79

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРаликата се вижда като погледнеш швейцария и я сравниш с кочини като германия, франция или англия. България въобще няма да я коментирам.

78

Анонимен

преди 4 години

Аз не виждам факти и доказани престъпления в статията. Въпросът за неморално вмешателство на държавата отстъпва по магнитут на престъпленията които страни като Британия, САЩ, Норвегия, Швеция и т.н. извършват с насилственото разрушаване на традиционното семейство.Някои просто ги е яд че има страна в които бели хора още нито са изтрещели, нито са с комплекс за социална вина.

77

Анонимен

преди 4 години

оправиха англичаните и американците и се захванаха с швейцарците... току тъй случайно да се излива тази пропагандна енергия няма да е

76

Анонимен

преди 4 години

Браво на шотландците.

75

Анонимен

преди 4 години

Да си пием редовно хапчетата!Всичко е българско!И най вече българската държава и българското общество.

74

БатБулгар

преди 4 години

,,швейцарците мислят от позицията на колектива, чието благополучие зависи от личния принос на всеки един гражданин. Личните свободи и достойнства на индивида остават на заден план. " Това е Български кодекс!!!

73

БатБулгар

преди 4 години

Щвейцарците ползват Стария кодекс на Българите!!! Нищо ново под слънцето! Само дето нямат Морала да го осъществят! Тия народи са сбъркани. Извратени са. ИНаче са краднали каквото могат от цял свят!

72

Анонимен

преди 4 години

Чеченския часовник - най-големия часовник в мире.А в Чечня банка до банка.

71

Анонимен

преди 4 години

Швейцария е страна на професионални войници, дефакто малко се различават от чеченците - планинци, изпълнявали ролята на наемници само допреди стотина години. Наполеон е имал лична гвардия от швейцарци, а на руски думата за портиер все още е швейцар. В този ред на мисли, не е изненада, че на войничетата им е хрумнало, че трябва да има ред, дисциплина и хайманите да ходят в затвора. Или ареста ако ви харесва повече.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен до 55Да си чувал за фирми като Новартис и Рош? Има и купчини от други (по-малки) фармацевтични компании и множество световни лидери в хай-тек материалите. Туризма на Швейцария е на стойност 35 млрд долара. Да им имаме "нищото".

69

Анонимен

преди 4 години

Фолксвген няма да отвори завод в Швейцария.Те сами са си отворили завод за ножчета за зеге.И старет, девалт и бош си поръчватножчета там.А май и макита ама не съм сигурен.

68

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген ще инвестира в Швейцария, ще отвори завод и ще плаща заплати по 5-6 хил евро, близо 2 пъти по високи от колкото на немците, защото Швейцария има добра репутация.

67

Анонимен

преди 4 години

Да сеговорис вас е невъзможно.Още един, които знае, че Швецария пере пари.Ако бяхте малко т.ъ.п.и човек да си говори с вас.Все пак трябва да имате машко здрав смисъл.Туй е както искате високи заплати.Ми то туй с искане не става, а с работа и пазар.

66

Анонимен

преди 4 години

Още един инвеститор.

65

Анонимен

преди 4 години

Никой не инвестира в Швейцария, Швейцария е мафиотска държава и пере парите на световната мафия и престъпниците, и имат достатъчно пари, няма интерес от инвестиции, не са и нужни инвестиции. Инвестира се в бедни държави.

64

Анонимен

преди 4 години

Ето 68.Още един дето разбира.А бре 68!Що никой не дава пари на България, та да задлъжнее повече. Ти си мислиш, че ходят хора с пари и всеки си зима.Боже!Аве 68!Ти ако имаше пари къде ще ги инвестираш?( ти нямаш, щото ако имаше щеше да ги загубиш)В Сомалия или в Швейцария?

63

Анонимен

преди 4 години

Външен дълг близо три пъти повече от БВП, много по зле от САЩ (115%). Дълг на глава от населението 220 хил долара US - 58 хил, България 5.7 хиляди. Швейцария е по-задлъжняла и то Гърция, и няма никаква икономика и нищо не произвежда. Айде и ние да вземем по 220 хил $ дълг на калпак и ние ще живеем акто Швейцарци и ще съберем парите на мафиотите в българските банки, ама нямаме банки, всички са чужда собственост.

62

Анонимен

преди 4 години

Ако видите швейцарски банкер да скача през прозореца скачайте бързо след него. Има голяма далавера!

61

Анонимен

преди 4 години

БВП на Швейцария е колкото на Турция.

60

Анонимен

преди 4 години

Ми прават шоколади, бъркат в казани млеко и какао и зимат по 4 хил евро заплати от шоколади правят . Само че от къде имат какако, акто в Швейцария какао не расте?