35

Анонимен

преди 4 години

Религията на извършителя е напълно случайна. Ислямът е религия на любовта, толерантността и равнопоставеността между половете.Шегувам се. Защо позволихме на изкукуригали идеалисти хуманисти проповядващи радикален мултикултурализъм да водят парада и Европа да се напълни с мюсюлмани? Вместо да се учим от историята (Босна и Косово) ние позволяваме да си правят социални експерименти с нас. Мулти-култи на теория = любов и разбирателство(Imagine на Ленън)Мулти-култи на практика = кръв и конфликти

34

Европейка

преди 4 години

Жена му да лежи две присъди,знаела е и не е казала.Значи го подкрепя.Законът трябва да е такъв-прави атентат,семейството се връща,откъдето се е довлякло.Да видим тогава дали родата няма да знае какво е намислил.

33

Анонимен

преди 4 години

Фю, отдъхнах си. Аз най-напред си помислех, че бил приел комунизма.

32

.....

преди 4 години

Такива случаи зад които стои Исляма, са Американски проекти, които нямат нищо общто с Исламската религия, някой трябва да унижи Исляма използвайки медията, противен случай ако няма омраза към Исляма, в Америка и Европа ще се профил и да се приеме исляма, няма да има поводи да за проекти като "Арабска пролет" където е 80% от петрола...

31

ivailo

преди 4 години

Така им се пада на Запада, нека има още такива атентати, защото си го заслужават...

30

Анонимен

преди 4 години

много мир.. цъфти отвсякъде

29

Анонимен

преди 4 години

При девиците!

28

Анонимен

преди 4 години

До 1234Едната пак се похристиянчи. Не съм във възторг, че подобна циркаджийка пак е "от нашите". Такива само правят за смях религиозните общности, които ги приемат.

27

Не ми е ясно

преди 4 години

През ноември 2015 г. при терористичен акт в концертната зала Батаклан в Париж загинаха 130 човека.През януари същата година терористи убиха 12 души, нахлувайки в редакцията на "Шарли Ебдо".На какво основание този човек се възхищава от двата акта, извършени от ислямисти?Не по-малко възмутителен е случаят от 14 юли 2016 г., когато в Ница фанатизиран ислямист уби 86 човека, връхлитайки с камион върху празнуващите националния си празник хора!Такива дела компрометират исляма, не им ли е ясно?

26

Ludoto Lenche

преди 4 години

Lechenieto vseki sredno inteligenten chovek go znae !!!Ima neshta ,koito triabva da badat presledvani ot zakona do izkoreniavanero im ...za da ima mir I harmonia sred chovecite !!!

25

Ядрен физик

преди 4 години

Аз пък вярвам в атома. Върши страхотна работа. Особено при дадени условия.

24

1234

преди 4 години

тук едни две бг пачи се хвалят че приело исляма...... чакаме резултат

23

Маврикий

преди 4 години

Сз пък мислех че е некъв изперкал мормон, квакер или амиш. Мухахаха

22

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

...ICI C,EST PARIS.....DIE HARDLY IV..

21

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

ISLYAMA E PUTYA....SVETLINATA I ISTINATA! ....ALLAH E EDIN I BLAJENI SA VYARVASHTE....AMEN+

20

Хасан от Разград

преди 4 години

До Иван Иванов....Скоро, много дкоро ще имаш тази възможност!!!

19

Анонимен

преди 4 години

До хасан от разградИдат като тигри, бягат като овци.

18

Анонимен

преди 4 години

Сами си го направиха!

17

Хасан от Разград

преди 4 години

До ЙК... А тези войни в Ислямския свят кой ги води? Какво майка си търсят американски войски там? Какви са тези американски военни бази навсякъде в Европа?

16

Циник

преди 4 години

Анис Амри, който навръх коледа - закла полски шофьор, и размаза 13 бюргера на мути Меркел е бил "окуражаван" за терористичния акт от сътрудници на Bundesnachrichtendienst (немските тайни служби). Притежавал е 4 самоличности, и по чиста случайност е бил застрелян от италиански карабинери.Това което се случва в Европа - е подмяна на коренното население с благословията на САЩ, и НПО.Останалото са приказки за наивници.PS. Исляма е гробокопача на християнска Европа... След 50г. той ще е религията