33

Градски тарикат

преди 4 години

Такси мафията на Трактора в действие. Конкуренция не трябва да има.

32

Наблюдател до 27

преди 4 години

Деца са лица ненавършили 18 години . Много ясно, че точно те ще трошат, защото не могат да шофират по закон и не са предоставили шофьорска книжка с данните си. Удрят два камъка в колата, могат да влязат вътре, да освободят от скорост и да я бутнат където пожелаят. Нормален човек, който си е дал данните няма да троши.

31

Анонимен

преди 4 години

До anonГлупав си по рождение или репетираш?

30

Анонимен

преди 4 години

До 33Работа е, че тая информация е изтекла вече ... всеки с търсачка и стотина лева, може да получи такива снимки, без собствениците им да знаят, че дори съществуват :)

29

Анонимен

преди 4 години

Извода от тази статия е да не даваш на никого снимка на шофьорската си книжка.

28

Анонимен

преди 4 години

Да видим ... да дам 10 лева на таксиджията, който за по пряко ще ме прекара през противоположната посока, ще ми надъни глават с чалгата си, а аз ще се правя, нче не забелязвам кенчето с бира в поставката за чаша... и накрая ще дам 20 лева.Или да дамо 8 лева за кола, която аз управлявам и мога да остав по-всяко време?Освен ако нямам книжка и не познавам града (дори тогава има GPS), защо ще се тормозя с таксита?

27

Анонимен

преди 4 години

Пускайте имената на тея, които са наели последно колите публично, за да ги знаем и да страним ит тях!!!

26

Анонимен

преди 4 години

По принцип всякакви услуги за споделено пътуване имат почва и могат да са полезни на хората в НОРМАЛНИ и РАЗВИТИ държави. За съжаление ние сме все още много, много дълеч . По скоро сме с манталитет и култураа на средно азиатци и араби. Много години ще трябват още, мноооого

25

anon

преди 4 години

Не са ли застраховани колите? Проблема е на застрахователя.Да не сте си сменили застрахователя наскоро? Или да ви изтича скоро полицата?

24

Чичо

преди 4 години

Да се махат от бг тия кожодери, заедно с лайнометките и другата подобна ***. Хак им е! Същи като Юбер е крайно време да ги забранят!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Децата няма как да трошат щото за да отключиш колата трябва да пратиш снимка на шофьорската си книжка.

22

до 20

преди 4 години

на теб харесва ли ти, престъпниците да са недосегаеми и да няма резултат от работата на т.нар. полиция!???

21

До Анонимен 12

преди 4 години

Не знам къде живееш, но Spark са по-добри от такситата по няколко причини: за 5 лв. стигам до там, до където с такси е 10 лв., по чисто е в колата, не мирише на цигари, не замърсявам природата, не се разправям с някакви *** (не всички бакшиши са такива), няма нужда да се обясняваш, плаща се с карта точно до стотинка и няма "нямате ли по-дребни?", "ама нямам да ви върна". Наем на Spark и Lime за 15 мин е една и съща цена, но я тръгни с тротинетка в дъжда или в снега...

20

Анонимен

преди 4 години

значи в бг престъпниците са недосегаеми...нищо не става от тая държава, язък за хвалбите на борисов...

19

Джедай Мастър

преди 4 години

Тоест от милицията или гешефтурата пак са лъгали, че са свършили работа. как да не те е гнус.

18

Анонимен

преди 4 години

Деца могат да трошат при положение че някой възрастен им плати и им посочи какво да трошат. Децата нямат полза да трошат ей така за разнообразие.

17

Анонимен

преди 4 години

А дали застрахователни компании не водят война помежду си, като гледат да им пречинят щети по каско?

16

НЕбългарин

преди 4 години

Нямаме информация за такива инциденти с наши автомобили. От компетентните органи също не можаха да потвърдят за такива случаи. Нещо повече в цитираните квартали няма зони за наем и освобождаване на SPARK и няма как да има наши коли там-А вчера тука се изсипаха да плюят ромите пак! Все пак е удобно всяко престъпление да се разтоварва върху тях!

15

Анонимен

преди 4 години

Само дрънкат по телевизията, че искали иновации нови технологии нашите тикви... И някой като ги направи идват няколко ***-бакшиша чупят ги тези технологии и се изпикават вътре и всичко приключва. Тая полиция е станала статистическа служба, само пише, пише... никакъв резултат.

14

До Таксиметър

преди 4 години

Няма да се очудя, ако някоя такиметрова фирмичка има пръстче. Завиждате ли, какво? Голям процент от такситата в страната са под всякаква критика и като услуга и като отношение. С тая помпичка губите повече клиенти и доверие, отколкото да си докарате приходи. А после държавата ни била скапана - еми, не. Вие с поведението си и отношението си я скапвате. Ама ей-на - злобата си е злоба.