173

69

преди 4 години

Как нежно гали микрофона....

172

Юнкер Ишиаса

преди 4 години

изкажи ги на обама плювньо.

171

ЯНИ ВАНГЕЛОВ

преди 4 години

............продълж.Например Германия има само свои търговски договорености с турските навлеци, които неща и договорки -- АСОЛЮТНО НЕ ВАЖАТ ЗА ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА , И ПРЕД ГРЪЦКАТА ДЪРЖАВА !

170

Анонимен

преди 4 години

181 Дали са турци или ....някакви други, минават на друго гише, само и защото не са от ЕС, а ти минаваш защото си от ЕС. Да не се самоласкаем толкова, че надали са ни постлали червен килим.

169

Решет ага Ников

преди 4 години

Южен поток противоречеше на европейските регламенти и на общата европейска енергийна политика, поради което беше спрян от контролираната от Германия Европейска комисия. В същото време Северен поток 1 и 2 не противоречат. Това какво е ако не двоен стандарт? Или нормална търговска логика както при ВАГ-ините?

168

Анонимен

преди 4 години

Само приказки и все някой е виновен, нека да видим реалността. В България няма завод за производство на коли. Какво стана с китайските коли, които се произвеждаха? Нищо. Факторите за съжаление са много. И няма нищо нечестно, факт е, че има по-добри места за бизнес. Да се радваме на кол центровете и ИТ фирмите иначе грамотните млади хора няма как да работят за ЕТ Пешо за 400 лв. и нереални осигуровки. Големи фирми, добра бизнес среда, това е бъдещето.

167

Анонимен

преди 4 години

Абе Роско не е луд който яде баницата. Турция виновна, а Фолксваген е ангел небесен! Е бре! Фолксваген честно приел нечестната ердоганска оферта!!

166

ЯНИ ВАНГЕЛОВ

преди 4 години

Турция не е член на ЕС.и никога няма да стане . НЯМА НИКАКВИ ПРАВА....ТУРЦИТЕ В АНГЛИЯ МИНАВАТ НА ЛЕТИЩАТА В ХАРДИНГ , ЛУТЪН И ХИИТРОУ -- НА ЛИНИЯТА НА АФРИКАНЦИТЕ, И СА ПОД ПЪЛНА ФИЗИЧЕСКА И БАГАЖНА ПРОВЕРКА..А АЗ МИНАВАМ САМО С ЛИЧНА КАРТА, И БЕЗ ДА ТАРАШАТ КУФАРА МИ .В ГЪРЦИЯ НА КПП ''КИПИ'' -- ГРЪЦКИТЕ ГРАНИЧАРИ СЪБЛИЧАТ КОЛИТЕ И ТИР-ОВЕТЕ ИМ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН..ПОД ПЪЛЕН БЛОКАЖ И ПРОВЕРКИ ОТ ГРЪЦКИТЕ ПОЛИЦАЙ НОН-СТОП .ГЕРМАНИЯ ИМА ДВУСТРАННИ ТЪРГОВСКИ НЕЩА С ТУРСКИТЕ НАВЛЕЦИ, КОЙТО АБСОЛЮ

165

Анонимен

преди 4 години

В бизнеса се печели само по нечестен начин. По честен начин се духa супата. Така е и в политиката. Особено външната.

164

Решет ага Ников

преди 4 години

Германия също спечели по нечестен път чрез спирането на Южен поток. Сега имат Северен поток 1 и 2, а ние получихме за пореден път снизходително потупване по рамото

163

Анонимен

преди 4 години

ко реве па тоя, много ясно че фв ше отиде при тези които предлагат повече да не са гламави... и мутренския режим сигурно е помогнал с допълнителни финансови изисквания за напиканата им територия...не разбрахте ли че даже да бяха захапали повечето щеше да влезе в джоба на политици и кримките около тях.

162

13

преди 4 години

Няма такова нещо. Баце видя, че ФВ са несериозни и увъртат, затова ги изрита от България. Сега той ще отваря завод за производство на Хюндай. Заводът ще е негов и той ще отреже лентичката. Той ще назначи 4000 хюндаяджии да работят. Той ще произвежда 300 000 автомобила годишно. Султан Баце, който ни пази от покварата на демокрацията, Аллах здраве да му дава.

161

дупетат

преди 4 години

Каква прозорливост...Другарят прецедент добре е подготвен от Партията,знае как да л.а.е.

160

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В Турция автомобилни заводи имат :Рено, Фиат, Форд, Тойота,Хюндаи, Хонда, Мерцедес, BMC, Темса - Маратон,Отокар, Хидромек, Исузу и д-р.Много са :))) Защо ли ?Плевнелиев знае отговора :))))ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

159

Бай Ганя

преди 4 години

Този кой беше??

158

До Плювнелиев

преди 4 години

Навярно си прочел становището на VW защо са ни отсвирили или разчиташ, че тълпата не го знае та..... сипеш глупости на поразия.

157

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев пищеше фалцетно срещу Русия, а сега взе да реве, че Турция му бръкнала в мозъка. Ами вързаха ви кънките и ви изпързаляха фигурно, ливадо

156

Гробокопач

преди 4 години

До възмутенКато имаш впредвид, че беше и президент на България;))) и като имаш впредвид, че сега е "председател на автомобилния клъстър". Плюенето по Турция сега е в реда на нещата;))), особено, когато трябва да се оправдае собствената некадърност и политически шмекерлък, който се опитаха да правят на гърба на "Фолксваген". И точно плюенето по Турция сега е удар в гърба на ЕС и Германия, защото показва слабостите на членството в него;))) За мене, това оправдание е още една тотал щета за ГЕРБ!

155

М

преди 4 години

Има значение по косэв начин но спечели

154

Анонимен

преди 4 години

кой щеше да работи в този завод бе..всички емигрираха под вашият успешен рекет.тук само пенсионери.роми.и лош материал назобен с алкохол и амфетамини.