12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"И още нещо,"евреи" е религиозна секта,а не,както повечето хора си мислят,НАРОДНОСТ,която включва екземпляри от всички раси?!"Тука грешиш.

11

Анонимен

преди 4 години

ЕСПЧ,да се чете Еврейският съд по правата на човека,НО НА ГОЙСКОТО СТАДО ТРЯБВА ДА Е ИЗВЕСТНО,ЧЕ "ЧОВЕЦИ" ПРЕД ЕРЕЙСКИЯ БОГ(А ДРУГ СПОРЕД ТЯХ НЯМА),СА САМО ЕВРЕИТЕ,ИЛИ ПО-ТОЧНО ИЗПОВЯДВАЩИТЕ ЮДАИЗМА -ВСИЧКИ ДРУГИ,СА "ГОИ"!Праете си сметка,от какви "съдии" е съставен този "съд" и КОГО Е ЗАДЪЛЖЕН ДА СЪДИ!Съдят се само гоите!ЕВРЕИТЕ ГИ СЪДИ САМО ТЕХНИЯТ РЕЛИГИОЗЕН СЪД!И още нещо,"евреи" е религиозна секта,а не,както повечето хора си мислят,НАРОДНОСТ,която включва екземпляри от всички раси?!

10

Анонимен

преди 4 години

Все едно кучето да отрича салама?

9

Анонимен

преди 4 години

Защо отричат холокоста? Какви нацисти са?

8

Анонимен

преди 4 години

Първо,"холокост" е еврейска религиозна догма,съгласно техните "свещени книги",съгласно която,ЕВРЕИТЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ В "ЧЕСТ" НА СВОИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ПРАЗНИЦИ И ДАТИ ОТ ИСТОРИЯТА ИМ,ДА ДАВАТ ЖЕРТВА НА ТЕХНИЯ БОГ "ЯХВЕ" СЪС ЖЕРТВИ ИЗМЕЖДИ НЕЕВРЕИТЕ,НАРЕЧЕНИ ОТ ТЯХ "ГОИМ"(ГОИ),нещо долно мръсно,стоящо под животното на евреина.Второ,"холокост",както ни го пробутват,е организиран от еврейската религиозна върхушка холокост, чрез жертване на второкачествени евреи,ЗА ДА СЪЗДАДАТ ДЪРЖАВАТА ИЗРАЕЛ!!!

7

Додо

преди 4 години

Самия факт, че критиката на (нещо) се забранява със закон, съвсем естествено предизвиква недоверие и въпроси у хората. А що се отнася до (онова) въпросните да много, а отговори няма!!!

6

Орлов

преди 4 години

Войната е "мир".Робството е "свобода".Цензурата е "борба с фейк нюз".Лъжата е "истина".Истината е "лъжа и клевета".

5

Не разбирам

преди 4 години

Защо е пратен в затвора човек, който е посетил бивш концентрационен лагер и е правил там изследвания - умъртвявани ли са хора с отровни газове, има ли следи в почвата, че са погребани там такова количество жертви, умъртвени по този начин?Човекът е направил определени изводи. Ако някой има аргументи, с които да го обори, нека да го направи. Вместо това го пращат в затвора?!Съчувствам на онези, които са загубили свои близки в такива лагери, но недоумявам защо да се забранява анализът на факти?

4

adam

преди 4 години

колко от седемте садии са еврей?:))

3

ined

преди 4 години

Да обобщим, значи според съда лъжите на евреите не са лъжи и даже е подсъдно да се усъмниш изобщо, че те лъжат.

2

Що?

преди 4 години

А отричането на Турското робство влиза ли?

1

Анонимен

преди 4 години

Ко ... не!