8

Анонимен 7

преди 4 години

ЕС е смешен. Силния коз беше Грета. Но нещо не мина номера. Може би ЕС щеше да има шанс ако беше направила речта си на фона на торбалан кючек

7

Анонимен

преди 4 години

До 5Русия нищо не прилага, те са като България само 30 пъти по големи. Руснаците копат и продават, това произвеждат

6

Анонимен

преди 4 години

Произввдено в Германия напоследък означава, сфлобено в Германия с китайски части. Няма нищо качествено вече в това. Дори скъпи утвърдени марки започнаха да пробутват истински ***. Това че клиента плаща скупо вече не е гаранция за качество, както беше преди 20 години. За съжаление вече всяко нещо се купува с много четене и мислене, иначе човек рискува да се прецака жестоко.

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Спасението за Европа е: широко отваряне на търговските врати за Китай , Русия , Индия и САЩ ще останат изолираниТи па, русофиле, Китай и Русия прилагат хватката на "дългосрочно задушаване" т.ест. строят обекти, отпускат заеми (в чужди държави), които заеми не е ясно дали са им необходими. И по този начин, заробват тези държави с години. Русия ще строи АЕЦ в Африка?? Слънце бол, те АЕЦ ще строят вместо фотоволтаични централи???

4

Анонимен

преди 4 години

и тук свободни съчинения...глупости на търкалета...САщ диктува играта, наречена световна икономика! Е на Рашки, еврогейове идруги може да не им харесва това, но тва е международното положение!

3

Sichtpunkt

преди 4 години

Казал съм и пак ще кажа! Силна и конкурентна икономика се прави с действащи пазарни механизми, водещи до създаването на реален продукт или услуга. В случая налагането на мита, води до ВРЕМЕННО повишаване на приходите в американската хазна, но в дългосрочен план това ще доведе до рецесия.Това което прави Тръмп, той го може най - добре - икономически еквилибристики. От нищо да даде на "великите" американци нещо....

2

Анонимен

преди 4 години

Спасението за Европа е: широко отваряне на търговските врати за Китай , Русия , Индия и САЩ ще останат изолирани

1

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

статия пълна пропаганда, кои са Европейските Епъл, Майкрософт, Дел, Амазон, Гугъл и т.н. и т.н. фалирала територия без никаква индустрия от 21 век, вика купувайте националното, това е лоша шега!!