19

Факт

преди 4 години

*** Христова е доказано автомобилен експерт. Хахаха

18

човек

преди 4 години

До: номер 8 (Морга бг)Това беше възможно най-неудачното сравнение: Да сравниш Чехия с Русия е все едно да сравниш Науру със Швейцария.Не случайно Хитлер е окупирал Чехия преди да започне войната. Държава с развита индустрия и качествена продукция неотстъпваща на германската!

17

шефиор

преди 4 години

Извинявай че ще го кажа, но ти или си приближен на някой от партия (мафия) ГЕРБ, или си сложил розови очила и рееш поглед в облаците?Не виждаш ли каква мизерия е???Да, поне колкото в Лидъл получавам. Не повече. Макар да не съм там и работата да ми се води престижна!Но виж сам официалната статистика: средната заплата пак е толкова!Ако съм сам е добре, но отчитай факта че може да имам семейство, деца, разходи...Живея в реален свят, а не в къщата на "Бай Брадър"!

16

Гост

преди 4 години

Истината е ,че хората надхвърлят възможностите си.Купуват коли ,които не отговарят на джоба им. И после кой ми с*а в гащите?! А това ,че 80% от колите нов внос са пълни кошове не го коментирам.Отделно 95% от клиентите искат да ги излъжеш.Няма как кола на 10г да е 140000 км пробег.Масово колите са на по 280000 до към 360000 км.

15

човек

преди 4 години

До: номер 4Ваша работа си е да ми вярвате или не.Аз съм реален клиент и нямам нищо общо с автокъщите.Единствено при регистрацията в КАТ, понеже бях достатъчно наивен да допусна, че мога сам да се оправя за един ден, се възползвах от услугите на гаджето на една комшийка, когото срещнах случайно там.После ходих да почерпя за новата кола, а той гузен, си призна. Вика: Не знам дали разбра, ама вече ти взех пари за регистрацията. Не бях се усетил, но викам нищо, ей така, за здраве и късмет!

14

пецата

преди 4 години

По скоро ще спечелиш от търкане на билети от колкото да уцелиш здрава кола, пък в сервизите никой няма да ви каже че е развалена като я закарате преди покупка, не е в тяхен интерес, всички сервизи лъжат, а тези които ви казват че не лъжат, лъжат, хаххаах

13

Анонимен

преди 4 години

По здрава кола от Ланд Крузер-200 няма ,може и Прадо ако нямате пари за бензин.

12

Анонимен

преди 4 години

То па нашите едни сервизи! И какво като премерят компресията? Има малки детайли, който показват състоянието на колата. Просто трябва да се гледа.

11

Saki

преди 4 години

За да намалиш рискът ,да си хвърлиш парите на вятъра е задължително, да закараш колата в сервиз . Да видят състоянието на ходовата част ,каросерията,скоростната кутия и т.н.. Да проверят компресията на двигателя. И да и направи тест драйв, някой който разбира.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе, дайте ми пари, аз ще ви покажа как се купува перфектната кола. Иначе най - добрата кола, както вече всички знаят, е служебната. .

9

Анонимен

преди 4 години

Дидие я излез от системата вече мие ясно как работиш аиде вън че и аз работя конова

8

Анонимен

преди 4 години

И аз я купих без забележки и след 50 000 се срина. Точно на петата смяна на маслото. Не изключвам и това, че наши масла и горива са помия. Възможно е да съм сипал скапано масло, но по- вероятно е да е имала добавка.

7

Морга бг

преди 4 години

Както и при бай Тошо, хората могат да си позволят нов автомобил произведен в източна Европа - Румъния,Чехия, Сърбия или Русия. Лъскави таратайки втора ръка си купуват предимно цъpвyлите и *** от ромски произход.

6

Анонимен

преди 4 години

Преди 3 години купихне Пежо 206 на жената. Избирах го около 3 месеца, чак ми се разсърди и реши че не искам да й купя кола. Да чукна на дърво, от тогава не е имала нито един ремонт. Скоро пак идва момента за смяна на маслото. Тогава ще я огледам и за други забележки. Ако се избира внимателно, колата макар и стара може да е съвсем добра и здрава!!

5

Анонимен

преди 4 години

Колите от Италия на осем години с поне на 300 000. Може да попаднеш и на такава на 100 000, но със сигурност и е върнат километража с 200 и е с добавка в маслото.

4

Анонимен

преди 4 години

До човекИ баба Моника само веднъж седмично е ходила с колата до магазина , нали ?! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

3

човек

преди 4 години

До: номер 1Ти явно се майтапиш но предишната ми кола беше точно такава!Е, карана си беше но отлично поддържана.И бабата сигурно е била непушачка, запалката беше неизползвана, а и нямаше и следа от дим и цигари в купето.И името и знам - Моника се е казвала, щото го пише в сервизната книжка.

2

шефиор

преди 4 години

Да изчакам една година цената на новата кола да падне на 23500 евро била страхотна идея???!!!Супер!Така, чакай да пресметна като го взема кредита за колко време ще го изплатя...Окей, сметнах го!Начи, като разделя цената на месечната вноска която мога да си позволя, се получават 470 месеца.Като ги разделя на 12 резултатът е почти 40 години!Евала, на 95 годишна възраст ще съм горд собственик на почти нов автомобил... който вече ще е безнадеждно остарял!!!Страшна далавера, пфу!

1

Красю джамбазин

преди 4 години

Елате на Горубляне ве, докарваме само качествени коли, до 15 годишни на по 80000 километра, премиум селекшън, само обикалям бабите дет си държат колите в гаражи у Италия и им ги изкопуваме. Като нови, сядаш и караш