53

дас капитал

преди 4 години

Естествено че като стандарта ти е нисък и малкото отгоре ти се струва доста.и на некой в африка да му дадеш дрехи и храна ще отчете ръст 100 процента ...стандарти,икономика развитие всичко е свързано

52

Анонимен

преди 4 години

Мухобоикова работа като него фалшива

51

М, да ...

преди 4 години

За сметка на това делът на мъжете учители е най-висок в Дания и Люксембург с 35%, следвани от Испания и Гърция с 34%, Франция с 32% и Холандия с 31%.-------------Браво!

50

БАСИ

преди 4 години

Стига с тая манипулация, всички си правят гимнастика със някакви проценти, а истината е че във всеки бранш от икономиката сме последни в европа, даже вече не може да се сравняваме с бивши соц държави като Полша, Литва, Чехия и т.н, да не говорим за така наречения запад.

49

Анонимен

преди 4 години

вие, журланистите от тоя сайт наистина само целите да всеете скандали и раздори.Вместо да пишете че всички хора в БГ са онеправдани и експлоатирани вие пишете глупости.А после блокирате хора като мен за 1-2 дни.нещастници сте

48

БКП

преди 4 години

Да живее Българската Комунистическа партия..!!

47

Анонимен

преди 4 години

Като гледам статистиката, въпреки "огромното" увеличение, заплатите остават 3 пъти по ниски от средните.Въпроса в задачата е, колко пъти по- ниски са тези на професиите дето нямат увеличение или иначе казано, "Кога ге ги стигнем албанците."

46

Анонимен

преди 4 години

Пари за части уроци дават родители, които не работят с децата си. Които не се интересуват от това, което правят децата им в часовете, нито дали си пишат домашните вкъщи.Насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш. Учителят ти отваря вратата, а дали ще влезеш, си е твоя работа!И стига сте ревали срещу тези мъченици! Не разбрахте ли, че дойде време за бой и по родителския авторитет и по семейството. Съюзете се с учителите, те не са ви врагове, неразумни, за да спасите поне децата си...

45

Анонимен

преди 4 години

"В държавата няма само учители. Какво прави правителството за другите хора, които не са учители. Срамота!"Заради такива като теб всички страдат! Ето това е срамота!Липсата на солидарност позволява на правителствата да ни действат по прастария начин - разделяй и владей! Работещи бедни, най-бедните в Европа, най-изчезващата нация, с най-висока смъртност - заслужаваме си го!

44

Анонимен

преди 4 години

До ЗА 35Много от учителите не стават за такива и се крепят на връзки . Може би теста ще помогне за отсяване . Пълно е с неграмотни в областта си учители .

43

Анонимен

преди 4 години

Да не забравяме , че все изнудват родителите за пари по разни поводи .

42

Анонимен

преди 4 години

Където има кандидати за работа и хората не напускат няма нужда от повишение на заплатите .

41

Анонимен

преди 4 години

Така е, няма нужда да им се увеличават, защото видиш ли, на тези, които работят като продавачи, чистачи и сервитьори, никой не им ги увеличава. Абе ***, в частния сектор правителството не може да увеличи заплатите, там се договарят. Друг ми говори за лекари. Първо на лекарите са им високи, под 5К няма лекар, и слава богу, но ако учители няма кой ще ти произведе лекари. Не ми говорете за университета, защото първо трябва в средното да се научили отлично основата, т.е. химия и биология.

40

Сержант

преди 4 години

И какво сега. В Сливен в училищата с преобладаващо ученици от малцинствата учителите вземат 2 пъти повече от останалите си колеги. Е това, че вземат повече подобри ли качеството. Не. Всички знаем , че на тези ученици иЗкуственно им се завишават оценките , дори им се подменят работите от матурите от самите учители по заповед. Така че и 5к заплати при тази система полза няма. КАЗАХ.

39

Анонимен

преди 4 години

Числата са като оня умник-математик (***). Ако заплатата е била 2 лв и се вдигне на 3 лв, ръста е 50% ама все още много ниска.Съдете сами за нивото на журналистите, които ръсят тези заключения. Нивото на McDonald university или Burger King university не разрешават други заключения

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Тази статия като селските коментари - 'Аз в Германия взимам 2000 евро , пък вие бачкате за 1000 лв". Да ама аз с 1000 лв в България живея в пъти по добре от колкото с 2000 евро в Германия."Това не съм го чувал от 2001-а, и най-често беше 1000 евро, срещо 200 лева.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35И какво ще стане, като въведеш този тест?

36

Анонимен

преди 4 години

До 123Защото са по 26 човека в клас, а графика е нагъчкан час по-час дос тепен, в която повечето учители, трябва да смачкват материала, само и само си преподавт уроците. Не, че някой .е станал занчително по-умне и нзаещ, като са му натресли 42 урока, сместо 38, ама върви ги обеснявай тея неща, на някой назначен академик, който дори и исосбтвените си деца не гледаше ...

35

децата

преди 4 години

Трябва да растат повече в семейна среда.

34

123

преди 4 години

А качеството им на труда кога ще се оценява? Защо се дават луди пари за частни уроци??? Защото са много ефективни учителите ли?