36

хаха

преди 4 години

Точно така,учените, професорите, докторите от цял свят нищо не разбират. Цели университети и клиники в белите държави изучават, анализират и проучват полезните и незаменими свойства на билката. Лекуват успешно сериозни болести, но те какво разбират?! Слушайте гореспоменатия "д-р" Борислав Станчев и "проф." Снежана Златева, тези двамата ги разбират нещата. Чудя се дори дали им плащат за да "разбира" или са толкова ***, че и от пари нямат нужда да ръсят лъжи:))))) да се смея ли да плача ли.

35

Анонимен

преди 4 години

много си спрял бе експерте станчев, до Швейцария скоро да си се разхождал, само да помиришеш една бяла държава как ухае на билка и е декриминализирана

34

Анонимен

преди 4 години

До Jokoе точно от тая и на мен

33

Анонимен

преди 4 години

начиии синтетиката, която убива, не се засича от тестовете, за това е по-търсена... отново са,кати решения от са,като в умствено отношение правителство, вместо да легализират поне тревата, за да не умират масово децата... както е в белите държави

32

башпопонай

преди 4 години

До Мальчик-гейА не е ли по-добре тая възмечтана от теб дрога да прави обратното-да превръща сбърканите в нормални!?

31

Анонимен

преди 4 години

хем синтетична хем ГМО хем 50% от пробвалите умират. Статията по- голям буламач от дрогата

30

9

преди 4 години

ГМО марихуана!? 100 % става въпрос за китайския чай....

29

Горан

преди 4 години

Всяка дрога в голяма доза убива! Няма дрога, която не убива! А, това човека е най-сбърканото същество в целия свят! Как е възможно да е в състояние да се пристрасти към абсолютно всичко...

28

преди 4 години

Анонимен 28, вас руските *** все с някви оръжия ви морят! Слабоумни *** ***!

27

Анонимен

преди 4 години

До Мальчик-гейНазад сте с патерЯла.Съществува психотронно оръжие, което го прави.Мисля, че ефекта не е траен. Не съм специалист.

26

Караджов?

преди 4 години

Как е новата реколта?

25

Мальчик-гей

преди 4 години

Мечтая си да се появи дрога, която да превръща "нормалните" в хомосексуалисти.

24

Totenkopf

преди 4 години

На проф. Златева трябва да и се отнеме дипломата и да и се забрани да работи държавна работа, толкова много глупости на едно място не бях виждал отдавна. "която е завладяла Съединените щати" - В Сиатъл например е напълно легално маслото и може да си го купиш от специализиран магазин, за 100 долара ти стига за месец. За шизофренията по добре тя да се прегледа, не да развива крайно спекулативни хипотези.

23

Анонимен

преди 4 години

И аналгина причинява смърт във свръхдоза, и ракията, и медта, дори водата...

22

анти дрога

преди 4 години

За безмозъчните няма място на земята , както за слабите и болни животни . Природата винаги залага определен процент самоубийци , важно е да не вредят на нормалните хора.

21

Victimized

преди 4 години

"Съвременната марихуана вече не е "мека" дрога, тя е генномодифицирана, активното й вещество е между 10 и 50 процента и употребата й води до шизофрения, каза началникът на клиниката по токсикология във Военноморската болница във Варна"Абсолютни глупости, повтаряни от години. Това което убива и дето си слагат краварите във вейпърите е китайска синтетична "марихуана" която атакува същите рецептори в мозъка като канабиноидите, които има дори в кърмата за това и имаме рецептори за тях.......

20

Ромка

преди 4 години

Всички млади пият наркоман!

19

Анонимен

преди 4 години

Хашишово масло "...80% и нагоре"? Къде го маслото в това масло, бе булка? Че то по-масло от маслото в магазините! То ще струва колкото теглото си в злато. Такава реклама ударихте - браво. Така се прави. С много приказки и нула действие. За втори ден - втора поредна статия с профанна пропаганда. Да работят цифрите. Няколко килограма коноп унищожават, за да направят 1 грам извлек? А консумативи? А време, пари, ток? КАК, БЕ? ЗАЩО? Цял АЕЦ ли си имат тия?

18

13

преди 4 години

Дрогата е много хубаво нещо и трябва да се разпространява в кашони. Много по-добре е някой да се дрогира и да се отрови, отколкото да трови живота на другите с елемтарните си проблеми. Дрогата е сладък нектар, който чисти слабите.

17

нормален

преди 4 години

Добре че в балгария няма наркотици представяте ли си да влезнат и тук наркотиците какво ще стане