21

Анонимен

преди 4 години

Едно престъпление никога не трябва да се политизира или етнизира.Защото престъпника се скрива зад партия или етнос.Престъпника си има име и няма значение какъв е да се съди според закона.А в този случай май не стана така.За това дето е извършил малка му е присъдата.След 10-12 години ще го пуснат предсрочно,тогава ще е на 30.И къде е правосъдието?Няма го в България!

20

Анонимен

преди 4 години

Какво да се е променило, паднахме още в класацията за свобода на словото, издигнахме се в тези за избити жени на глава на населението, всичко е точно. А убиецът дали е в затвора е спорно. Но дори и да е, ще постои там 16 години и ще го пуснат. Защото така правят. Това е България.

19

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм с долния коментар. Нищо не се промени А така или иначе нещата с престъпността ще се влошат

18

Анонимен

преди 4 години

нищо не се промени, ромите станаха по-нагли, както и онази пиявица БХК

17

Анонимен

преди 4 години

Какво точно трябва да се промени? Убиеца е в затвора. Какво искате да стане повече? Още ли въртите онези глупости че била разследващ журналист ? Всички дори колегите и ви казаха че не е.

16

Баровеца

преди 4 години

Аз си купих нова каляска и имот смених и 3 гаджета + неколко държанки

15

Гробокопач

преди 4 години

Никаква промяна няма, защото Бойко отърва кожата, а ние, Бългаите загубихме един прекрасен ген! Жестоко ще бъде отмъщението ни над ГЕРБ! Брутално Жестоко!

14

Не разбирам

преди 4 години

Защо трябва нещо да се промени ?

13

днес

преди 4 години

Нищо не се е променило ,лошото е че не е само това.Политиците ГЕРБ са заети с външна политика,вътрешната е ясна хаос в всички сфери,неработещи институций от години,това се говори от всички в парламента .Сидеров се разхожда като луд по улиците.Жалко за момичето държавата не може да справи с БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА , а какво остава с хората.София строй сега аутобани нема време и пари.Смях и плачове.Слави политик,Азис заминавал да тръгва,да не се връща.

12

хахо

преди 4 години

Не е баш тъй.Тия опростачените,които извършват доказани престъпления да бъдат зад решето задълго без да имат право на разни отпуски за добро поведение сякаш са в казармата.Уж се водят с лишаване от свобода и права,пък имат повече права от данъкоплатците.Та тъмничния затвор е измислен,за да служи за поука на тия къде са тръгнали да се опростачват,за да знаят,че ако продължат в същия дух,друго освен тъмничен затвор не показва бъдището им дори при гадателките.Затвора е измислен за назидание!

11

Анонимен

преди 4 години

Нищо не се епроменило ромите дори ромите са още по-нагли.

10

Анонимен

преди 4 години

Виновният вече се е поправил и разбрал грешката си. Чалмаклиев вече подготвя документи от БХК за доброто държание.

9

Бай Иван

преди 4 години

Какво да се промени,живеем в светлата демокрация, която толкова искахте, в нея електората и всички любимци на комитета от Хелзинки са на почит ;) !!!

8

Анонимен

преди 4 години

"1 г. от убийството на Виктория - какво се промени?"Ами поръчителят на убийството й подаде оставка от всички ръководни постове в ГЕРБ и в момента ръководи "евроатлантически център за сигурност".

7

Анонимен

преди 4 години

Пуснахме Полфийман, Слави направи секта, Великобритания излиза от Великия европейски съюз, Крим все още е руски, Украйна ще преговаря с Донбас и Луганск за отделянето им.

6

House M.D.

преди 4 години

Почтен човек вестник не пише!

5

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Хубаво помислете, точно след 3 седмици може да започне промяната...

4

Циник

преди 4 години

Това вече е "старо".... Колко още ромски изстъпления се случиха за 1 година?Поредното групово изнасилване на немска джогърка в Германия... Изнасилването и убийството на ромското дете в СотиряОбръгнахме... Свикнахме... ВЕЧЕ

3

ИСТИНАТА

преди 4 години

Нищо, какво да се промени?! Влачи си хомота и търпи народа наш, той все пак има 500 години стаж!!!

2

Анонимен

преди 4 години

Нищо!Гроб още са на власт, глобалното затопляне продължава, горивата скочиха...