336

Не ме бъркай с друг!

преди 4 години

България не трябва все да бъде зависима от едните и другите !България е орисана да не бъде "на себе си", заради чужди интереси !!!Това име , тази територия, това разделено "племе" , ние сме си така защото през вековете българското е нямало нито един владетел, който да е в състояние да съхрани изцяло всичко българско - българките, българите, територията, структурата - военни, разузнаване и много други ...

335

Луд

преди 4 години

Същото се опитват да направят и янките,,разделяй и владей,,.Аз съм добре когато и съседът ми е добре,ако нещо къкри във неговото котле,значи и аз ще хапна,.

334

Анонимен

преди 4 години

москва не вярва на сълзи.малко по малко Русия се изнася от Европа.Украйна , Беларус , все нещо ще се пръкне и от Москва.

333

Анонимен

преди 4 години

Нали видяхте дедо Володя как се тътри из тайгата, подпира се с тояжка и дипа като риба на сухо?Това представлява Просията сегодня.Когато дедо Володя предаде Богу (или Дяволу) дух, че ги нападнем и уничтожим.

332

Анонимен

преди 4 години

Чрез Русия и Китай ще влезе в ЕС. То и сега Китай е в България но със евтините еднодневни стоки.

331

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРусия не може да влезе в ЕС защото в Русия гей пропагандата към деца е забранена а в ЕС скоро ще е задължителна.

330

Анонимен

преди 4 години

Абе Русия се разшири на Изток. Целия Китай е в Русия. И Русия дтана още по " болшоя и могучая"

329

СЛАВЯН

преди 4 години

България от самото си създаване е славянска държава! Траките преди това са били мнозинство, преди да ги претопят илините, след това стават славяните мнозинство! Прабългарите са създателите и Аспарух обединител на източните славянски племена!

328

Анонимен

преди 4 години

До359. ЕС и НАТО са създадени преди 60 години в противовес на СССР. Икономически и финансово те се развиват по естествения път на живота. Винаги по добро, по комфортно , по екологично чисто и винаги нещо ново. Русия може да влезе в ЕС ако ЕС се разшири не да се разпадне. И Русия вече е с китайци и те ли ще влезат в ЕС.

327

Анонимен

преди 4 години

Аз си мислех че газовия хъб е идея на премиера Борисов. Сега да не се окаже според САЩ че той е руски агент и американците да му спретнат един преврат с помощта на Цецо Крадеца с НПО Евроатлантическа сигурност и милиони долари от бюджета на САЩ. Не си даваме премиера ако САЩ искат да го свалят да пише във туитър , инстаграм и ще излезем по улиците да го защитим!

326

Анонимен

преди 4 години

Довчера руските *** се подиграваха на Бойковия хъб, а сега ще почнат да го хвалят.

325

Анонимен

преди 4 години

До АнонименФакт е че американците снабдяваха ИДИЛ с оръжия а кюрдите въобяе не се биха а просто окупираха освободените от ИДИЛ територии преди да дойде сирийската армия и да изтрепе джихадистите. Факт е също че Американците бомбандираха позиции на сирийската армия преди атаки на ИДИЛ.

324

Анонимен

преди 4 години

България и европейските народи и държави имат бъдеще само и единствено с Русия. С изкуствено създадените ЕС, НАТО и Америка ( САЩ), ни чака само и единствено мъчителна смърт. Нашите врагове са американци, араби, *** и турци.

323

Анонимен

преди 4 години

До Зозо"Значи путин всеки ден се хвали какви ракети сложил в Крим. Ние с кръстени ръце ли да стоим? Веднага да докарат тук всякакви ракети, самолети и бомби от САЩ!!!"Че тея ракети да не са насочени срещу нас бе гений? Ама ако докараме американски ракети тогава ще станем мишена и ние.

322

Анонимен

преди 4 години

355Е, когато започнеш да пишеш пълни измислици всичко е възможно. Факт е че американците се биеха заедно с кюрдите и ги снабдяваха с оръжие и провизии, за да изтласкат ИДИЛ от кюрдските територии.

321

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Цяла ИЕ е така заради наследството от 45 години съветско робство"Комунизъма беше преди 30 години ве ***. Свери си календара.

320

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Точно колкото на америкаците им пука за кюрдите с които воюваха рамо до рамо срещу ИДИЛ"Американците се биеха с ИДИЛ като им доставят оръжия и бомбандират враговете им. Де да се биеше някой така срещу нас. Нямаше да имаме загубена война.

319

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Русия ни рекетира с газ, петрол, АЕЦ Козлодуй, АЕЦ Белене."Аец козлодуй го затвори долната куневица заради безценния и *** комунистически съюз.

318

Анонимен

преди 4 години

До ГерманецБели държави няма да има скоро заради меркелисти и джендъристи.

317

Анонимен

преди 4 години

до 347Някои от вас сте си още на "а пък моя батко е по-силен от твоя, и като го викна малииии". Не се ли притеснявате, че сте на нивото на хлапета?