88

Анонимен

преди 4 години

Мpъcнa жена - мpъcнa кампания

87

Анонимен

преди 4 години

Аз за жена няма да гласувам

86

Анонимен

преди 4 години

Манолова и Фандъкова са една и съща работа.

85

Анонимен

преди 4 години

На Майчето направо и разпрали хастара с коментари, които са напълно заслужени впрочем. Как може да си толкова безочлив и нагъл човек като нея? Не съм от София и когато съм там виждам, че макар и бавно нещата се оправят. С години батак не се оправя лесно. Да мислят софиянци, че ако изберат тази соц. кукумявка ще им се стъжни, за 100 лева работа не е свършила, само празни приказки!

84

Никога Костинбродска

преди 4 години

Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. Не сме забравили.

83

МНЕНИЕ

преди 4 години

Госпожа Манолова е Права - Има Видеонаблюдение , а Полицията не се Интересува ???Вече започнах да вярвам в Предсказанията за Кризата - на никой не му дреме .Ще оберат парите на хората в Банките и Частните Пенсионни и Взаимни Фондове .Ще остане само НОИ и Здравната Каса .

82

Позитивната кампания

преди 4 години

Костинбродска афера. Асфалт не яде. Протестиращите против избиране на Пеевски за шеф на ДАНС , били платени - Позитивното е , че Майа им се извини . Съмнително позитивно е , че сега тя иска същите хора да гласуват за нея.

81

Реалист

преди 4 години

Точно обратното - кампанията на Манолова е ***, а Фандъкова е позитивна. И това ще се види на изборите.

80

,.,.,.

преди 4 години

Луд умора нема,само се поти.Та и Мая Костинбродска така. Неприятна, нахална и крещяща жена.Като всички социалисти.

79

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

78

Чочо

преди 4 години

Ако Б.Б и М.М. се взематМая Манолова: Ако бях ваша съпруга, щях да ви дам отрова.Бойко Борисов: Ако бях ваш съпруг, без колебание щях да изпия отровата.</html>

77

Чочо

преди 4 години

Двама пловдивчани в София си говорят: Минавам майна пред ендекато и една майна на палатков лагер и като се наведе майна да видиш т-шаци .

76

Анонимен

преди 4 години

Дано пред "позитивна" няма друга дума,визираща един интимен вирус!

75

за параван

преди 4 години

Кой ли ще я измести? - Стар трик на БКП да обявят някой друг и си назначат техен!

74

промяна-измяна

преди 4 години

До Време за промянаТова ни очаква!

73

Анонимен

преди 4 години

Като стане кмет ще намеме ли *** в екипа си? Нали подкерпи втора след Йотова, джендърската конвенция?

72

Анонимен

преди 4 години

По случая с нарязаната &#1117; с нож предизборна шатра пред НДК тяобяви, че вече е подала жалби.на Позитано подай жалбата :)Стари костинбродски номера

71

Паисий

преди 4 години

До Време за промянаГласувайте за Мая Манолова за да се върне купонната система която ни наложи БСП!

70

asd

преди 4 години

Мая нямало да допусне задкулисие. По времето на Орешарски беше първи защитник на задкулисието, но сигурно и тя е преживяла "дълбок вътрешен катарзис" и вълка е станал овца. Уж безпартиент кандидатът за кмет, зад който се скри БСП - от срам, това не е ли задкулисие?

69

Анонимен

преди 4 години

Предизборната кампания е много мръснa и заливането с нечисти течности започна много преди старта &amp;#1117;. Прави се всичко възможно да се покаже, че сме еднакви и промяна няма да има. Това каза в ефира на "България сутрин" кандидатът за кмет на София Мая Манолова. Taka беше и по време на костинбродската афера!!!!