27

Каванч от Маниса

преди 4 години

Да не са снимали продължение на "Полицаят от Сен Тропе"?

26

факт

преди 4 години

Голям бъзик, накрая ги арестуваха значи.

25

Пепи

преди 4 години

българина иска правова държава ама като види такава ситуация и се кефи.Просто племе сме си и такива ще си останеме.Аз живея от година в Испания - близо до Мадрид.Тука полицията има друг статут.Помагат при катастрофи.Регулират движението.

24

С.С.

преди 4 години

A.C.A.B1312

23

Хахахахахаха

преди 4 години

Четиримата трафиканти, които ги спасяват, са арестувани и откарани обратно на брега и вкарани в арестаПосле върви да правиш услуги на полицаи

22

Анонимен

преди 4 години

Мойто инфо не е по темата.Слушах бенерето,за да чуя чакана новина,но минаправи впечатление,че началнитефрази на водещите се повтаряха подва пъти едно към едно и след това нямаше проблеми.Ако незнаят ,да си оправят системата,освен,ако моята не еизбила.

21

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 19...Няма къде да се измъкнат...не и с хеликоптер над главата си...помагайки на полицаите правят крачка към намаляване на присъдите им.

20

Анонимен

преди 4 години

До 15. Казва се риск губи ,риск печели. Тази " работа" транспорт на дрога си е обречена. И са си психо. Полицайте от въздуха ги виждат. Къде ще бягат. Обикновенните хора си изкарват с градивен труд парите. Не ги прави на глупави. А в тия страни някои от тях са и добровопци. Имат си офицялна работа извън полициата.

19

Анонимен

преди 4 години

Полицейска благодарност!

18

бай ганю

преди 4 години

съдията ще бъде мноооого благосклонен в присъдата си

17

Анонимен

преди 4 години

"Четиримата трафиканти, които ги спасяват, са арестувани и откарани обратно на брега"Много тъпо, а? Следващия път да не ги спасяват...

16

Атанас Свиленов

преди 4 години

Такива смехории се случваха само във филмите на Луи дьо Фюнес.

15

кука

преди 4 години

Битува разбирането, че всички престъпници са чудовища-психопати. Не, повечето от тях са хора с морал и ценности много над средното. Това, което ги отличава от другите е, че не желаят да работят за жълти стотинки за по-големи тарикати от тях самоопределящи се като работодатели. Те имат куража да живеят бързо и рисковано, а не бавно и монотонно.В повечето случаи плащат скъпо за това със затвор или със смърт.

14

Чичо Долфи

преди 4 години

Черна, бих казал еврейска неблагодарност!

13

Fake news

преди 4 години

От пресцентъра на МВР съобщиха за трима удавили се полицаи в района на Слънчев бряг. По първоначални данни тримата излезли на риболов с моторна лодка, но двигателят отказал и те решили да пробват да го запалят с бутане.

12

Гробокопач

преди 4 години

Имало и по-прости ора от българите;))) Спасение, но срещу какво...?;)))

11

Анонимен

преди 4 години

В България щяха да им пожелаят приятно давене.

10

Наблюдател

преди 4 години

Има да ядат суджуци заедно дълги години.

9

Сержант Ушо Тъпчев

преди 4 години

"А тия у хеликоптера освен да снимат, не са ли можели да помогнат на колегите си???"Тц, те са от Транспортно-операторска милиция, не от Спасителна.

8

Жабурино Жабети

преди 4 години

На давещ се полицай бих подал само чаша вода. Но студена!