7

Дъ Клаш

преди 4 години

Тия ли хахахахаха.Те Борят Еърбъс не с качество а със санкции щото видяха че Бойнг не стават за нищо.Кво стана със 737 нещо не го оправят май.Що тъй?

6

Дъ Клаш

преди 4 години

От 72.7% през 2010 белите в америка са вече 60% през 2017.За кво бъдеще говорим?!

5

Истината

преди 4 години

Демократите са обречени на загуба и на тези избори,както БСП в България.Надяват се да изчоплят някое скандалче,но уви...

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ха ха ха , тая ,"шапка се стяга" от ден първи на президентството на Тръмп и само топъл въздух от демократите излиза. Така ще още 5 години. Но въжето около тънките вратлета на демократите наистина се затяга..Затуй е туй цвърчене на умряло.

3

Анонимен

преди 4 години

Егати ревлювците,егати нацията,която управляват!На тия целият свят им е крив и вечно реват -ОБИКНОВЕНИ ***!Това е вашият кумир,който ви управлява,аборигенчета!

2

невероятно,но факт!

преди 4 години

И Помпейо много обича да дърпа чергата към себе си,но е факт ,че синът на Джо Байдън -Хънтър Байдън ,и синът на Нански Пелоси/ -лидерката на демократите в конгреса /- Пол Пелоси,са работили в Бурисма и са получавали огромни за Украйна заплати -Хънтър -50 хил.USDмесечно,а Пол - 40 хил.,без премиите!Това са твърденията!Според мен наистина трябва да има разследване какво са правили синовете в украинската фирма и за какво са получавали тези пари!

1

Анонимен

преди 4 години

Прав е другарят Помпео.