37

еврeiски ментарджия

преди 4 години

Това е "докторът", по коментари в американския нет. Нищо ново.

36

Радина

преди 4 години

Хора, не вярвайте на този лъжец.Той е просто чакръкчия- хиропарктор.Лъже родителите на деца с аутизъм и умствено изостване, че ще им "балансира" мозъците и ще оздравеят НАПЪЛНО!Защо в САЩО никой не го признава за специалист и не си води детето при него за да го излекува, а?Намерил е тук яма от бедни хора и понеже е американец - те вярват.Всичко е за пари.Сестра ми води детето си при него и се върна след 3 месеца , като детето беше още по- зле.Освен аутизма стана агресивно и неуправляемо.

35

Анонимен

преди 4 години

единственото което прави децата асоциални са глупави родители и тормоз в училище

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонименама като кажеш - училище, университет, знания, работа, те отговарят с дискриминация, робство, убийство на креативността .Прав си. Каква креативност? То креативността е нищо друго освен егоизъм и самовлюбване. То и антисоциалното поведение издава , че човекът е горделив, горд, надменен, егоист, обичаш само самия себе си. А който не иска да учи, работи, то такъв издава, че е комплексар. Работата помага много, физическият труд също. Който работи се чувства добре, дори и психически

33

Анонимен

преди 4 години

Викал си е доктор и когато преди години е твърдял, че всъщност сега си пише доктората. За доктор като образователна титла - тя може да се води чак след завършването на процедурата. Информация за негов докторат обаче и сега изобщо липсва, както и за каквото и да е завършено от него висше образование с конкретна специалност и име на университет. Да не говорим, че в същото време е твърдял, че е професор, и все още има подобни твърдения на страницата си. Разобличен е още преди години.

32

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТам е работата, че има и родители, които НЕ искат тяхното дете да общува не само с баба и дядо ( макар, че в нашия случай бабата и дядото са от големия град, а не са от село), а и с деца братовчеди, а също така и с децата на други хора. Такива родители да НЕ искат тяхното дете да общува с братовчедите си или с децата от детската градина или училище - това не мога да разбера. И все пак, не е нормално едно дете да бъде изолирано и да не общува с другите хора.

31

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПрав си. Само обаче като се замисля, защо в в българските магазини, ресторанти, заведения и хотели има НЕбългарска, американска, западна " музика". Къде са нашите песни и песнопойки? Нашите народни песни, класическата музика, добрите думи и реч - това галят човешките учи и радва човека, а не просташката " музика", която е направена за за.тъ.пяване на хората. Та това даже НЕ е " музика " , а хойкане, и издаване на звуци, сякаш са взети от запис на оргии.

30

Анонимен

преди 4 години

До 19Бабата и дядото живеят на къра в планината. Детето иска да общува с връстници, не смао с бабата и дядото. Освен това, няма лятно училище в планоната и детето губи от това ...

29

Анонимен

преди 4 години

До manс експлоатиране на слабостите и суетите на "ТОПЛИ, ЕМОЦИОНАЛНИ СОЦИАЛНИВ последствие такива използвачи стоят надалече от нормалните хора. Или просто биват забравяни. Такива, които презират хората, също има своите си слабости. И понеже мразят хората, те също биват изоставени от тях , а даже и забравени. А когато се държиш лошо към хората, не очаквай те да те уважават. Такива самозабравени човекомразци бивате презирани.

28

Анонимен

преди 4 години

До 26Пълни глупости ...Как да го обичаш тоя род, като 80% си клати *** на последна чалга на Ким Лардашиян и Кали, налива се като ***, а после обвинява системата, че не храни децата им ... ама като кажеш - училище, университет, знания, работа, те отговарят с дискриминация, робство, убийство на креативността ...

27

Някой

преди 4 години

До Анонимен 18Всъщност е кинезитерапевт. "Доктор" е образователната му степен (по-висока от "магистър") - така поне пише в книгата му - тя се продава по книжарниците, струва 20 лв.

26

Анонимен

преди 4 години

До manПак не те рабрах, не е нарочно или умишлено, ама ако искаш , давай примерчета. И още нещо - антисоциалността е активна мизантропия , и с други думи активна човеконенавист. Антисоциален и човеконенавистен ще бъде само този, който не принадлежи към човешкия род .

25

Анонимен

преди 4 години

До manИ с какво са успяли? С какво са толкова успешни? Едва ли сами и със своя помощ.

24

man

преди 4 години

До Анонименс експлоатиране на слабостите и суетите на "ТОПЛИ, ЕМОЦИОНАЛНИ СОЦИАЛНИ'.Примерчета ли искаш?

23

Анонимен

преди 4 години

До Гневенъ ГражданинъРазбирам те, но аз говоря, че има немалко такива случаи. Има немалко нормални дядовци и баби, които се оплакват, че не могат да общуват и виждат внуците си. Друг е въпросът, ако те нарочно са изгонили децата си и не ги е грижа. Ако имам дете от мъжа ми, най- тъжно е, че нашето дете няма да види дядо си - моят добър баща, който на млада възраст (53 години) почина от рак. Баща ми е погребан и си има гроб. А по отношение на свекърите - не им пука и грижа за нас и нашето дете.

22

Анонимен

преди 4 години

До manИ с какво са успяли? Едва ли сами и със своя помощ.

21

man

преди 4 години

"ХЛАДНИ, БЕЗЧУВСТВЕНИ САМОЖИВИ" = успешни

20

Гневенъ Гражданинъ

преди 4 години

До АнонименБедна ви е фантазията, какви баби и дядовци има на този свят, и на какво са способни. Не ви пожелавам дори да чувате за такива случаи. Един поет казва: "Или ставаш част от мерзавците, или те разкъсват на парчета". Хайде със здраве и успех в житейската борба.

19

Анонимен

преди 4 години

До Гневенъ ГражданинъЗа да се социализираш, не е нужно да се събираш с чалгари, чалгарки и разни квартални заяпалянковци. А и е доказано, че компютрите, новата техника ОТДАЛЕЧАВАТ хората и правят техните взаимноотношения ХЛАДНИ, БЕЗЧУВСТВЕНИ САМОЖИВИ. Правилно са казали хората - далеч от очите, далеч от сърцето. Не мисля, че едни баба и дядо трябва да общуват с внучето / внуците си и децата си от разстояние и чрез скайпа и телефона. Това не е общуване.

18

Анонимен

преди 4 години

За който още не е разбрал - докторът е мошеник, разобличен като такъв на много места в интернет. Твърдял е, че е професор в два доста неизвестни университета (в САЩ и Англия), на чиито страници не е фигурирал, както и че (нали беше професор?) всъщност сега си пише докторантурата, неизвестно къде. Не е известно дали изобщо има медицинско образование, да не говорим къде точно го е учил. Страшното е, че такива се целят в отчаяни родители на болни деца.