12

Анонимен

преди 4 години

Сипал и бил дрога, а пък теста отрицателен?! Веднага да я осъди тая лъжкиня.

11

Анонимен

преди 4 години

До това доведе феминизмът.Време е мъжете да покажат кой командва парада, иначе златотърсачките ще ни се качат на главата.Мачкай Люк!

10

Му Ту

преди 4 години

Всъщност хаштагът #me.too най-подхожда на всички настоящи и бъдещи обвиняеми -възрастни мъже, около 60 години с по няколко милиона в банковите сметки които нескопосано , НО емоционално са обвинени в някакво си изнасилване станало в повечето случаи преди 30 -40 години . Без доказателства , без свидетели, без възможност да се защитят от такива златотърсачки дето смятат че ред сопоооли и сълзи от честните им сини очи са повече от достатъчни да си спечелят набързо няколко милиончета .

9

Анонимен

преди 4 години

По повод обвиненията в изнасилване, най-удачна е репликата - "Ще им се.."

8

Ivan

преди 4 години

Не мога да разбера едно... Защо всички известни мъже набедени в изнасилване не заведат дело за надеждаване и клевета? Как една к*рва може да докаже, че е била изнасилена преди 20г? Докато мъжете не се стегнат и не започнат с делата срещу златотърсачките това феминистическо издевателство няма да приключи дори ще се стане още по настъпателно... Вече се превърна в бизнес!

7

ruski

преди 4 години

ох тея милите, много флюбен режисьорчету, писма, стихове, подаръчета, романтика, ристорантчета, хотелчета, еване, еване, еване, омръзнат му, разкарат ги, и сега са в клуба ми ту. изнасилил я бил, преди това като му пускаше отзадзе и ти се празнеше в суратнята добре ти идваше ама като те разката "изнасилена". за това сяко еване записвайте как мучат "още, още по голям го извади, не ми стига, извикай некой баш негрун 30 санта да ме разпори ...."

6

Внимание Внимание!!!

преди 4 години

Пичове, искам вашето внимание сааааамо за една минута.Потърсете върпосната Санд Ван Рой с Гугъл.Тааакива честни сини очи няма да видите често - тя е една на 1000000.Признайте си, че ще ви омекнат коленете като ви погледне с този миловиден, сълзлив и "честен" поглед.Не мисля, че ще има нормален мъж, който да й устои.А тя лъжкиня.

5

Анонимен

преди 4 години

Загубила съзнание,после пък си спомнила че таковата..........

4

Анонимен

преди 4 години

Люк, съди я тая докато не остане на улицата.

3

Анонимен

преди 4 години

Явно е била към финала си във връзката с господина.И е решила най рационално да се възползва в случая!-:) Абе деца.Това ли е начина на " печелене" на пари без капка пот?-:) леле леле...Унизително е всичко това!-:( Среща в хотелска стаяЧе за " политика" ли се говори в такава?

2

Анонимен

преди 4 години

И ти ки Бруте?! Да не е изнасилил Петият елемент?!

1

Патриот

преди 4 години

вече взеха да стават досадни с тези простотии!На такива паи по една хубавка присъдка за набеждаване и лъжесвидеталстване и ще забележите драматичен спад на тези "изнасилвания"