преди 4 години

Като им ги отнемат, нали ще бъдат на пълна наша издръжка, а това значипо над 1 000 лв на дете. Толкова отпуска бюджета за всяко дете в социален дом.Не е ли по разумно, така както са си всички у дома, да ги натоварят на рейсове заедно с родителите им и - до най-близкия граничен пункт. На когото не му харесва в България и не ще да изпълнява конституционните си задължения, да хваща пътя. Индия ги приема, значи могат да бъдат лишени от гражданство, щом не зачитат Конституцията!

15

Анонимен

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙкое гарантира, че в училище учат?Аз също мога да потвърдя, че в 4-ти 5-ти клас не могат да четат и пишат.

14

12-3

преди 4 години

1/2 човеците си взеха ....ДЕТСКИТЕ пука им за децата , нали всяко ...паве носи приход ..е тва ги плаши..

13

Аззз

преди 4 години

Сега да им ги отнемат заради отказ на достъп до образование. Това не са хора, а животни. Мозъците им са недоразвити. Не могат да говорят членоразделно и не трябва да имат право да гласуват.

12

Анонимен

преди 4 години

Теи родителите са за началното...

11

Анонимен

преди 4 години

Тия всичките са кроманьонци и неандерталци, само не и хомосапиенс. Ще минат милиони години докато еволюират. За съжаление.

10

Анонимен

преди 4 години

Е,сега и без стратегия от Закрила на детето трябва да им отнемат децата!А защо не е подведена под отговорност каката дето заплаши публично,че ще се въоражава? Не се учудвам какво става там,след като преди години БСП сами си пуснаха записа "БСП прави избори в Сливен".Само,че нещо бързо спряха да му обръщат внимание за разлика от"Ало Танов","Ти си го избра"и"Ало Банов".А записа от срещата в Банкя между ББ и Р.Петков бе спрян след като последния отправи предупреждение от ефира на Нова.

9

Сливен

преди 4 години

Те и да ходят на училище ,полза няма.Масово 14-15 годишните не могат да четат и пишат на Български език.Плащат се заплати на учители и социални помощи на родителите.Докато не се обвържат заплатите и помощите с резултатите ,са пари хвърлени на вятъра.

8

Сливен

преди 4 години

Стрес теста премина успешно.Представете си ги сега,всички тези с първичните инстинкти, как гласуват на предстоящите избори,за този ,който им обещае,че децата им ще са в безопасност.

7

даскал Пандо

преди 4 години

Работил съм 30 години сред тези хора ! Те са първични и податливи на манипулация ! Веднъж в квартала ,където работех пуснаха слух,че българи пребили ром ! За нула време на площада се събраха поне 1000 души с тояги,секири,самоделни саби. Добре че полицията докара ,,убития,, -пиян залян,сам паднал и си разкървавил лицето...

6

Анонимен

преди 4 години

Що годе грамотните хора успяват да различават "фак нюзове" , ама 80% усилено се ограмотяват от места като беге-мама и фаце бок, и резултатите са налице.

5

Анонимен

преди 4 години

Надявам се да им се пишат отсъствия, както е редно и законно и след това, ако носят медицински бележки, то те да бъдет проверени от здравните органи за редовност и доказеумост на прегледа и заболяването.

4

Анонимен

преди 4 години

Стотици хиляди хора правят протести против Стратегията на Норвежката Стратегия за детето, и въпреки че правят медиино затъмнение на тези протести все пак се чудят кой пък прави агитацията. Ами върнете милионите които сте лапнали за да я приемете тази стратегия на тъмно, а не да я замразявате щото на първи януари като я размразите тя влиза в сила. Не правете хората на ***.

3

ромалес стори

преди 4 години

И да са на училище и да не са, файда ЙОК.

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НЕЕ ЛИ ПО ДОБРЕ ДА УЧАТ ДА СЕ ИЗУЧАТ ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ

1

Анонимен

преди 4 години

то пък щото голяма файда да са в клас. Тъкмо няма да пречат на тези, които искат да учат.