52

Мая-гургулица

преди 4 години

Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.

51

Нищо ново

преди 4 години

Трима били фаворитите за кмет на София? И как ги преброи тази дружинка? Нямам предвид Юлий Москов, той си е типичният гербаджийски слагач. Но Пиргова поне е социолог и трябва да държи на обективостта. За какво му трябваше на Джамбазки да се кандидатира за кмет, малко ли му е това, че стана евродепутат. Ясно е, че ще вземе няколко процента, за да може след това Шкембе войвода да ги търгува като подкрепа за втори тур.

50

Анонимен

преди 4 години

ПИРГОВА, УВАЖАВАЙТЕ ЦИФРИТЕ- ДРУГАРКАТА ПИРГОВА- ИНФЛАЦИЯТА ИЗЯЖДА ДОХОДИТЕ- А СЕГА ОТВОРЕТЕ НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- 1.2019Г/9.2019Г- 1.4%, ЕВРОСТАТ- ИНФЛАЦИЯ - 09.2018Г/09.2019Г- 1,9%. ЗАПЛАТИТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ПО ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ С 10%- ПИРГОВА, УВАЖАВАЙ ЦИФРИТЕ И ИСТИНАТА ПРОИЗЛИЗАЩА ОТ ТЯХ!

49

Флауърс

преди 4 години

И да не разбира, нали има екип? Данчето не може да не лъже! Който не лъже, няма място при герберите.

48

Анонимен

преди 4 години

Първо, няма жена която да не умее да лъже. Второ кога учителката се образова до финансист, или си купи диплома. Т.е. в България всеки върши това което не му е работа.

47

баба мара

преди 4 години

до блок 204 в люлин 2 се строи 5 етажен блок без подземни гаражи нали щяха даспрат междублоковото застрояване нали щяха да ги заменят на друго място къдетоняма да пречи това е държавен тормоз над населението мислете на изборите

46

Анонимен

преди 4 години

Голяма мечтателка е тази Пиргова...

45

комуниста е свиня

преди 4 години

Мая е куч ката на братя Галеви

44

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова например не може да лъже.Не може да бъде! Защо много хора в София са на обратното мнение? Или Москов е по-навътре в темата за лъжите от Фъндъка?

43

Анонимен

преди 4 години

Мая Манолова е завършила история, икономика и право, но според седесаря не разбирала от икономика, а учителката по руски Фандъкова дето не казва никога истината, не умеела да лъже.

42

Анонимен

преди 4 години

А Москов дори и да лъже не умее плещи глупост след глупост в безграбначието си...тъжна гледка

41

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова стриктно изпълнява заповедите на Борисов...толкова са й силите, но то и не трябва повече в екипа на кокошките.

40

Анонимен

преди 4 години

Този Москов е голям ...Изкара Фандъкова голям специалист по икономика, жената беше учителка по руски, когато ББ реши да я прави кмет.

39

Филип Георгиев

преди 4 години

Не можло да се възстанови работата на лифаровете на Витоша, щото видите ли те били частни и никой не може да се меси. Ако искали щели да ги пуснат. Софийска Вода и ЧЕЗ също са мажоритарно частни. Ако искат ще ги спрат ли. Не съм фен на Мая Манолова. Не обичам популистко кодкудякане. Но тя е единствената която може да предизвика разбиване на ***. Харесвам арх. Игнатов, но няма шанс за балотаж за съжаление. Да не забравяме, че столицата е селяндурска дестинация. Ако не беше, през 2005-та

38

Филип Георгиев

преди 4 години

Гледах предаването и диспута между Мария Пиргова и Юлий Москов. Последния не го бях виждал отдавна. Помислих, че го е затрила чумата по свинете. Странно ми беше, че Пиргова не му отговаря подобаващо. Но тук е така. Ревящиия Бай *** е на ход. Москов поиска да види дипломата на Манолова. Защо никой не поиска да покаже той неговата. Каква, от кога, за какво. *** или дебелия(който както предпочита) говори точно като съвременния Бай ***, когото ни натресоха преди 18 години.

37

До 36

преди 4 години

Манолова ми е комшийка на ул.Русалийски извор в кв.Хладилника.В никаква къща не живее.Живее в апартамент, при това в доста стар блок.

36

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте срещу Фандъкова, която увеличи незаконно цената на билетчето на 1.60 лв

35

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова не умеела да лъже. Е, не всеки е толкова нагъл като нея, че да не спира да лъже, въпреки че не го умее и е ядно, че лъже. Въпросът е като не умее да лъже, защо го прави. Паталогична лъжкиня ли е? Защото е от ГЕРБ ли е, а там всички лъжат...

34

Анонимен

преди 4 години

И къде е тоя палат на Манолова бе, лъжлив гербер?Сигурно е на улицата на хасиендата на Тиквата в Барселона?

33

АнонимеН

преди 4 години

КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕРБЕР НЕ ЛЪЖЕЛ :DСЕГАШНИЯ КМЕТ РАБОТИ ЗА БОРИСОВ КАКВОТО И КАЖЕ ТОВА ЛЪЖЕ КАТО НЕГО! ЛЪГАХА СЪС ЗАВОДА ЗА ***.ИЗТОЧВАТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА КАТО ПЛАЩА РАЗХОДИТЕ КОИТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ПОЕМЕ!!!А ТЕЯ ПОЛИТОЛОЗИ ПЛЯМПАТ КАКВОТО ИМ Е УГОДНО!