140

Illuminati Worldwide

преди 1 година

Поздрави от Великия орден на просветлението на централата на илюминатите и на целия свят, това е отворена възможност да се присъедините към Братството на просветените, където можете да възстановите изгубените си мечти, а също и където можете да видите Светлината на богатството и щастието без никаква кръвна жертва.Получаване на предимства за нови членове, които са в светлината1. $550 000 парична награда.2. Нова елегантна кола мечта, струваща $150 0003. Дом-мечта, закупен в страната по ваш из

139

Owen

преди 3 години

Моето свидетелство за това как станах член на илюминатите. Искам да уведомя хората, които искат да се присъединят към великата илюминация, за това как ми помогна велик член на илюминатите. Казва се г-н Феликс. Помага ми да възвърна живота си от етапа на смъртта. след уволнение за около 5 години и шест месеца. След като е бил измамен от толкова много членове на илюминатите. През тези години бях безнадежден, финансово паднал. Но един ден, докато разглеждах интернет, попаднах на поста на члена на Великите илюминати, г-н Феликс, казвайки, че можете да бъдете известен, богат и успешен в живота, ако

138

Джо Коломбо

преди 4 години

Какво е това Илюминати? Няма такова нещо.

137

Анонимен

преди 4 години

Виждал съм, но "няма"! Горе-долу така ми звучи тази статия. :D

136

Футуролог-2 част

преди 4 години

Константинополримското е най-древното масонство на християните но вече не съществуваГоти и Вандали превземат и плячкосват РИМ и тогава западняците не се къпели за което исляма още им се подиграва но пък МОХАМЕД е имал помощници византийски християни от АРАБСКИ ПРОИЗХОД та затуйВарваризацията на западняците стига до там че не знаят как да си построят къщи в завладените от Рим територииЕдиниците остани живи СТРОИТЕЛИ били търсени под дърво и камък от западните монарси и това са МАСОНИТЕ

135

Футуролог

преди 4 години

Не съм от феновете на конспирациитеНо тайните общества са факт от вече почти хилядолетие а несъществуващите наши унищожени балкански тайни общества са още по-стариГерманските рицарски ордени са тайни общества съществуващи и д.несАнглииските тайни общества са новобранциЕвреите вече си имат държава но много от тях незнайно защо неживеят в нея а на друго място139 "хитър петър" си изцяло на грешен пътСамо знаещия че е роб може да е свободен то ест вярата в свободата замени марксизма

134

анон

преди 4 години

Става дума за Билдерберг, а те са си баш истински!

133

Анонимен

преди 4 години

Има ги и още как! Имаше предаване за техните събирания, за решаване на глобални проблеми. Съвсем реални хора, интелектуалци от световна величина, магнати и пр. Утре ще публикувате статия, че нямало ордени на Тамплиерите, Тевтонски орден и т.н.

132

Илюминат

преди 4 години

- Не, няма никакви Илюминати.

131

Анонимен

преди 4 години

До Факт132Не си спомням по коя телевизия беше, но имаше предаване за рептилите.Бойко Борисов бил рептил.Ахмед Доган и той ама, той бил от добрите рептили, в миналия си живот бил християнин, имал връзка с Кетсълкуатъл(сериозно, така казаха).Смятай за какво става въпрос!А 100% има психари, които вярват.И интересното е, че в рептилите вярват електората на БСП.

130

Хитър Петър

преди 4 години

Най-страшният затвор е този в който ти живееш , но не виждаш решетките на "килията" си или "оковите" по себе си. Ние живеем в Нов Световен Ред много отдавна , просто лека полека се опитват да го направят още по-тоталитарен и брутален от колкото той е в момента . Имате ли досег с парите за да живеете !? Значи сте роб и живеете в система изградена от тайни общества създали монетарната система като форма на робство без която не ви дават шанс почти да съществувате самостоятелно все сте зависими.

129

Анонимен

преди 4 години

Теорията на конспирацията си е вид религия. Там трезва мисъл не е необходима, достатъчно е да има ВЯРА, която не се нуждае от доказателства. Няма значение дали за илюминати, ***, рептилии и пр. фантасмагории. Основно хората, които се увличат от подобни теории са кухи ***, които по този начин се чустват значими, образовани, информирани и над тълпата. А да четеш книжки, да се образоваш е трудно и скучно, на кой му трябва, след като има интернет. Но лошо нема, живеем в свободна страна.

128

Caligula

преди 4 години

Снимката на статията е достатъчна да обори всичко написано в нея...

127

Анонимен

преди 4 години

Хитлер се е борил против този световен заговор

126

Циник

преди 4 години

България е пълна с овчедушни... доверчиви наивници... все още вярващи в морала на властимащите.Такива са удобни на системата - съсредоточила и ножа, и хляба в ръцете на по малко от 1% от 8те милиарда - блъскащи за този 1 процент.Няма конспирации... Има само съвестни, любящи работодатели!Българина настъпва мотиката хиляди пъти... ходи с разкървавен нос... и се пита - защо аджеба VW инвестира в Турция... Но иначе - конспирации няма! Наивниците у нас - никога няма да свършат!

125

gf hf mf :>

преди 4 години

Хората, които говорят за конспирации са усмивани и считани за луди. Лошото е, че се появиха много инсайдери, които говорят за черни проекти, бази на Луната и Марс, съвсем се размиха теориите на конспирации покрай такива хора. Стивън Гриър през 90те направи пресконференция, на която една дама близка до Фон Браун и е казвал всичко е лъжа - първо ще е страха от руснаците, после ще се появат терористите и когато отмине и това ще ни плашат със страх от астероиди, и накрая false flag alien attack".

124

Гробокопач

преди 4 години

Проблемът на дописникът на тази статия е, че е прекалено глупав, да не кажа, че е безкрайно некадърен. Поне можеше да се запознае с книгите на убитият от евреите, видинският писател Никола Николов, като се започне от "40-сетте безотговорни дни" ис е стигне до "Маските на величията", "Новият световен ред", "Световната конспирация" - 1и 2 и т.н. и т.н. Ако ги няма в нета ги има във 'Воини на Тангра". Впрочем, един Волен си го краде, за да си напише неговите, а и Ифандата и т.н.

123

Факт

преди 4 години

В БГто е пълно с любители на конспирациите. И същите тези упорно и с блясък в очите обясняват как някакви добри извънземни (Федерация на Светлината) щели да ни спасяват от лошите извънземни (рептилите). И все още нямаме единен регистър на хората с психични заболявания!

122

икономист

преди 4 години

Може пък точно тези теории на конспирациите, да се използват като средство за отклоняване на вниманието на хората от съществените проблеми. Или по-скоро като средство омаловажаващо значението на картелите и монополните структури за икономиката. Те назовават проблема, но вкарват и множество елементи, осмиващи теорията и правещи я да изглежда несериозна и недостоверна в очите на здравомислещия човек. Вероятно се преследва точно тази цел, да се стопират съпротивителните сили на обществото.

121

postradal pasi

преди 4 години

До Гошy FucкUDnes.bg Ти голям отворку се изписа е откъде черпиш твойта дезинформация и колко ти платиха да се репчиш обикновено *** плащат на голема орда от хакери и дезинформатори за да правят комфорт на богатите за да си живеят спокойно