5

Анонимен

преди 4 години

когато минавам през колежа тоест строежа за стадион има максимум десетина работника ако смята самуилов че по този начин ще направи стадиона му трябват минимум 100 години истината е друга протакване лъжи и пак протакване

4

Анонимен

преди 4 години

Има само една съществена разлика, а именно, че Селския пари нямаше и се знаеше, че това е максимума. Докато Самуилов пари има не е проблем да вдигне бюджета с 1-2 милиона и да могат да се издържат добър треньор и още 4-5 драстично по-кадърни играча, но не го прави. Не е ясно кое е по-лошо то.

3

Йово

преди 4 години

Стила на управление на Самуилов е същия като този на Христолов преди 15 години. Анонимни треньори, анонимни играчи а тези които ставаха бяха леко финтирани в алт, и по същия начин говори за нов стадион. Както и Христолов така и Самуилов се интересува от активите на клуба а не от самият клуб!

2

Тошко

преди 4 години

Шефа на Ботев не разбира от футбол и трябва да си ходи заедно с треньора. Два пръста чело има този човек и понеже е бил шофьор на Илия Павлов може да е решил че е голям бизнесмен. Червените куфарчета бяха пълни със зелени долари, другари.

1

Щерю

преди 4 години

"играчите на *** се разделиха с фланелките си след разговор с агитката" - направо са ги съблекли голи. И какво беснее тренера - не знае ли, че Ботев е убит край Враца...