15

Анонимен

преди 4 години

Велик футболист беше Балъка .... Но много посредствен треньор .... Където и да отиде , с г.ъ.зз.а пали

14

чоека

преди 4 години

На бюлетината за местни избори, най-отдолу "Да се уволни Балъков" с квадратче.

13

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКА !!!Косово биха Чехия с 2:1 и паднаха минимално 3:5 от Англия. Балъков ще прави нов отбор, но не знае как. За коя лига на нациите приказва, сигурно за 2028 или 2032.

12

Българин 1

преди 4 години

Никой треньор в историята на българския футбол няма с такива резултати- четири поредни загуби !Скоро е на път да подобри собствения си рекорд в това отношение!А иначе инаме и световен рекорд във футбола - вече 21год. нямаме загуби на световни финали!!!

11

Kosova e Shqiperia

преди 4 години

Една загуба още също няма да промени нещата

10

Анонимен

преди 4 години

Красимир Каръков .

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Господин Балъков, когато се натиснахте да ставате треньор на националния отбор знаехте ли с какви футболисти разполага България ?Да не би да сте смятали, че Меси и Роналдо са българи ?И идва логичният въпрос - след като сте били наясно, че България не разполага с добри футболисти защо се натиснахте да станете треньор на националния отбор ?Резултатите Ви са плачевни - четири загуби от четири мача. По-лош старт на национален треньор аз поне не помня, макар че гледам футбол вече почти 50 години.

8

сминдух енд чесън

преди 4 години

Щеше да е смешно ако не беше трагично.Скоро футболисти ще отказват покани за националния отбор.

7

ОСТАВКА !!!

преди 4 години

Самочувствието на Балъков е обратно пропорципнално на треньорските му възможности.Човекът баораву най-скабият треньорски старт - 4 загуби от 4 мача.Загуби в София дори от Косово !Слаб треньор на слаб отбор !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Толкова много се дава на тия хрантутници, че никакви пари не остават за останалите спортове с който държавата ни може да се прослави. Футбола е една черна дупка в която колкото и пари да хвърляш нищо не случва ... Взели сме нахранилка някакви дискотечни типове

5

Българин 1

преди 4 години

Искал да даде шанс на тези ,които играели през последните 6-7години!Ми нали точно с тях за никъде не се класирахме???Мислел за бъдещето,какво бъдеще с над 35 годишни футболисти или такива не играещи редовно в първенствата???Изобщо НАЙ-СЛАБИЯ ТРЕНЬОР,а в приказките и най Смешния!Ама тя рибата мирише от към главата,а при нас аромата е до опашката!

4

Анонимен

преди 4 години

Като футболист беше горе-долу добър,но за треньор не става.

3

Анонимен

преди 4 години

Балъков, ще станеш на балък с нац.отбор! Докато има перуки, фетбол вяма да има. Мече не помня от колко години не дъм гледал български мач, зори резултатите не ме интересуват

2

OMG_Lucker

преди 4 години

И... понеже няма да промени нищо- дай въобще да не правим победа, а Балъков?Супер футболист не значи дори и сносен треньор.

1

Анонимен

преди 4 години

Победа? Срещу кого?