145

Анонимен

преди 4 години

А иначе сте в ЕС... Сега всички представителства на Фолксваген да се облагат с троен данък. Ако не четворен. В Северна америка са една от най - яловите марки автомобили.

144

Анонимен

преди 4 години

Имам въпрос към всички.Бихте ли си купили Фолксваген поизведен в Турция?Ако отговорът ви е да гласувайте с +,а ако не - гласувайте с -.Интересува ме резултата,така,че моля ви гласувайте.

143

Анонимен

преди 4 години

Кога работят, кога всичко възможно правят, ама най с джипката се разхождат и резултатите се виждат. Беднотия, безработица, мизерия, лошо здровеопазване, за останалото кота нула.

142

до 44 за Карлин

преди 4 години

Гледал съм всичко за Калин и съм слушал и ранните му радио програми но Калин казва и друго.-Аз не гласувам и имам правото да изкарвам мнение а не както всеки е свикнал да ти го казва в лицето на обратно." Ти нямаш правото да изказва мнение защото не гласуваш. "- Има и още как. Не аз гласувах за тези некомпетентни политици които ни докараха до тук. - И както ако само това нашето общество може да издигне значи ние сме умни и кадър и колкото тях. Обществото ни не става. Джордж Карлин

141

Анонимен

преди 4 години

Горанов е един лъжец и манипулатор, мястото му е в затвора !

140

Анонимен

преди 4 години

Коя компания ще дойде в кене фа да прави бизнес, ве главочи?! В кочи нята се дават "взятки" под масата а компании като VW не могат да си позволят ба нту скот ски тип "бизнес". Помните ли "Калиакра"?

139

Анонимен

преди 4 години

Лъжец!!

138

Анонимен

преди 4 години

В Измир имаше заводи на Хонда или Тойота.И те избягаха от Турция.А защо Фолксваген е отишъл там-това не знам.

137

ако брои парата така

преди 4 години

Математиката на Ефенди Кория:Едно Всичко плюс Повече прави две ВсеичкиУан Ол + Уан Мор = 2 Алс

136

Анонимен

преди 4 години

Tova e neizgodna investicia za bg. Tesi koli sa s razbito renome. Bg triabva da ima sobstvena bg marka automobili i sobstven autoiznos.

135

Rossen

преди 4 години

Къде са тези 50% от средната заплата в ЕС? Средната е 3000 евро. Ако беше 3000 лева може и да стигне 40% някога. Бъгария не е София, дори и там не е средната заплата 1500 Евро!

134

Иво

преди 4 години

При нас масово инвестициите са складове, центрове за разпределяне, веиги за ядвне и пиинйе. Никакво производство. А то там е парата

133

Иво

преди 4 години

Най лесно е да се говори след случилото се

132

Анонимен

преди 4 години

Четете ли статията - направо се оплаква че искали били много а те се опитали и така. Виновни няма, ние сме рай иначе. Хахахахах направо държавата цирк

131

Северозападнал

преди 4 години

За 10 години управление ГЕРБ колко километра магистрали построи в Северна България? Единствената довършена магистрала в българската история, магистрала Тракия, обслужда турските икономически интереси за по-добър достъп до европейските пазари. За мен ГЕРБ е българския филиал на ДПС, а Бойко е креатура на Доган и Ердоган!

130

Анонимен

преди 4 години

Чудят се как да замаскират грандиозния си провал, само че хората вече им вярват колкото в приказката за лъжливото овчарче.

129

Анонимен

преди 4 години

Световна статистика за експорт на авточасти за 2018г:1. Германия - $67.1 млрд2. САЩ- $45.5 млрд---8. Чехия -$15.3 млрд--14. Румъния- $7.6 млрд--16. Унгария- $6.6млрд----55. България- $164.1 млнТолкова от "250 фабрики, произвеждащи компоненти в автомобилната индустрия"

128

kiro

преди 4 години

Нелепо е дори да си въобразяваме че който и да било ще инвестира тук един милиард!- няма човешки ресурс, откъде ще намерим 4000 образовани техници/инжинери за работа в подобна фабрика?- бюрокрация и мафиотизирана съдебна администрация ще ги съсипят- рекетьорски административен апарат ще ги вкара в нечувани и невиждани рушвети... абе, какво да говорим, мила родна картинкаДържавата с най-високи темпове на демографски срив в света! Без война и бедствия изчезваме и страната се обезлюдява...

127

Анонимен

преди 4 години

Прах в очите и оправдания. Направили повече от възможното.. и пак не било достатъчно. Някой неустановен друг щял да дойде, но не знаем кой и кога.Строели се магистрали - некачествено и над бюджет както винаги.Щели да улеснят инвестициите - но с корупцията и махленските номера който и да дойде, ще бута година/две и ще си събира багажа.Правят още от същото. Промяна - нулева. Те са неспособни на такава, некомпетентността е институционална.

126

lol

преди 4 години

"Дончев даде като пример концентрацията на над 250 фабрики, произвеждащи компоненти в автомобилната индустрия"толкова за унищожените/липсващите прекрасни, печеливши заводи в България250+ завода само за автомобилната индустрия. Клишетата на *** за заводите издишват яко