40

Анонимен

преди 4 години

и гетата , обещал си! точно заради тях ще гласувам за теб !!!!!!!!!!!!!

39

Защо пък не ?

преди 4 години

След като червената лъжла М.Манолова(Костинбродска) може да се кандидатира, защо пък крадлата Иванчева, Джамбазки и лудия Болен да не могат...

38

Гей

преди 4 години

Колега признай си не се срамувай ! Все пак сме най-способните и смелите от народа!

37

НАРОДЕ

преди 4 години

Щом печели 18% гласове с единствен слогън "забранявам гей парада" - представете си колко е *** избирателя! Целта е да се разпръсне наказателният вот! ДА се запази голямото крадене в беззаконната държава с ПРОКУРОР-МАФИЯТА! КРАДОХА ОТ ПАСПОРТИТЕ НА НОВИТЕ БЪЛГАРИ И ПАК СА СИ ВЪВ ВЛАСТТА , ВМРО-то! Играят играта с ДПС -то ръчичка за ръчичка - КРАДЕНЕ ИМА МНОГО И ЗА ГЕРБА И ЗА БСП-то!!! Сакън само законност да няма , затова е единствената им надежда Гешев - ще ги брани като звяр!!! НАРОДЕ !!!

36

Анонимен

преди 4 години

БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА КАДЪРЕН ГЕЙ, НО НЕ И ЗА ДЖАМБАЗКИ

35

Естет с шалче

преди 4 години

Джамбазки както и Сидера са подставени у удобни за големите партии за да обират вотовете на съперниците.Теа не са случайни.

34

Анонимен

преди 4 години

След този резил, пак има наглостта да ни назидава, никакъв срам няма !

33

Дъ Клаш

преди 4 години

Че сексуалната ориентация не е в резултат на личен избор е ясно но е и ясно че човешката тъ.пота е в пълно следствие от личният избор на всеки един.

32

Анонимен

преди 4 години

Да го попитам дали одобрява колегата му Каракачанов да продава земите, които военните за заграбили по времето на социализма и, които бяха върнати на собствениците им от поземлените комисии? Джамбазки ще получи ли дял от комисионната, която ще вземе Каракачанов?

31

48

преди 4 години

2020 Джамбазни за президент 2021 Джамбазки Министър прецедател

30

granik

преди 4 години

Вече са на мода нежните Войводи.

29

saki

преди 4 години

Джамбазки каза ,че е хетро и заметна пеньоара ,над разголеното си коляно.

28

Мезонета в Париж

преди 4 години

Кажи нещо за мезонета в Париж 6 милиона евро, имаш - нямаш ли, на подставено лице ли е?Гиди хитро, мазно "патриотарче".

27

Анонимен

преди 4 години

Само дето е лицемер и го е срам и страх да каже своите предпочитания под завивките защото ще се превърне в политически труп, лъже хората за да *** колкото може и после бил достоен - пълен *** !

26

Джан Базки

преди 4 години

...ми е партизанското име.

25

Анонимен

преди 4 години

Е, това е, за да си скрие ориентацията.

24

Ilia

преди 4 години

parvo nikoga niama da stanesh kmet i vtoro she zabranish gei parada kogato si vidish vrata bez ogledalo,smeshnik

23

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки като стане кмет отпада всякаква необходимост от гей парад тъй-като софийското кметство ще стане постоянен гей парад за четири години.

22

anonimen

преди 4 години

za edno e prav Siderov kato kaza 4e ne e stra6no da si gey ima mnogo takiva i sas semeistva a da nqmaj kuraj da si go priznae6

21

Анонимен

преди 4 години

Джамбазина на мен не ми пречат гейовете на мен ми пречат мутрите и пишман патриотарите които се мислят за управници но без покритие. Един гей неможе да унищожи цяла държава и народ докато само един Сеяндур във власта може да я заличи от лицето на земята. Ти като кмет с какво ще допринесеш за града ми. Ще върнеш ли сеяндурите там откъдето са дошли ще върнеш ли спокойният живот чистотата на улиците чешмите и цветята в парковете. Не нищо няма да направиш ще продължи да си е същата кочи, на.