А всъшност напомпването е заради далаверата с 20 годишно месо от американския военен резерв, част от "сделката" за F16, което ще изядем поживо по здраво на 10-рни цени
До ХХХти у ред ли си бре ??? Ти знаеш пи че този пазар за който говориш е над 200 милиона потенциални клиенти.И България с 8 милиона население ще им изкупува фирите
До ДО 86 ФАШИСТАСтига говори глупости бре хаймана.Каква разлика в стандарта като всичко в Испания е в Евро.Наеми ток вода газ застраховки....Едно кафе в бар е 1,3 евро.А относто пържолите от 3 евро - еми направи си ги ти.Не знам как ги правят тия пържоли ама половината изчезва като ги туриш на скарата.От 4 евро от месарниците е много по добре.
ФАШИСТЕ В ИСПАНИЯ МЕСЕТО Е 3 НЕ Е 4 НЕ ЛЪЖИ В БЪЛГАРИЯ Е ДВОЙНО ПО СКЪПО ЗАЩОТО РАЗЛИКАТА В СТАНДАРТА Е ОГРОМНА В ИСПАНИЯ ПОЛУЧАВАШ НАД 1000 ЕВРО ЗАПЛАТА А В ГНИЛА БЪЛГАРИЯ 560 ЛЕВА И ПЛАЩА 8 А В ИСПАНИЯ ПЛАЩАШ 3 РАЗЛИКА В ЧИСЛАТА МАЙ ТИ УБАГВАТ А ФАШИСТКИ ***?СЛУЖЕЩ НА ФАШИСТИТЕ ...БЪЛГАРОФОБИ КОИТО РЕПРЕСИРАТ БЪЛГАРИ ВЕЧЕ 30Г.
Нали за това беше "открита" или по скоро пусната африканската чума ..... българина да изяде на скъпа цена френски немски холандски и т.н. запаси от свинско което на всеки 5 години го подновяват но за какво да го хвърлят като българина ще го изяде и ще си го плати по скъпо от колкото прясно българско .....за това сме важен партньор на ЕС !
В Испания пържолите почват от 4 евро за кило.Тъй че няма никаква разлика.Месото стига до има нема 12 -15 евро на кило.
Абе те търговците ще помпат,помпат ама като не се купува месото,после ще трябва да продават мариновани пържоли,тъй като преди това са засмърдели.
През 80-те години на миналия век в България се отглеждаха над 3 милиона прасета, а сега колко са? 600 хиляди или 700 хиляди ...
До ...Цената която цитирате 2,50 е за живо животно и е без ДДС /което в България е 20% за храните / Не сте виждали предполагам в магазина живо животно . Така че когато се заколи и обезкости достави се в магазина и така Вие ядете пържоли и се стопяват рязко 6 лв надценка. Бъдете и информирани не само злобни!
Това беше целта африканската чума да бъде оставена да срине родното свиневъдство- търговски интереси. С любезното съдействие на Бойко и компания, разбира се.
Да ти кажа, от интерес съм пращал в чужбина в лаборатория да изследват точния състав на наши сирена, шунки и колбаси. У нас такава няма. Открито заявявам, че серията родни продукти на немска верига магазини (не искам да правя реклама, ще кажете, че лъжа е на много, ама много високо ниво. Шунката е чисто месо, колбасите- месо. Сиренето- мляко. Отделен е въпросът, че всяко немско сирене или шунка е същото. Също така има редица малки ферми, които правят прекрасни неща. Масовката, обаче, е трагедия.
Помпат цената на свинското у нас, килото навън - 1,44 долара