45

Анонимен

преди 4 години

volene, tez zurnalusticheski kartuni iskarvat celia bg narod crimi...a te sveta voda nenapita...nema li pojaren kran i markuch tam da gi pookapesh?

44

Скептик

преди 4 години

Всъщност хората искат колата им да е в ред и добрите майстори се знаят. Не ни ги пробутвайте тези. Най-голямата измама е че по-старите коли са по-лоши. Повечето коли под 10 години по пътищата кадят като тецове, горят масло и антифриз.

43

sofeto

преди 4 години

"Нашенеца" e привикнал от безаконието в "БГ" да минава по тънката линия а автосервизите уважават желанието на клиентите си!

42

Анонимен

преди 4 години

Изхвърлят навсякъде извън града отпадъци от колите - гуми , стъкла , калници , седалки Това са хора без морал Отивам извън града да снимам пейзажи и навсякъде техните отпадъци

41

Съвет

преди 4 години

До сега не съм чул за ПТП поради техническа неизправност. Значи автосервизите в сивия сектор работят добре.Не ги съсипвайте като всичко до което се допрете.

40

Анонимен

преди 4 години

Приятел отиде на сервиз ПЕЖО. И след 15 дни прибра колата с пътна помощ. Оказа се , че термостата е целия в грес. Маркучите към радиатора също. Цял следобед промивахме та горе долу да се почисти. От май до сега когато изкара колата на прибиране пак изтака водата , промива и до следващия път. През ноември ще налеем антифриз па каквото господ каже.

39

Анонимен

преди 4 години

Как да отиде човек в регистриран сервиз като там дерат кожи. Ходих 2-3 пъти в такъв сервиз и колкото и малка да е поръчката под 300 /триста/ лева не вземат. Колата съм я купил за 500 лева до сега са ми взели 10 000 лева за незначителни ремонти. В сивата икономика е много хубаво и цените са в пъти по малки. В обирджийските сервизи да ходят богатите. Плебса си намира евтини монтьори.

38

Рекламааа

преди 4 години

Посетете автосервиз "Автоцар" Добрич.Ремонтира всичко,очуква всякакви тенекета,подменя части,вади катализатори.Не само очуква тенекета,но и царицата ша ви го начука със сметката без касов бон.

37

Анонимен

преди 4 години

Твърде често в сервиза те питат:"Искаш ли фактура на фирма"? И ти казвап - не и ти дават един лист А4 на който пише "Поръчка".Мошеници!

36

Анонимен

преди 4 години

Този не знае какво говори. Ако се забрани вноса на леки коли по-стари от 10 години, хората масово ще спрат да си сменят колите и ще продължат да си карат старата кола и автопарка ще остарее още повече. Това ли е целта? Такива забрани на внос на стари коли с правени в някои държави и резултатът навсякъде е един и същ - голямо остаряване на автопарка.

35

Анонимен

преди 4 години

Пътищата ли са ни хубави и без дупки или частите които се внасят са оригинални ------Пътищата са съвсем нормални, не знам къде ги намираш тия дупки.

34

Анонимен

преди 4 години

Задължение на търговеца е да издава касова бележка за всеки приход. И не е проблем данъчните да правят проверки по сервизи. Проблема е, че въобще нито е толкоз сив, нито играят големи пари. Друго е да си гарантират далавера с нови закони. Поредния лобист.Бай Иван, да не си прави частите. Кой данък не плаща? В офиц. сервиз час труд е 60 лв. Бай не изкарва 500 дневно

33

Анонимен

преди 4 години

В доста оторизирани сервизи цената на ремонтът надвишава цената на целият автомобил.И сега нека не се обяснява " ми като нямаш пари няма да имаш автомобил" Цена на водна помпа в оторизиран сервиз с няколко месеца чакане - 380 лв. Цена на абсолютно същата марка и модел в магазин - 100 лв.

32

ИМА ЕДНО НЕЩО ...

преди 4 години

Наречено "потребителска култура", което българинът няма! Масово българинът не знае, че има някакви права и не иска касови бележки. От там и идва сивата икономика. Отиваш на сервиз и от страх мутрите да не те бият после, че си поискал касова бележка, камо ли пък да вземеш да направиш рекламация, че някоя току-що подменена част се стопила. Тя колата и без това е на 25 години, а и на кредит. Че за какво са ти допълнителни нерви. Отиваш на друг сервиз и там така без касови бележки и страх от бой...

31

Анонимен

преди 4 години

Кварталните сервизи са си супер.Доволен съм и никога не бих стъпил в оторизиран!

30

Анонимен

преди 4 години

oo, dobre che ne dadohte gratis bg tereni na folksveganite...mnogo mrasni proizvodstva...nikoi ne gi iska v shengen ...

29

Анонимен

преди 4 години

Добрутро!!!Нека ги има независимите сервизи, но да си декларират приходите, защото при тях всичко е в сивия..

28

Анонимен

преди 4 години

В официалните сервизи на Фолксваген и Ауди..."добър ден-100лв на час,частите отделно и ДДС накрая!"

27

Анонимен

преди 4 години

Епа има некой който кара двадесетгодишен таралясник да го вкара в оторизиран сервиз!Да не е луд,там ще му одерат и кожата от гърба!А в БГ такива са 85% от колите,който търкалят по пътищата.Така че тези от бранша има още мнооого да чакат.А да не говорим че в "оторизираните сервизи" работят хора със съмнителен професионализъм.

26

Анонимен

преди 4 години

С една кола на 25 г. Какъв официален сервиз искате?Някакъв Байчо отворил нелегално един гараж,търсещ части от автоморгите за по 5лв.това е действителността във Варна!и на много варненци това им харесва!