28

До Гном 30

преди 4 години

Ти нищо не разбираш от политика и не словоблудствай да се излагаш! Тръмп е играч на световно ниво, а чичкото с мустаците гризе клона, върху който е седнал

27

Krom

преди 4 години

...Великата ми и несравнима мъдрост... ?! Тоя оранжев клоун за Буда ли се мисли или що? Мисля, че съвсем скоро Конгреса ще му вземе главата, и с право. Абсолютен некадърник, който скара Америка с повечето и съюзници. И "без топки" - такива като брадатите ходжи от Иран и малките човечета от Северна Корея го направиха за смях. Направо срина имиджа на Америка. Не зная защо го търпят, честно. На неговия фон Буш младши изглежда като 20 метров Титан.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Стига с тези безрезултатни интервенции като на предшествениците му."Интервенциите им не бяха безрезултатини. Разрушиха Либия и създадоха Ислямската държава. Не успяха да разрушат ирия но това беше заради намесата на Русия.

25

Анонимен

преди 4 години

Немецо казва за такива : папиртигер- книжен тигър или герой на думи и празни приказки.

24

Дедо Ванго

преди 4 години

ердоганьо скоро ще сплете konита

23

Анонимен

преди 4 години

До ВъпросЗащо присъствието на Русия в Донбас е агресия срещу суверенна Украйнане се излагай бе yшанко, там няма руснаци :) Нали така пише на листчетата?

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонименприбери американските бази в Европа и хрантутниците в тях дето ги издържаме ниети пък де се вреш в групата на голмайсторите бе путинопитек нещастен? Издържал бил американските бази пръдльoто :)

21

Mister Cro

преди 4 години

Е ми те американците, в момента, в който взеха да подкрепят кюрдите в Сирия, още тогава извършиха предателство спрямо съюзника си Турция. Но понеже са на път да загубят Турция като стратегически съюзник, е ред да предадат на свой ред кюрдите. Според мен преврата срещу Ердоган се случи заради противопоставянето му на планираната американска политика по отношение на кюрдите в Сирия. Осъзнал е, че САЩ са го предали. Допусна голяма грешка като вкара Турция във войната срещу Асад още 2011г.!!!

20

Въпрос

преди 4 години

Какво правят изобщо в суверенна Сирия САЩ и Турция без санкции на ООН?Защо присъствието на Русия в Донбас е агресия срещу суверенна Украйна, а на тези - не?

19

Анонимен

преди 4 години

Тръмп отива към загуба на изборите след като не иска война в близкия изток .Не че другия ще я почне ,САЩ са в отбрана по всички фронтове.Просто пазят статуквото .

18

Victimized

преди 4 години

...." и спря едва при портите на вражеската столица. С изключение на японците и гуркхите, единствено българите от всички войници влизат в битка с непоклатимото намерение да убият поне един враг."

17

Анонимен

преди 4 години

Пъл и още нещо вчера казал че ще остави всички извън САЩ включително и Европа да се оправят сами.Хубаво но първо фюрере Тръмп си прибери американските бази в Европа и хрантутниците в тях дето ги издържаме ние.После и дислоцираните армии дето пазят фашистките режими дето ти ги качи от народната любов и лъжат че ИЖ ги пазили от Русия и тях си прибери.Направо ти повярвах че САЩ *** влезе в трета световна война че да спаси Европа от руска инвазия стига лъгахте бе.Сащ са първите дето ще се изнесат.

16

Victimized

преди 4 години

"ТУРЦИЯ Е БИЛА ИМПЕРИЯ, те знаят много добре как се воюва,"Обсада на Одрин (19121913)"Една нация с население от по-малко от пет милиона и военен бюджет от по-малко от два милиона лири стерлинг годишно изведе на полето след четиринадесетдневна мобилизация армия от 400 000 мъже и в течение на четири седмици премина над 256 км във вражеска територия, плени една крепост и обсади друга, води и спечели две големи битки срещу наличната въоръжена сила на нация от двадесет милиона обитатели .. "

15

Анонимен

преди 4 години

Тоя се е самозабравил здраво имал бил велика и несравнима мъдрост, има ама в сравнение с едноклетъчните.Пък че САЩ са политически к.ур.ви и се въртят на където им изнася и предават съюзници ми то това им е навик.Като ги гледам разбирам от къде наште политици се научиха да се правят на независими и да ди сменят партиите след всеки избори и да влизат в коалиция все с победителя който и да е той.Абе жалка картинка са.Пък Тръмп никаква предизборна пограма не изпълнява самл си гледа интереса.

14

Victimized

преди 4 години

""Ако Турция направи нещо, което аз, в своята велика и несравнима мъдрост, преценя, че е недопустимо, аз напълно ще унищожа и залича Икономиката на Турция (правил съм го и преди!)","Корекция, САЩ го е правил и преди, ако не си с тях, няма да имаш икономика, "флаш-бак" България 90-те години....До 13Какви предизборни обещания ве папа.гал, сещаш ли се какво говори за Саудитска Арабия? Сега погледни отношението му към тях. Тръмп е пионка която си мени мнението през ден, по това се познават.....

13

Анонимен

преди 4 години

Още се изненадват по света, че Тръмп изпълнява предизборната си програма. Да, има и такива политици. Не че одобрявам всичко от тази програма. А на Путин не му пука за Асад, а да няма петролопроводи и газопроводи от персийския залив до Европа, които ще конкурират Русия. А тя дрго няма. Асад или друг, диктатор или не, докато няма енергийни коридори към Европа, Русия е зад него.

12

Анонимен

преди 4 години

Американците предават кюрдите, които им бяха съюзници!Кой ще спре Ердоган да навлезе в северна Сирия???Каква е ролята на ООН???Има ли изобщо смисъл от такава организация.......ООН???

11

Sichtpunkt

преди 4 години

"Прибързано изтегляне на военни сили на САЩ от Сирия ще е от полза само за Русия, Иран и режима на Асад.На Тромпета му дърпат конците от Кремль.

10

Анонимен

преди 4 години

Да не дава Господ,никому такива "съюзници"

9

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите са войнстващ народ от както ги помня не са спирали да се борят за независимоста си. Турчина ако си мисли както е мислел Хитлер че СССР ще го превземе за седмица в голяма грешка е. Турчина си няма напредстава какво е Партизнска война. Турчето си мисли че той ще ги бие а те ще си свалят гащетата и ще си разстворят бузките. Ало ще ти разсипят кочи, ната бе турчо. Ще ти сринат градовете с Партизнаски действия. От кои ще се пазиш като влезнат в градовете и започнат атентати.