12

Анонимен

преди 4 години

Майкъл Джексън е по добър от него дал е повече от 500 МИЛИОНА за благотворителност!

11

Анонимен

преди 4 години

Има ли значение как един (нали се сещате какъв) вижда света и как е живял живота си? И моля ви, не ми казвайте, колко бил велик музикант и едва ли не най-великият.И музиката му, като и живота са белязани лигаво-(нали знаете какво) трепети.

10

Анонимен

преди 4 години

Той, ако нямаше този извънземен талант на певец, композитор и музикант, никакви хомо..... номера не могат да го направят известен. Елтън е велик, истинският крал на поп музиката , песните му са безсмъртни и толкова романтични за човек, който е имал авантюра с наркотиците ....Има една песен от края на 90-тте I was made in England, шедьовър който ме накара да се влюбя в Англия завинаги :)

9

Силвия

преди 4 години

До 2:За съжаление, в нашия свят, понякога се налага да използваме непозволени похвати, за да успеем. Светът е ужасно място. Но музиката на Елтън Джон го направи малко по-поносим, така че - простено да му е!

8

Силвия

преди 4 години

Обожавам Елтън Джон, музиката му винаги е била част от живота ми, особено на младини. Но мразя монархията, винаги и навсякъде. Тя е една отживелица. А Брекзит - голямо разочарование. Сори!

7

Анонимен

преди 4 години

Не знаех, че кралицата има нужда от ходатайството на Елтън Джон, но, все пак, живеем във времената на климатичните промени и Брекзит. :)

6

И все едно...

преди 4 години

До Анонимен 5Не ги забравям. Не мога да ги изредя всичките. И ти не можеш. Заставам зад твоите(с резерви към някои от глем рок бандите - WASP и KISS, много поп ми идват) и добавям:`Alice Cooper, The Doors, Billy Idol, Guns and Roses, Uriah Heep. Единствената песен на Елтън Джон за мен е Tiny Dancer. Хубава, рокаджийска балада.пп: Иначе - много добър вкус!

5

Анонимен

преди 4 години

До И все едно... 4Забравяш Motorhead, Motley Crue, WASP, Accept, Bon Jovi, Rolling Stones, AC/DC, Kiss и Black Sabbath!

4

И все едно...

преди 4 години

До Анонимен 3Никога не ги е имало...Времето лекува всичко фалшиво подкрепяно.Виж, Led Zepelin, Pink Floyd, Dio, Deep Purple и хиляди други няма да се забравят. Не защото не са хомосексуалисти, а просто, защото ги обичат и разбират повече хора.

3

Анонимен

преди 4 години

До Мисля, 2И никой няма да ги помни 20 години след смъртта им. Ще бъдат забравени..............Никой няма да помни Васко Найденов а Елтън ще го помни ЦЯЛ СВЯТ!!!

2

Мисля,

преди 4 години

че Елтън Джон е стигнал там където е чрез хомосексуални номера. Както и Евгени Минчев.И никой няма да ги помни 20 години след смъртта им. Ще бъдат забравени.

1

Сандо

преди 4 години

Кога успя и да роди ....