116

Пенчо

преди 4 години

Що ли си вдигаме кръвното едни на други преди избори ? Нали виждате ,че никой не ни еб.ва за сливи-хиляда протеста станаха , а безхаберника ни говори на път и под път ,че сме цъфнали и вързали. Сега се стреснаха малко преди изборите и двата синдиката се събудиха ,но това е временно. След 2-3 месеца всичко ще е по старо му.

115

Аз Избирателят

преди 4 години

съм по-важен от Кошлуков и ти казвам, Волене, че при такова поведение от твоя страна, учудвам се как още БНТ не е представила случая на прокурора. Слаб си, Волене. Липсват ти задръжки и хладнокръвие. Вдигаш скандали. В политиката това е също като диария. Учудвям се още - с какъв гьосурат седиш в парламента с присъда зад гърба? Ти доказа, че си негоден за политик - това не е първият скандал, в който си замесен.

114

АБВ

преди 4 години

Не бил пил вода! Ами пий бе, кой те спира! Уф, забравих, ти вода не пиеш!

113

Анонимен

преди 4 години

Кошлуков се оказа глупав .Вместо да разчисти авгиевите обори в БНТ той се замеси с Атака.Чешмеджиева беше на мушката заради милионите за това жалко предаване и той трябваше да я махне още септември .Вместо това тя организира тази лудница .А сега да се маха глупавия Кошлуков .

112

Анонимен

преди 4 години

Ами това когато я ли е ?По скоро сборище на мафиоти от Коза Ностра.

111

Зоби, зоби

преди 4 години

Драматична всенародна пидкрепа от 3-*** човека с 4 плаката. И гледат също толкова "умно" като Болен след назобване, но при феновете му е по-рождение или след удар с талпа по главата.

110

Атакаааа

преди 4 години

Че стана "а-така"! Няма как да продължава до безкрай това фъчкане и голи приказки! О Сидеров отива в постоянен "отпуск", пък бил и той незаслужен! Всяко нещо е до време, хората определено вече не го припознават като един от тях. Не довиждане, а Сбогом!

109

4-ТИ километър

преди 4 години

Воленеее изпили си хапчетатаааа. ...

108

4-ТИ километър

преди 4 години

Воленеее изпили си хапчетатаааа. ...

107

Психо тест

преди 4 години

Предлагам всеки, преди да се кандидатира да минава психо тест. Така има шанс такива недоразумения да не влизат в парламента.

106

Гробокопач

преди 4 години

До До ЗозоЕмо...;))) Какво галено име. Щом моментът за Емо е бил лош, то това е наказанието, което Съдбата му налага,з а да ни отърве от него! За да ни отърве от него! Съдбата си знае работата, а човешката намеса в нея причинява земетръсни разломи в целият социум. Научете се, да не се бъркате в работата на Съдбата! Слава на Тангра!

105

Гробокопач

преди 4 години

Самият факт, че Волен урежда американски възпитаник и изпечен мошеник и тарикат по времето на социализъма, като Кошлучето, говори, че е станал двоен агент, хем на Москва, Хем на Вашингтон. Много зле, трябв ада си с главата,з а да сложиш Кошлуков на какъвто и да е пост в България. Това момяе, през живота си, се оформяше само като изпеяен мошеник и тарикат. Но е факт, че щом Бойко е мин. пред. съвсем в реда на нещата е мошениците и тарикатите да заемат важни постове!

104

Зозо

преди 4 години

До До ЗозоИ Болен и Емо са едни и същи руски екскременти! Заедно с Доган и още много...

103

Зозо

преди 4 години

До Анонимен ....мафията на Сорос го прати да завърши политология в САЩ....Хахахахахааааа, и после започна работа в ТВ Атака нали. Много сте жалки, елементарни това атако-путинистите :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

102

обективен

преди 4 години

Сидеров може да е всякакъв,скандалджия и т.н. но в прав 100 %..................такава цензура не е имало и по времето на бай Тошо.А тия които пишат срещу него, да прочетат книгите и статиите му.................най - лесно е да оплюеш някого, без да знаеш много за него.Типичен български селяндурски манталитет!!!

101

айде бе

преди 4 години

Па той не е ли в управлението?Не знаех,че управляващите са бита карта..

100

Анонимен

преди 4 години

1,35 висок,назобан с амфетки,корумпиран комплексар!Така ще е докато не ги проверяват с дрегера на КАТ!

99

???

преди 4 години

Ами като е толкова издръжлив и патриот да стане гвардеец.

98

Анонимен

преди 4 години

До Алекс2Ма клетката трябва да е бая голяма.200 кила не се побират лесно.Пардон,ти говориш за 50 килограмов.Става.

97

БНТ

преди 4 години

....Вчера 5 часа стоях, без да седна, без да пия вода, без да ходя до тоалетна..........Ходи, ходи, недей да лъжеш. Периодично изчезваше от кадър. Гледах го целия цирк.