324

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурно и то е, че приятелите на Андрей Монов са лъжесвидетелствали и трябва да понесат отговорност за това и да разберат, че единствено виновни за случилото са те самите и нецивилизованото им поведение. Това контравидео е доста жалък опит да се обясни случващото се пред камерата. Щеше да е полезно, ако имаше и кадри от другите охранителни камери, които незнайно защо не са потърсени. Това поражда съмнения в следствените органи и цялата ни псевдодържава.

323

Някой там

преди 4 години

Това *** монов си го е заслужавал .Джок е невинен отвсякъде .

322

Гергана

преди 4 години

Джок добре е постъпил с това *** .Напулно го защитавам !!!

321

Анонимен

преди 4 години

Радушно бих стиснал ръката на Джок защото е мъжкар а не съъпольо като всеки бивш служител на ДС!

320

Нина

преди 4 години

До Б Х КСамо ,че Джок за разлика от мъртво пияния монов е бил с 0,56 промила .А дали е бил монов само пиян ..

319

Нина

преди 4 години

До АдвокатЩяха ,ако бащата на ангелчето не беше депутат .

318

Нина

преди 4 години

До Естет с шалчеБащата монов в ефир призоваваше за линч над съдиите и нищо .......

317

Забележете!

преди 4 години

До БгВ момента има трима дежурни на заплата навярно в БХК, който четат и са активни, това само показва, че има стройна организация и работата им не е чиста.

316

Бг

преди 4 години

До Анонимен"Според мен също Полфрийман е герой". Според мен ти си ***, щом наричаш един убиец - чужденец герой. Разликата между жертвата и убиеца е че единият се движи без оръжие а другият според досието му в Австралия се движи с боен нож и преди и в момента на трагичното събитие. Кой нормален човек движи така?

315

Бг

преди 4 години

До АнонименЗа вас от бХК всички убийци са невинни.

314

Кет Балу

преди 4 години

И единия и другия са били млади откачалки, разликата е че единия никога няма да празнува 20 -тият си рожден ден (не знам на колко) е било убитото момче а другият е убил човек , друг се е опитал. Има същото деяние в родината си , като малолетен. За рецидивист предсрочно освобождаване не може да има.

313

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 294В закона - Наказателния кодекс, всички реквизити на неизбежната отбрана важат като за отбраняващия се, така и за отбраняване на някой друг, ама бугарчето нали е свикнало само да гледа сеир, да дава акъл и да люпи семки.

312

Анонимен

преди 4 години

Тролът съзира тролстване. Може би ако не бяхте манипулирали общественото мнение толкова дълго, наемаше да имате толкова минуси.

311

Анонимен

преди 4 години

И убиец и жертва!

310

Анонимен

преди 4 години

Троловете за Джок са толкова глупави ,че за всичко което не е за Джок само ,много минуси.Смешна кампания.

309

КОЙ ПОБЛИКУВА ВИДЕОТ

преди 4 години

КОЙ СТОИ ЗАД МАНИПУЛАТИВНОТО ВИДЕО ????ИМА САМО ЕДНО ВИДЕО В ЮТУБ!!!!!ЛЪЖЕ И *** СЪС НАДПИСИ СЯКАШ Е БИЛ ТАМ ОЩЕ В НАЧАЛОТО ФРИЙМАН НАМУШКВА ЧОВЕКА СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВАТ ДА ГО ПРЕСЛЕДВАТ ЗАЩО ЛЪЖЕШ СЪС ВИДЕОТ КОЯ ОРГАНИЗАЦИЯ СТОИ ЗАД ЛЪЖИТЕ ВЪВ ВИДЕОТО АВТРАЛИЕЦА Е УБИЕЦ ВИДЕОТО ДОКАЗВА ТОВА ЗАТОВА МОМЧЕТАТА ГО БИЯТ....КАКВО ПРАВИ ЕДИН АВСТРАЛИЕЦ В БЪЛГАРИЯ КАКВИ СА НЕГОВИТЕ ЦЕЛИ ТУК.АВСТРАЛИЯ Е НАЛОЖИЛА САНКЦИИ ВИЗОВ РЕЖМ НАД БЪЛГАРИ ЗАЩО АВСТРАЛИЙЦИ И АМЕРИКАНЦИ НАХЛУВАТ В БЪЛГАРИЯ БЕЗ ВИЗИ ???

308

Анонимен

преди 4 години

Изгледайте Ничия земя - Джок Полфрийман . Машината мачка. И записи изчезват.

307

до 309

преди 4 години

Ти от къде знаеш фактите?Фактите са потулени от МВР! И точките ги поставят други не ние с тебе! В НК има принцип - пълно и всестранно разследване.Това значи ,че МВР и прокуратурата следва да събират доказателства както за виновността на дееца ,така и оневинаващи го! Този принцип е тотално погазен с непредставянето на пълния запис пред съда! Не съм учуден ,че присъдата е такава! Ама истината винаги излиза на яве ,не може да се лъже и потулва за този и онзи !После да ни управляват мишоци!

306

Дъ Клаш

преди 4 години

Тия не са никакви скинари.Скинар е човек единак или няколко на малки групи с определено облекло маниери и тн.В България скинар в истинският смисъл на думата няма.През 90-те имаше някакви групички ама изчезнаха.Това са си синчета на мутрета

305

Az

преди 4 години

До nn 309Колкото и да лъжеш, не можеш да избягаш от факта, че Джок НЕ НАРАНЯВА никого, а бяга от групата, която го преследва и едва тогава наръгва преследвача си Андрей Монов. И ти да ме преследваш, след като съм се отскубнал от масов побой, и аз ще ти разпоря търбуха без да се замислям. Инстинкт за самосъхранение му се казва, уважаеми, а в правото се нарича НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА.