45

Нос Страдам Нокаутус

преди 4 години

Споко малко остана и ще пуснат щама дето е резистентен към сите антибитици и тогава ке се разредиме малко.

44

Геолог

преди 4 години

Разговарям с еколожки ,но си лягам с филоложки

43

hahahaha

преди 4 години

znachi tia deto se boriat sreshtu globalnoto zatopliane HARESWAT tia deto ne im dreme za towa, basi oburkania narod

42

Анонимен

преди 4 години

Измамата с глобалното затоплчне е отдавна доказано грешна. Понеже нямат никакви факти на тяхна страна разчитат само на емоционална манипулация и затова само жени и *** вярват в тая глупост.

41

Анонимен

преди 4 години

До Пешо"Един от аспектите е борбата слещу обезлесяването."Ако искаш повече гори нужно е повече CO2 в атмосферата. Псевдо зелените *** обаче настояват за обратното.

40

ivailo

преди 4 години

Ами като им гледам шествията на $$ зелените $$, има нещо вярно... Даже някои от "мъжете" по гей парадите изглеждат по-мъжествени :)))

39

чичоГошо

преди 4 години

Може би защото т.нар. Демократическа партия поддържа най-ревностно идеологията за глобалното затопляне заедно с популяризирането на спорната *** идеология. Просто определени силни политически сили са сложили и двата проблема в своята кошница и хората не искат да се асоциират с това. Иначе е пълно с колоездачи, пешеходци и такива с тротинетки. Те не протестират никъде, но са най-големите подкрепящи. Хайде лек ден и си обмислете твърдението. Кряскането с лозунги за определена кауза е покрепа?

38

Пешо

преди 4 години

Грета е едно хлапе и проявите й са плод на емоционален изблик... Че има проблем - има, но е доста сложен и борбата е обречена , защото противник е капитала. Един от аспектите е борбата слещу обезлесяването. Значението на гората за запазване на добрия климат на земята е безспорна - не знам дали ще се намери някой да спори по въпроса. Навсякъде и тука си има "дървена мафия" , която граби общонационалното богатство - гората и от дървесината прави големи пари - да се опълчи човек срещу тази мафи

37

Анонимен

преди 4 години

Колкото Грета ви се струва женствена, толкова и мъж, който и се води по акъла е мъжествен.

36

Анонимен

преди 4 години

Пак надеждата ни е в Америка

35

Анонимен

преди 4 години

"изключването на климатиците в стаите, докато няма никой там" е най-безумната еко идея, защото никак не е еко. Поддържането на постоянна температура 24 часа в денонощието е по-икономично от пускането за няколко часа. А и е по-комфортно.

34

Анонимен

преди 4 години

Доста жалки коментари виждам. Ц-ц-ц, много куx народ!

33

Анонимен

преди 4 години

Екология, еколози, екоборци ! Как звучи само женствено, джендарско !

32

факт

преди 4 години

Хахахаха

31

Анонимен

преди 4 години

Радвам се, че в САЩ, още има мъже, които не искат да изглеждат гейове! Но се опасявам ,че на сила ще ги направят такива, за да може да си прокарват гейските политики.

30

Нено екоминистъра

преди 4 години

Така е! Да живеят дизеловите трошки, комините на Ковачки и пистите на Цеко!

29

Кратун

преди 4 години

Респект! Пак намерихте къде да сложите разделителна линия и да създадете два лагера, които да настроите един срещу друг. Ей затова българите не можем да се преборим за бъдещето си. Защото се оставихме да ни нацепят на граждани-селяни, емигеанти-псевдопатриоти, ГЕРБ-БСП, Левски-ЦСКА, шофьори-мотористи, пешеходци-тротинеткаджии, лекари-пациенти и каквото още се сетите.

28

умиление

преди 4 години

До 31 Мальчик-гейНежен, нежен, нежен ! Седнал на мекото столче облечен в полупрозрачна женска нощничка и с женско бельо той почукваше по клавишите на клавиатурата с нежни пръстчета в бледорозов маникюр

27

Анонимен

преди 4 години

Целият шум по климата е измислен от евреите, защото от това падат луди пари. Създаваш въображаем враг и после рекетираш всички с НПО-та, разни обратни и прочее. Планетата е на 4 милиарда години и не е в течение за проблемите на климата.

26

Джамбаски

преди 4 години

Брей колко много хомо тука а бе парада да не се е преместил в тоя форум.