147

БЪЛГАРИН

преди 4 години

***....

146

Електорат

преди 4 години

И то много бездарни комсомолки! Чест му прави на Волен, че единствен се осмелява да го каже на глас!

145

Кавал Бреков

преди 4 години

Всички са крадци и продажници,но скоро ИДВА техният край

144

4epa

преди 4 години

VOLENE- NEVOLENE--MAR6 V MOSKVA !!!!!!!!!!

143

ген. РЕШЕТНИКОВ

преди 4 години

СВОБОДА ЗА БОЛЕН!

142

Зозо

преди 4 години

Руският клоун ще получи не повече от 1500 гласа на изборите в София. Голям сеир ще е, Иванчева пак ще го бие :)))))))))))))))))))))))

141

Ели

преди 4 години

30 минути oпoнeнтът му лoгoрeйcтвa и нaд 7 минути oбиждa oпoнeнт.Тук нe cтaвa въпрoc зa личнocттa Cидeрoв , пишeм зa цeннocти, имунитeти, вeриги, бeздушиe,cилoви мeтoди в държaвни мeдии и cъмнeния зa липca нa oбeктивнocт.Днec e Cидeрoв, утрe мoжe дa cтe Виe!Зaмиcлeтe ce cвeтoвeн прeцeдeнт "cпeц чacти" в държaвнa мeдия.Тaзи cитуaция илюcтрирa пaдeниeтo нa "4-тaтa влacт" и липcaтa нa дeмoкрaция.

140

Анонимен

преди 4 години

Комик.

139

Показателно

преди 4 години

показателно беше отвън врипи и кипи, хората искат справедливост, отвътре мастити слуги на статуквото си "чатеха" необезпокоявано, нищо не се случва - ние сме веУики дебелоко$жи тапири и не ни пука.Това е истинското лице на днешните медии, не съм отразил,няма новина.Абсолютна подигравка с данъкоплатците, заграбващи последният залък на гражданите сочещи НИ преобладаващ пръст в ефир, отношението им към нас.Така възпитават и децата си, учещи в елитни университети на Запад - с нашите данъци

138

Ели

преди 4 години

Гледах събитията в БНТ и се отвратих. БНТ в името на трите физиологични гънки, достигна невиждани висоти на васалство, слугинаж и паразитирането върху гроба на мъртвороденият преход.Тези хора, наричащи себе си журналисти са позор, срам за БГ. 30 г храчеха и се подиграваха на БГ зрител в името на Златният телец.бездушна маса грабеща живота ни, и бъдещето на децата ни чрез димни завеси,платени от щедри олигарсиУнизителна сцена, в която медийните чудовища изгубиха човешкия си образ.

137

Ели

преди 4 години

Случващото се в БГ е без прецедент "спец. части в държавна медия".Гледах им бездушните лица от управата на БНТ, депутат има право да влезе в държавна телевизия. Хипотеза - дори да има отклонения той кандидат за кмет и има право на изява.Поведението на БНТ беше пример за не случилата се "демокрация" в БГ, ако Кошлуков имаше капка чест, щеше да си подаде оставката.Потресаващо - столът на Сидеров празен, а статуквото си водеха пропагандата.Свобода ли - 30 разруха и медийни васали.

136

мнение

преди 4 години

всички които оплюват сидеров не искат да видят че народа стои зад сидеров и това което прави сидеров е за народа

135

сидеров в пандиза!

преди 4 години

От жандармерията трябваше да го обработят с палки на живо в ефир че да му изфиряся белото от тиквата и повече да се повява нашмъркан по национален ефир.

134

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка г-н Сидеров е в парламента, заедно със неговата политическа сила, което показва, че има българи, които го харесват, щото са много сходни.И г-н Борисов е така.И г-жа Нинова е така.Така са и много други.Аз не харесвам всички тези хора и затуй не живея в България.

133

директор на цирк

преди 4 години

Циркаджията пак се прояви ,досущ като магареmo от баснята за цар Соломон-пред толкоз народ ако не си покаже магарияmа ,къде другаде ?!Ама *** се , щото му се позволява - какво да се прави : хляб и зрелища още от време оно ! Само дето хляба е за едни , а за други - зрелищата !

132

:))

преди 4 години

До 141 Анонимен Тоя не е борец, та да се бори за нещо/ за победи! Плащали са му за актьорската игра!

131

Анонимен

преди 4 години

Той не само на Бойко на софрата е седнал.Седнал е и на друго,че и не само на бойковият.При него е както дойде,и който дойде.Първо беше против комунистите,а той е.После срещу турците,после срещу ***,после срещу гейовете,и накрая срещу българите.Така и не се разбра точно срещу кого се бори толкова години.Но ако гледаме крайният резултат в банкови сметки и имоти става ясно поне ,за какво се е борил.Много му се смяха че се бил борил срещу вятърните мелници,ама както виждате става дума за пари.

130

Анонимен

преди 4 години

Тоя гнусен тарикат знае, че не може да стигне до никъде, ако Масква не му плаща и е съгласен да се прави на ***. Жалък Бай ***- п р о с т а к.

129

ПроСоТо

преди 4 години

на мен ми хареса!..Лудия е прав !..Всъщност,ако той е "луд",какви са терористите облечени във власт,които са против него?..Кашата е тотална..Жандармерия в националната телевизия,спиране на излъчването на националното радио.....какво остава ,за да се БЕТОНИРА ДИКТАТУРАТА?..-"Запалването на българския Райхстаг"?На много зле вървим!!!МНОГО!!..И то вече над десет години....а оня са канел да пусне кокъла кога "Хемус" била завършена.!!!!!!!!

128

М, да ...

преди 4 години

До Анонимен до 131Още с Масларова ли живееш? Какво става с тази? Изчезна нещо от полит сцена?!? Знам, че тя разпределяше поръчките за строителство в Германия и предполагам ,че Плевньо е нейно протеже!