40

до герберастките кал

преди 4 години

Ако стане така че герберастките калинки ми вземат детето по някаква джендърска причина, намирам си калашник 7,62 + няколко пълнителя + доста патрони и ще им дойда на гости в софия! ДУПЕ ДА ИМ Е ЯКО!

39

Анонимен

преди 4 години

ВИжте - акос е стигне до отнемане, помощите са изгорели. Обяснете им го, па вижте, дали половината няма да вдигнат ръце и да кажат "ааа батееее, зимайти *** тугааа".

38

Анонимен

преди 4 години

Според карбовски, а на него някакси по- му вярвам,отколкото на бтв-то, не е фалшива новината.

37

преди 4 години

Социалните или не могат да мислят или се правят на ощипани. Което и да е не им помага. Лъжите още по - малко.

36

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Тия трябва да се прекръстят наДържавна агенция за отвличане на деца

35

Владислав

преди 4 години

Социалните не търсят и не взимат *** деца.Само бели.Ромските ги търсят само от училище, защото субсидията за училището зависи от броя деца.Затова и социалните работят в услуга на ромите, но не и на родителите на бели деца

34

българин

преди 4 години

Тук резултате се очакваше да е друг! -:) Ако това касаеше българските деца.Пръста си нямаше да си мръднат родителите! Гаранция! За пореден път р о м и т е .Да не кажа друго.Ни доказаха че са задружни! -:) Евала им правя! Идеята е била явно.Поради факта че ходенето на училище на децата Им е свързано и с помощите нали? А колко от тях им е било нужно само едно "отсъствие" и да са зад борда за помощи? -:) Това май е била идеята.На който и да е той! Така си мисля де! -:)

33

ТРЯБВА

преди 4 години

Закона влиза в сила от 2020 година . Но засяга само български деца от няколко месеца до 10 годишна възраст . Не знам защо частни фирми ще взимат само такива деца ?

32

Анонимен

преди 4 години

Гербавите обраха всичко друго. Остана да откраднат децата.

31

айде

преди 4 години

След такъв смут, да отпрашват към Германия- на спокойствие!

30

Наблюдател

преди 4 години

Те пък като са се паникьосали ама, ти да видиш . Чакат да видят кой ще ги успокои с по 50 лева по изборите.

29

Анонимен

преди 4 години

Утре пускам телефонна измама за роми - отнемат ви децата и трябва да платите пари, оставете ги до кофите за ***.

28

Анонимен

преди 4 години

Някой полуграмотен ром чел недочел и решава че ще му вземат занаята, тоест децата на които гръб щърби държавата за детски и помощи. Рома изпада в луда паника. Край на историята но се иска малко ум да ги видиш нещата.

27

Пенка

преди 4 години

До АнонименНай-големите противници на този опасен закон са родителите. Без разлика от етнос! Това е съвременният вариант на Кръвния данък! Виж как се прилага това в Румъния. Влизат в къщата ти без предизвестие, по анонимен сигнал (подаден най-често от кандидат-осиновителите), вземат детето ти - ако е беличко, русичко, синеоко най-добре - и след 1 час вече е извън България в страна от ЕС. И никога повече няма да го видиш! Това е Барневернет!

26

1

преди 4 години

ха-ха, ееее не е лесно да си ***, ето един пример как неграмотният човек се манипулира. това да не е някакъв социален експеримент или скрита камера, нямам думи ...

25

мишо бирочето

преди 4 години

агенциите ще взимат само бели дечица от по бедни семейства. на "***" им е прецакан гена, имат дебилни хромозоми и за това са получиляциполушебеци. никой нема да иска дробче или бъбрече от мамунци или па да осинови потенциален убиец и крадец било то и за сексуални удоволствия. спете овчици.

24

F5

преди 4 години

Бой и по мобилните оператори, манипулиращи телефонни разговори, а по-новите телефони се и хакват, само си перат парите, тикквата виновен. И скайповете манипулират, слагайте си някакъв друг файъруолл, не уиндоуски, за да може да си чатите, но и от двете страни.

23

Анонимен

преди 4 години

Най-големите противници на стратегията за развитието на децата са ромите понеже си мислят че ще им ги отнемат.

22

Анонимен

преди 4 години

Ромите да не се паникьосват баш пред избори никой няма тръгне да събира деца. Децата ще ги сбират след първи януари 2020 година. От тогава влиза в сила закона за стратегията за децата. Едни срщеяндури прибраха милиони и подписха Стратегията. А вие си бройте милионите грешка стотинките.

21

Анонимен

преди 4 години

Забранете социалните мрежи всяват страх у защитения вид.