7

Анонимен

преди 4 години

Ubiva ni 4ervenata sistema- tezi maiki neka protestirat pred Pozitano!

6

Анонимен

преди 4 години

Това за парапетите е добро предложение.Знам, че за болни стави не се полагала нито една от точките, благодарение на които хората получават инвалидност. Виждам и как се мъчат хора с БОЛНИ СТАВИ, повечето от които имат активен трудов стаж по 35-40 и повече години.Това не е логично, нито е справедливо. Не може да се наведе да си изчисти дома, не може да се качи на стол или на стълба, за да си закачи пердето, но въпреки това не му се полага домашен помощник поне веднъж седмично!

5

Анонимен

преди 4 години

Както винаги нищо не правят, все искат все недоволни ... как не разбрахте че докато не запалите нещо никой не ви взема на свриозно

4

Анонимен

преди 4 години

Сериозни проблеми при ползването на стълбища без парапет имат не само инвалидите, но и голяма част от хората в напреднала възраст, чиито стави са вече изхабени. Също и онези с временни контузии, както и жените в напреднала бременност.Като погледнеш, става въпрос за значителна част от населението.

3

Предлагам също

преди 4 години

Да се опитат да установят в колко от жилищните сгради има стълбища без парапети?Такива са не само някои от нескопосно построените еднофамилни сгради, но и цели многоетажни жилищни кооперации. Ако се развали асансьорът, човек с проблеми на долните крайници не може нито да се прибере, нито да излезе, освен ако не се придвижва "като на четири крака".Как са допуснали това комисиите, които дават разрешение за въвод в експлоатация?Такива проблеми имат не само инвалидите, но и

2

Имам предложение

преди 4 години

Защо не направят едно проучване, резултатите от което да връчат на общинската управа?1. Да се опитат да преброят стълбищата на обществени места, които нямат парапет и са практически недостъпни за хора със здравословни проблеми, засягащи долните крайници. Включително входове на магазини, при които трябва да изкачиш само едно стъпало, но няма за какво да се хванеш.2. Подлезите и входовете към метрото с релси за колички и от двете страни на стълбищата им, което прави неизползваеми парапетите.

1

24140

преди 4 години

Защо чак на 16 авг. е подала? Хората подадоха още май месец.