10

Анонимен

преди 4 години

Ако ще и на ръце да почнат да ходят, все същите кютюци си остават.Там развитие никога не е имало, няма в момента и НИКОГА няма да има.ислям и прогрес са две различни и противоположни неща.

9

13

преди 4 години

Това е успешна стратегия на служителите на бензиностанцията. Тъй като жените им са мумифицирани още от родилното, те развиват миризма на мумии намазани с пот и урина. Ако вражески войник простреля пустинна мумия пържена в черен чашаф от раждането, и няма противогаз, той е мъртъв, няма как да се предпази. Ако е снайперист и мумията е далче, но наблизо има камили и гущери, простреля ли я ще има косвени жертви. Бензинаджиите са хитри.

8

Коко

преди 4 години

И сега като се юрнат...Много път трябва да извървят саудитците, за да заприличат на нормална държава като ОАЕ например.

7

ДртПрч

преди 4 години

Ей сега всички арабки се юрнаха да стават саудитски тюлени! На вид поне го докарват. И нямам предвид, че са мускулести като тюлените от американските специални части, а истинските тюлени.

6

Anonimna

преди 4 години

Аз не бих избягала там никакви пари не могат да спестят унижението мъжа ти да спи с 5 жени освен с теб. Предпочитам на улицата да прося но не и това. Не ги разбирам тия извращения.

5

Anonimna

преди 4 години

Акога ще имат право да не делят мъжа си с други жени? Това с армията не е голямо чудо. Не е на далавера да си в казармата.Даже си е кофти.

4

Даже

преди 4 години

и през час да пускате статия за Саудитска Арабия, пак не искам да ходя там! Бях няколко пъти принудително(по работа) и видях какви са. Там и сега жените правят каквото искат, стига да са от богато семейство. Като отидат в Катар, ОАЕ, Бахрейн- мале, мале, още на летището са с минижупа и цигарата. Дано да им позволят да носят форма, че тез чаршафи ще са най-смешните аскерки.

3

Ще служат.

преди 4 години

Ама за да задоволят сърбежът на някой генерал.

2

Анонимен

преди 4 години

Ама със бурки ли ще ходят на война или не?

1

Додо

преди 4 години

в. "Аш Шарк ал Аусат", цитиран от ТАСС.============И какво ни интересува това нас, НОРМАЛНИТЕ хора? Дайте нещо за това, КОЙ и КОГА ще служи в Българската Войска! А за главорезите на Мохамед малко ни е зор - мъже или жени, пак ще колят!