12

Анонимен

преди 4 години

"Страхотната фигура" не е приоритет на хората с "бърз метаболизъм", а на тези, които правилно разпределят калорийния си режим при хранене и освобождаване на калории, хранят се правилно, спят достатъчно и ... не живеят с лоши мисли в главите си.Може ли да питам кой измисли, че хубавата фигура се дължи на бърз метаболизъм? И какво разбирате под "хубава фигура"?

11

Анонимен

преди 4 години

Попитах защо трябва да забързваме метаболизма и че бързите работи не са хубави.Не знам защо ме изтриха. Нищо обидно нямаше. Освен някой тукашен "редактор" с по-замърсено съзнание да е видял нещо, дето не съм го писал. Ило защото не може да ми отговори защо е нужно да се прави, пък написал статия по въпроса как да го забързаме тоя метаболизъм. И иде неудобно някак.Та пак питам - защо е нужно да се забързва метаболизмът?

10

Фото Мексико

преди 4 години

Ралията е лекарство за всичко

9

Анонимен

преди 4 години

Бавният метаболизъм е по-добър от бързия метаболизъм!!!

8

До един там

преди 4 години

"Най-добре е нормален метаболизъм, но бързият метаболизъм е по-добре отколкото бавен."Точно обратното е вярно:Бавният метаболизъм е по-добър от бързия метаболизъм!!!

7

До един там....?

преди 4 години

Кой живее повече, я кажи?Костенурката.........с бавен метаболизъм............от 100 до 300 години!Или заека....................с ускорен метаболизъм.............15 години!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Спортистите остаряват по-бързо, защото имат ускорен метаболизъм и защото при тях преобладават окислителните процеси!!Има и специална наука..................биохимия на спорта.................учат я във ВИФ................питайте професорите във ВИФ...............сега Национална спортна академия!

5

До един там

преди 4 години

Бързият метаболизъм води до по-бързо остаряване...................затова има костенурки, които живеят по 300 години!Но ти не разбираш сложните науки като биохимия....................много си бос по темата.

4

един там

преди 4 години

До Анонимен 1А кой ти каза, че не е! Най-добре е нормален метаболизъм, но бързият метаболизъм е по-добре отколкото бавен. Примерно, ако спортуваш и метаболизма ти е бавен няма да имаш никакви успехи. Така също и мускули не можеш да натрупаш. Има и още много неща, но си доста бос по темата щом задаваш толкова елементарен въпрос.

3

Анонимен

преди 4 години

Водата не прави метаболизма нито по-бавен, нито по-бърз!!Научете малко елементарна биохимия. преди да публикувате такива откровено *** статии!

2

Лекаря ми забрани

преди 4 години

Водата е за миене, не за пиене.

1

Анонимен

преди 4 години

Поредната статия, която избива рибата. Включете дрън, дрън: вода. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD