14

Мед. Сестра

преди 4 години

Отиват за ремонти за разходи или за докторите( за разлика от учителите които са едно съсловие и на бюджет лесно ) но не и за заплати. Стачка... Само това е решението колеги. Човек когато е на дъното няма избор.

13

На пазар

преди 4 години

До ГостТи видял ли си някога отчет за кражби?Аз лично не съм.

12

До 1

преди 4 години

Докато здравето е търговия, а не задължение на държавата към гражданите, кражбите няма да спрат! Вземат си от бюджета, от Сребърния Фонд, от Здравната каса и дори не се отчитат!Това е престъпление, за което трябва да отговарят поединично, а не да си прехвърлят топката!

11

Анонимен

преди 4 години

Наглоста е безгранична,за покупката на Осем никому ненужни ламарини,платихме над два милиарда лева авансово,обаче пари за увеличение на заплатите на медицинският персонал няма!

10

Пациент

преди 4 години

Щом здравеопазването е услуга за която се дават бюджетни пари - демек нашите данъци, всички общински и държавни болници да бъдат задължени да публикуват всички приходи и разходи за период от време които да са обществено достояние по всяко време!

9

опетков

преди 4 години

Протестът трябва да бъде пред кабинетите на началниците им с по 100 000 лв месечни заплати.

8

House M.D.

преди 4 години

Вие сериозно ли смятате, че Картелът на Нркозависимите Социопати в България може да свърши нещо?

7

Анонимен

преди 4 години

Нищо недейте да искате, че и тия пари ще зачезнат като предните...

6

Анонимен

преди 4 години

Отново парите отиват в джоба на болничните олигарси, както се изрази един министър, всеки депутат си има болница, която пази и защитава. Нищо няма да отиде в джоба на сестрите това е истината.Съжалявам.

5

джаич

преди 4 години

Регламентът и правната регулация в бранша здравеопазване са флагрантно прегазени от т. н. работодатели (робовладелци) , министър на болестите и федерацията на синдикатите в сектор здравеопазване. Нарушен е КТ според , който - всеки труд е възмезден и представлява материална и морална оценка на труда - достойно и справедливо заплащане. Не се спазва браншовото споразумение - Колективен Трудов Договор и Стандарт за Финансовата дейност в отрасъл здравеопазване. Кой носи отговорност и вина за грабежа

4

Гост

преди 4 години

Тези милиони печатат ли ги, берат ли ги? Всеки месец се раздават все повече милиони, а резултатът- нулев! Поне някой ще даде ли отчет къде отиват всички тези пари?

3

Анонимен

преди 4 години

Кой от синдикатите ще поиска сметка на изпълнителната власт за демагогията и двойния стандарт.Скромното увеличение на заплатите в никакъв случай не отговаря на повишената инфлацията.Съжалявам ,но ще каже че парите се искат за работодателите на синдикатите!

2

Анонимен

преди 4 години

Тати ще ми купи колело,ама други път! Жалко за сестрите,отново ги пуснаха по пързалката!

1

zeus

преди 4 години

Колкото и пари да налеете в тази каца без дъно, все няма да се усети. Първо трябва да се спрат кражбите!