224

Анонимен

преди 4 години

Злобата и невежеството са опасна комбинация! Слави,дерзай и дано нещата да се случат най-сетне! Иначе с тия, които смятат, че държавата я има, виждаме докъде сме я докарали!

223

Joko

преди 4 години

Като им гледам дебелите вратове и лъснатите черепи веднага ми се поиска.. да не ги регистрират

222

анонимен

преди 4 години

ТОВА НЕ Е СЕРИОЗНО - НАИСТИНА ПРИЛИЧА НА ЧАЛГА.ЧЕВЕЧЕ, ТОВА НЕ Е ИГРА ЗА ТЕБ.НЯМАШ ПОЗНАНИЯ.ЕДНО Е ДА ДРЪНКАШ, А СЪВСЕМ ДРУГО ДА СИ НА СЦЕНАТА СВЪРЗАНА СЪС СВЕТОВНАТА ПОЛИТИКА.

221

Анонимен

преди 4 години

Щом няма такава държава, значи няма как да се регистриа партия в нея, нали?За да се регистрира партия, трябва да има държава, която да те регестрира

220

анонимен

преди 4 години

Каква партия е, никой не разбра! Слави спретна някакво събиране, все едно, че се събира масонската ложа: без журналисти, без информация! Как може да очаква, че хората ще го подкрепят?!

219

Irini

преди 4 години

Името вероятно цели да мобилизира негативния вот. Негативистите, нихилистите, вечно възмутените и съдещите - те съставляват активен и многоброен избирателен контингент. Негативният ум подсъзнателно се закача за "Не-та". От този род са и "няма", "никой","никога". Такъв ум няма да пита какво има в един политически проект:като потенциал,като опитност.Стига му, че този проект ще махне,ще отрече нещо. А че няма в момента с какво смислено да запълни зачеркнатото-това е без значение.Разочароващо!

218

Анонимен

преди 4 години

Да си регистрира партията където има такава държава!

217

Ogre

преди 4 години

И "Господари на ефира" викаха във всяко предаване "Няма такава държава" и изчезнаха от ефира. Лоша карма носи това, много лоша да викаш срещу Родината

216

Ogre

преди 4 години

Слави: "Няма такава държава"Държавата: "Няма такава партия"

215

Рон Бургунди

преди 4 години

Бат Слави е адски комплексирана личност. Не дай си Боже на такъв да му дадеш власт.

214

Анонимен

преди 4 години

Етнически партии не трябва да съществуват по конституция.................но има ДПС и ДОСТ!!Много продажни политици и съдии има в България.................затова!!!!

213

Анонимен

преди 4 години

Партия с такова идиотско име не трябва да бъде регистрирана.........................но в БГ-съд работят продажни съдии, така, че няма да се учудя ако регистрират партията на тоя чалгар и масон Слави Трифонов............"Дългия"!

212

Л.П.

преди 4 години

Тоа , че духа супата.

211

СТРАННО И СРАМНО

преди 4 години

Първо бе против чалгата.После стана чалгар и дори пропя по неговия си пр-о-с-таш-ки начин.Дано добрите музиканти,които МУ РАБОТЕХА, да имат нова работа,но без него!

210

Дедо Йоцо

преди 4 години

Те и византийците така разправяха...и турците...и съветите...югославяните,па нещо не ги виждам на картата.Ама България си стои!

209

Наблюдател

преди 4 години

Този пишман излюпен политик си направи публично харакири!С омраза срещу Родината хора не се печелят!Все още няма на Света подобен случай.

208

НЯМАЛО ТАКАВА ...

преди 4 години

...ДЪРЖАВА????????????Тоя иска да става политик ли?Иска да управлява държава, която я няма(според него)???България я ИМА повече от 1300 години.

207

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам коя държава се визира в името буквално. Кой за коя държава си мисли е друг въпрос. Така че това не е нито "смущаващо" нито противозаконно нито обидно---------Така ли ?Е, хубаво, а какво ще кажеш профилактично да ти друснат няколко тупаника, за да не си помислиш нещо лошо?

206

Анонимен

преди 4 години

В листите на ГЕРБ и БСП има хора, които едва сричат. Има и хора, които бяха първи авери с разни "известни" мутри. -------Дай пример?

205

Анонимен

преди 4 години

*** акът в културата си остана и про стак в политиката. А знаете ли кога ще гласувам да ме представлява и управлява един про стак, който няма ни дете, ни коте? Точно никога.