18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"ЕС настоява за ЯСНИ ПРАВИЛА"Е това е най-големия виц до тука.

17

Били

преди 4 години

След брекзита ще им увиснат вирнатите носове. Тея са по глупави отколкото ги мислех

16

ПЕНКО

преди 4 години

МРАЗЯ МОНАРХИИТЕ И "В ЧЕРВАТА СИ " !!!!! НО , ЕВВАЛА НА "КРАЛИЦАТА -ИМПЕРАТРИЦА" -БАБИШКЕР -- -ЗАЩОТО ПОСТАВИ БАШ-МЪЖ ЗА ПРЕМИЕР !!!! БРЕКЗИТ -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ...-НЕ МОЖЕ ХИТЛЕР И ПАТЕН ДА СА ПОБЕДИТЕЛИ !!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Джонсън е задължен да поиска отлагане, но ЕС и неговият нов главатар - Макрон, не е длъжен да приеме отлагане. Макрон ще откаже отлагане по искане на Джонсън.

14

Анонимен

преди 4 години

Тоя го предупредиха, че ще влезе в затвора ако не изпълни решението на парламента за отлагане ако няма сделка и пак си продължава със своето. Очаквам скоро да му острижат сламата по главата.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако Великовритания излезе от ЕС с нея е свършено.Шотландия ще излезе от Великобритания.

12

Sichtpunkt

преди 4 години

До 11,ЕС иска не само ясни правила. Единството и цялостта на ЕС ще бъде разрушена, ако се приеме предложението на Великобритания за ирландската граница.Единственият разумен изход от това трудно полужение е рязаната карабина да си ходи, нов референдум и оставане на Великобритания в ЕС.

11

Кимо

преди 4 години

Думите ми помнете, и да ги изкара без сделка, гаранция либералите ще отложат решението и ще го изкарат нелегално както стана с кралицата. Просто УК няма да бъде пусната да излезе... Много пари са това.

10

Анонимен

преди 4 години

Типично по британски. Но този път май няма да мине. Този ще го бесят. ***

9

Анонимен

преди 4 години

ЕС настоява за ЯСНИ ПРАВИЛА, понеже това не е като да Идеш кИфтета и да драскаш глупости в днес-а, капиш май френд?

8

Анонимен

преди 4 години

До жони БорисовЕС настоява да има пълен контрол над границите и икономиката на британия и британците да продължават да плащат вноски само без да имат правото да гласуват. Тоест да останат всички лоши страни на ЕС. То не че има хубави.

7

Анонимен

преди 4 години

Зихтпункт, изчезвай там, откъдето си излязъл, екскремент рядък...

6

Sichtpunkt

преди 4 години

"Но за да стане това възможно, ЕС трябва да направи същите компромиси, каквито направи Обединеното кралство през последните седмици и месеци"Джонсън би ли казал, какви точно компромиси е направила GB?Той наясно ли е, че следва фактически разпад, ако EU приеме компромиса за Северна Ирландия!? ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!

5

Анонимен

преди 4 години

Вярно е, има един скрит коз.Пъхнал си го е отзад този коз и там го е скрил.

4

жони Борисов

преди 4 години

Какви компромиси предлага Лондон и какви компромиси иска от ЕС? В какво се състои ндии рпи сделсделката според Джонсън? Напримерр как ще се реши въпросът с двете Ирландии при сделка и без сделка? Ще бъде ли спряно движението на хора, стоки и капитали между Британия и ЕС? Би трябвало, след брекзит. Иначе всеки може да изнудва нас в ЕС.

3

Dr. Watson

преди 4 години

Джонсън май има скрит коз в ръкава. От 1месец насам по медиите текат съобщения , финансирани от правителството, че фирми и граждани трябва да се подготвят за излизането на Великобритания от ЕС на 31октомври.

2

Анонимен

преди 4 години

Много бодро го дава турчина, но скоро пак ще ходи с молба в папката до големите батьовци да му отложат глупостите.Приискало му се да командва, но не знае, че ЕС не е махленска седянка, а организация на 27 държави, които няма как да разиграваш. Ще го разбере, но по трудния начин.

1

Анонимен

преди 4 години

Прическа тип Желю Жeлeв.