18

Гога

преди 4 години

Никога не бих стъпил в кра варския бър дак

17

Госта

преди 4 години

В един коментар упрекват руското посолство Ниагара не е в Русия Някой ден може Итова да стане

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Тъй като има думи табу, тъм....кожи може ли да се казва

15

Анонимен

преди 4 години

До дедо Ташунко 5Ами идете в посолството в Париж. Само *** с български документи

14

Анонимен

преди 4 години

Сигурно се е навела много да прави снимки. Непредпазливост. От канадската страна на корабчетата които се казват Maid of the mist ви дават сини дъждобрани, а от американската оранжеви, и има толкова много капки водам че снимки не стават.

13

РанАта прай борбата

преди 4 години

До 5 (дедо Ташунко),Навсякъде са така. В посолството в Москва, ако не крещиш и не ги псуваш, изобщо няма да те пуснат в него. Лъжат, изключват телефона като се опитваш да се обадиш, наглеят, чак като почнеш да ги псуваш каруцарската и се взимат в ръце. Да не говоря за българската пенсионерска мафия към посолството, дето заработва там. Всеки иска пари и всичко само в "наличку" да не се плащали данъци. Абе българска работа.

12

Анонимен

преди 4 години

До Бягайте от ФАЩКато изключим обидата, прав си за критиката си към безродните п.,с.ета. Такива отдавана за удоволствия и удобства са продали и собствените си родители! От безродни бо.клуци българи даже и чужденците не могат да очакват нещо добро.

11

До 1

преди 4 години

Такива като тоя хабят кислорода , не мога да разбера как може да си толкова *** , не го проумявам , и на мен ми се ще да не съм българин като си гледам интелектуалното ниво на сънародниците.

10

Анонимен

преди 4 години

Алеко Константинов е казал: "Виж Ниагара и ***".Може би с малко по-различни думи...

9

Анонимен

преди 4 години

"Сaмo зa изминaлaтa гoдинa 139 души са загинали във водите на водопада"Само тази глупост е достатъчна да се разбере колко е достоверна новината.

8

Анонимен

преди 4 години

Имаше поучителен анегдот по въпроса, още преди 50г.

7

Анонимен

преди 4 години

Това вчера в Дневник беше представено като фалшива новина. Дали е истина или не нямам представа.

6

До 1

преди 4 години

Кратуно, и смърт в чужбина е хиляди пъти по-добре от агонизиращото самоубийство, което се случва в твоята родина и бащиния - кратунистан на почти всеки с желание за честен и достоен живот, но обграден от бесни, кисели, злобни, некадърни и крадливи патреотари като теб.

5

дедо Ташунко

преди 4 години

До Анонимен.(2,3,4). Историята е вярна и още по-вярно е, че консулите ни зад граница само дерат кожи от българите живеещи там, за нови паспорти и други документи. За едно най-елементарно пълномощно те лупат 50-60 евро, чакаш няколко дни, а хората идват от стотици км. Консула в Мюнхен на Вахаллащтрасе - Стефан Стойков, е пълен главанак и баш батакчия. Нашите чиновници зад граница не представят, а излагат България. Едва успях да се справя със ситуацията и то със хитрост. Щях да чакам 2 седмици...

4

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът му с електроника, чрез който се издържал, бил пред фалит.Тези два факта загиналата невеста съобщила на родителите си преди да се случи трагедията.Близките на това момиче протестираха тогава, че нашите консули зад граница при подобни случаи не си дават много зор да изискат разследване на съмнителните обстоятелстава.Затова си мисля, че при всеки подобен случай трябва да се настоява нашите дипломати да се размърдат и да искат щателно изясняване на обстоятелствата.

3

Продължение -

преди 4 години

Служителите от бензиностанцията разказали, че той предложилна жена си да я заведе настрани, за да й покаже нещо и я отвел към място, където парапетът над пропастта свършвал. После продължилипо пътеката още по-нататък, към частот скалите, които не се виждали откъм бензиностанцията. После дотичал и казал, че тя залитнала и паднала в пропастта.Близките й бяха успели да научат две неща: веднага след сватбата й направил застраховка живот за 1 милион долара; бизнесът му за електроника, (продълж.)

2

Ще припомня нещо

преди 4 години

Още през първите години след промените научихме от пресата, че красива, интелигентна млада българка се запознала чрез посредническа агенция с мъж от САЩ, който веднага й предложил брак и дошъл тук да се оженят.Наскоро след сватбата я изпратил обратно в ковчег и то така, че родителите й да платят транспортните разходи. Бащата беше продал колата си, за да може да получи тленните останки.Относно причините за *** й. Завел я на екскурзия в Скалистите планини.Спрели на бензиностанция (продълж)

1

Анонимен

преди 4 години

Явно загиналата българка преживе е решила да не се чувства вече българка. Явно починалата е искала да живее и почине в чужбина и извън България. Е, вероятно е доволна от избора си. Иначе съболезнования за близките.